|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zanositev ter mere ploda
15.11.2007 21:16:45   
Anonimen
Živjo

Mogoče veste kako je s temi merami ploda. Npr. če bi zanosila konec 4 tedna 4t6d (začetek 5),
da bi se takrat plod vgnezdil. Je možno, da bi bil v 9t3d velik že 2,4 cm al je glede na mere do vgnezditve prej prišlo? 
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zanositev ter mere ploda
15.11.2007 21:26:38   
butt3rfly
moj je bil pr 9em tednu velik 2,5 cm, kar je v bistvu enako tvojim podatkom

Hale: "Are you accusing me of being in someones pocket, you hypocrite son-of-a-bitch? You've been on Clay's tit since you were a goddamn uniformed officer. He barks and you jump. Whole town knows it. "Chief of Police". What a goddamn joke."

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.11.2007 21:27:51   
Anonimen
mogoče veš, kdaj si približno zanosila? Si imela cikle na 28 dni?

(odgovor članu butt3rfly)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
15.11.2007 21:33:18   
butt3rfly
mam zlo redne menstruacije na 25 dni. in si tud mislim, kdaj približno sem zanosila. na pregledu se je pol tud sama starost ploda bolj kot ne ujemala z datumom zanositveuser posted image

Hale: "Are you accusing me of being in someones pocket, you hypocrite son-of-a-bitch? You've been on Clay's tit since you were a goddamn uniformed officer. He barks and you jump. Whole town knows it. "Chief of Police". What a goddamn joke."

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.11.2007 21:46:34   
Anonimen
Pol se pravi, da sem tudi jaz prej zanosila kot v začetku 5 tedna?
Glede na to, da imamo nekje isto velikost ploda v istem tednu in da imaš ti cikle na 25 dni, kar pomeni da je prišlo prej do zanositve. Se strinjaš?

(odgovor članu butt3rfly)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
16.11.2007 10:46:23   
Taula
Vprašaj G. Velikost ki ji navajaš pa je primerna za 9 tednov-nič več, nič manj....malo preračunaj in dobila boš kdaj si zanosila.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.11.2007 11:25:48   
Anonimen
moj user posted image je rastel takole

6 tednov in 4 dni      0.66 cm
8 tednov                  1.69cm
11 tednov in 6 dni     5.58 cm
15 tednov in 6 dni      9.44 cm

po morfologiji so bile pa že druge mere, ki vam jih vseeno napišem, da boste imele za primerjavo, čeprav vam lahko rečem, da se po nepotrebnem obremenjujete, ker je vsak baby zgodba zase. Eni so večji, drugi manjši.

MF v 22 tednu
BPD   55
HC  202
AC   187
FL   39
teža 550g

Potem sem imela MF zopet v 24 tednu, vendar žal teh podatkov nimam nikjer. Razen predvidene teže otročka, ki je bila takrat 870g

MF v 30 tednu
BPD   83
HC   285
AC   164
FL   58
teža 1600g

zaenkrat imam te podatke, ko jih pa še kaj več dobim, vam jih pa napišem

uživajte in pazite na svoje bušije

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
16.11.2007 11:26:50   
Anonimen
punce AC v 30 tednu je 264, zmotila sem se pri pisanju

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?