Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: zanositev ter mere ploda 15.11.2007 21:26:38
|
|
|
|
butt3rfly
|
moj je bil pr 9em tednu velik 2,5 cm, kar je v bistvu enako tvojim podatkom
Hale: "Are you accusing me of being in someones pocket, you hypocrite son-of-a-bitch? You've been on Clay's tit since you were a goddamn uniformed officer. He barks and you jump. Whole town knows it. "Chief of Police". What a goddamn joke."
|
|
|
|
RE: zanositev ter mere ploda 15.11.2007 21:27:51
|
|
|
|
Anonimen
|
mogoče veš, kdaj si približno zanosila? Si imela cikle na 28 dni?
|
|
|
|
RE: zanositev ter mere ploda 15.11.2007 21:33:18
|
|
|
|
butt3rfly
|
mam zlo redne menstruacije na 25 dni. in si tud mislim, kdaj približno sem zanosila. na pregledu se je pol tud sama starost ploda bolj kot ne ujemala z datumom zanositve
Hale: "Are you accusing me of being in someones pocket, you hypocrite son-of-a-bitch? You've been on Clay's tit since you were a goddamn uniformed officer. He barks and you jump. Whole town knows it. "Chief of Police". What a goddamn joke."
|
|
|
|
RE: zanositev ter mere ploda 15.11.2007 21:46:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Pol se pravi, da sem tudi jaz prej zanosila kot v začetku 5 tedna? Glede na to, da imamo nekje isto velikost ploda v istem tednu in da imaš ti cikle na 25 dni, kar pomeni da je prišlo prej do zanositve. Se strinjaš?
|
|
|
|
RE: zanositev ter mere ploda 16.11.2007 10:46:23
|
|
|
|
Taula
|
Vprašaj G. Velikost ki ji navajaš pa je primerna za 9 tednov-nič več, nič manj....malo preračunaj in dobila boš kdaj si zanosila.
|
|
RE: zanositev ter mere ploda 16.11.2007 11:25:48
|
|
|
|
Anonimen
|
moj je rastel takole 6 tednov in 4 dni 0.66 cm 8 tednov 1.69cm 11 tednov in 6 dni 5.58 cm 15 tednov in 6 dni 9.44 cm po morfologiji so bile pa že druge mere, ki vam jih vseeno napišem, da boste imele za primerjavo, čeprav vam lahko rečem, da se po nepotrebnem obremenjujete, ker je vsak baby zgodba zase. Eni so večji, drugi manjši. MF v 22 tednu BPD 55 HC 202 AC 187 FL 39 teža 550g Potem sem imela MF zopet v 24 tednu, vendar žal teh podatkov nimam nikjer. Razen predvidene teže otročka, ki je bila takrat 870g MF v 30 tednu BPD 83 HC 285 AC 164 FL 58 teža 1600g zaenkrat imam te podatke, ko jih pa še kaj več dobim, vam jih pa napišem uživajte in pazite na svoje bušije
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?