|
Diabetes, part 24 21.12.2004 20:33:24
|
|
|
|
Medvedka
|
Ojla! Se opravičujem, ker se vam nisem še nič oglasila od pregleda... :ups: Torej: Ta mala je še vedno z vsem na zgornji meji, Sketljeva pa je izjavila, da sem potecialna kandidatka za carski rez, ker so mi lani z laserjem celili neke degenerativne spremembe na mrežnici (sicer ne diabetična retinopatija, v bistvu še slabše, ker se niti ne ve, od kje čisto to - moj okulist je sicer rekel, da je možno zaradi padca+udarca v glavo (sem enkrat poletela s konja med galopom)). Ker je ta mala bolj velika, pa zna biti tudi porod toliko bolj naporen, tako da je dr. rekla, da če ne bo šlo ravno res gladko skozi, brez kakršnih koli umetnih dodatkov, ne misli reskirati in bo carski. Sicer je pa blo vse OK. V sredo 29.12. grem še zadnjič na PDC, ko se tudi zmenimo, kdaj me sprejmejo. Če ne prvi teden po Novem letu, pa drugi, saj potem je pa že zelo blizu. Diabetičarkam baje vedno sprožijo porod vsaj kak teden pred rokom, torej... Alja, morda pa ti celo uspe dobiti črpalko in potrošni material! :bravo: No, pa tudi, če si boš kaka dva meseca plačala potrošni material, nič hudega, samo, da se zadeve premaknejo... Kinokija, si pa ne bi mislila, da celo tebi uide cuker... Ti, ti... ;) Ajsha, saj prihajam za tabo... Ampak, mi res gre malce na živce... Rada bi se že enkrat nemoteno sklonila in normalno obula čevlje! Vendar pa bi tudi še dva meseca taka hodila okrog, da bi le bilo na koncu vse v redu... Katja, upam, da boš za praznike kaj več frej, da boš lahko uživala z družinico. Sicer pa želim vsem vesele božične praznike! LP, Medvedka
|
|
|