Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko vaši dojenčki pijejo 15.11.2007 17:02:59
|
|
|
|
neja24062007
|
Mislim da je to dovolj. Naša bo stara kmalu 5 mesecev pa spije čaja okoli 50 ml dnevno. Silim je ne, pije ko je žejna; če ni žejna pa se s cucljem igra . Takrat, ko ne kaka dan ali dva sama zahteva več čaja. Mleko zavrača ko pa ji ponudim čaj, ga pa 'zeksa' tud po 20 ml naenkrat.
|
|
|
|
RE: Koliko vaši dojenčki pijejo 15.11.2007 17:37:58
|
|
|
|
JAPE
|
Naša je stara 7 mesecev in noče piti nič. Ne čaja ne vode, nobe druge tekočine. Bi se pa samo dojila. Če je otrok dojen, pravijo, da ni žejen.
|
|
|
|
RE: Koliko vaši dojenčki pijejo 15.11.2007 18:28:39
|
|
|
|
Petraa
|
Se dojimo in zato ne potrebuje druge tekočine.ga pristavljam tudi na eno uro
|
|
|
|
RE: Koliko vaši dojenčki pijejo 15.11.2007 21:07:19
|
|
|
|
Anonimen
|
nasa se vedno ne pije skoraj nic, pa je stara 8 mesecev in ze je gosto hrano... noce ne caja, ne vode, ne soka.... nic od nic... ocitno dobi dovolj pri meni z dojenjem.... jaz se ne bi obremenjavala, ali dobi dovolj.... ce odvaja (lula in kaka) dovolj pogosto in ce urin ni rumen, potem dobi dovolj
|
|
|
|
RE: Koliko vaši dojenčki pijejo 15.11.2007 21:09:07
|
|
|
|
DeMer
|
Naš popije podnevi 3 ta velke flaške čaja, ponoči pa 2 dl vode. Star 9m.
|
|
RE: Koliko vaši dojenčki pijejo 15.11.2007 21:37:19
|
|
|
|
butt3rfly
|
naj spije tolko, kolker hoče. kaj boš bogega otročka pustila žejnega. naj si vzame toliko kot rabi. moj tud spije tolko pr 4ih mesecih.
Hale: "Are you accusing me of being in someones pocket, you hypocrite son-of-a-bitch? You've been on Clay's tit since you were a goddamn uniformed officer. He barks and you jump. Whole town knows it. "Chief of Police". What a goddamn joke."
|
|
|
|
RE: Koliko vaši dojenčki pijejo 15.11.2007 21:44:46
|
|
|
|
baja*
|
nič ne pije, pri dobrih petih mesecih se še vedno samo doji
|
|
|
|
RE: Koliko vaši dojenčki pijejo 15.11.2007 21:52:54
|
|
|
|
Ninica
|
Nič
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?