Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Lefaxin - še hujši krči? 21.12.2004 10:06:09
|
|
|
|
niki5
|
nam se je to tudi na začetku zgodilo :zmeden: kasneje pa mislim, da ni bilo več. Nekateri pa celo pravijo, da traja vsaj 1h da prime Lefaxin..
|
|
|
|
Lefaxin - še hujši krči? 21.12.2004 10:06:21
|
|
|
|
Blink1
|
jaz sem Neji dajala Lefaxin čeprav ni imela hudih krčkov. Pa nisem opazila, da bi bilo kaj huje... A si morda ti kaj takega jedla? Če ne pa poskusi s Sab Simplex. Mi smo imeli še kuminov sirup, ki sicer ne pomaga proti krčom, jih pa omili ko že so. Upam, da bo hitro minilo:rozica: Lp Nina in neja:sloncek:
|
|
|
|
Lefaxin - še hujši krči? 21.12.2004 10:35:49
|
|
|
|
PIAF
|
Jaz tudi to opažam! Zato smo mu ga nehali dajat!Pa še zapira ful! Sem pa slišala **** variant, kako vse Lefaxin deluje, pa sama nisem "skužila". Eni pravijo, da komaj začne delovati po nekaj dnevih, ko ga daješ, eni po nekaj urah, eni da moraš dajati zjutraj in zvečer, če samo zvečer, kao ne pomaga...skratka, ne vem! Moj je imel krče spet ponoči, pa sem mu zdaj 2 dni spet dala (za probo), pa ni bilo nič razlike!
|
|
|
|
Lefaxin - še hujši krči? 21.12.2004 12:17:39
|
|
|
|
žiža
|
Tudi mi bomo danes probali z Lefaxinom. Naša :duda: drugače nima krčev, samo zvečer se kar malo "brez razloga" joka in noče zaspat. In glede na nekatere izjave da naj bi tud v tem primeru zadeva pomagala bomo probal. samo zdej me zanima v kakšnih odmerkih je kapljice dobro dajati?
|
|
|
|
Lefaxin - še hujši krči? 21.12.2004 12:19:12
|
|
|
|
dory
|
Z lefaxinom ni priporocljivo pretiravat in definitivno ga dajat,ce otrok res nima krcev...kaksen dan nemirnega spanja se ne pomeni krcev...
|
|
|
|
Lefaxin - še hujši krči? 21.12.2004 12:19:49
|
|
|
|
dory
|
ups...sem mislila ne ga dajat ce niso krci..kemija je vendarle kemija..ga navadis na eno pa kej druzga ne bo prjel...
|
|
|
|
Lefaxin - še hujši krči? 22.12.2004 8:06:41
|
|
|
|
Bejba
|
Mi tudi ponovno dajemo Lefaxin in sicer po dve šprici na flaško (tako piše v navodilih). Pa se mi je zdelo, da na začetku ful pomaga, sedaj pa čedalje manj. Ali je možno, da se telo navadi na to in nič več ne reagira? Pa sem že mislila, da nam je uspelo najti "čudežno" zdravilo. LP; Bejba
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?