|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Lefaxin - še hujši krči?
21.12.2004 9:51:02   
asso
Ali ima katera takšne izkušnje, da je imel :duda: po Lefaxinu še hujše krče kot sicer.
Namreč mi smo včeraj provali dat naši miški in je imela takšne krče kot še nikoli, ki so trajali pozno v noč (nikoli prej). Sedaj prav ji ne upam več dat :zmeden:.

Lp asso
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Lefaxin - še hujši krči?
21.12.2004 10:06:09   
niki5
nam se je to tudi na začetku zgodilo :zmeden: kasneje pa mislim, da ni bilo več. Nekateri pa celo pravijo, da traja vsaj 1h da prime Lefaxin..

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Lefaxin - še hujši krči?
21.12.2004 10:06:21   
Blink1
jaz sem Neji dajala Lefaxin čeprav ni imela hudih krčkov. Pa nisem opazila, da bi bilo kaj huje...

A si morda ti kaj takega jedla? Če ne pa poskusi s Sab Simplex. Mi smo imeli še kuminov sirup, ki sicer ne pomaga proti krčom, jih pa omili ko že so.

Upam, da bo hitro minilo:rozica:

Lp
Nina in neja:sloncek:

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Lefaxin - še hujši krči?
21.12.2004 10:35:49   
PIAF
Jaz tudi to opažam! Zato smo mu ga nehali dajat!Pa še zapira ful!

Sem pa slišala **** variant, kako vse Lefaxin deluje, pa sama nisem "skužila". Eni pravijo, da komaj začne delovati po nekaj dnevih, ko ga daješ, eni po nekaj urah, eni da moraš dajati zjutraj in zvečer, če samo zvečer, kao ne pomaga...skratka, ne vem!

Moj je imel krče spet ponoči, pa sem mu zdaj 2 dni spet dala (za probo), pa ni bilo nič razlike!

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Lefaxin - še hujši krči?
21.12.2004 12:17:39   
žiža
Tudi mi bomo danes probali z Lefaxinom. Naša :duda: drugače nima krčev, samo zvečer se kar malo "brez razloga" joka in noče zaspat. In glede na nekatere izjave da naj bi tud v tem primeru zadeva pomagala bomo probal. samo zdej me zanima v kakšnih odmerkih je kapljice dobro dajati?

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Lefaxin - še hujši krči?
21.12.2004 12:19:12   
dory
Z lefaxinom ni priporocljivo pretiravat in definitivno ga dajat,ce otrok res nima krcev...kaksen dan nemirnega spanja se ne pomeni krcev...

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Lefaxin - še hujši krči?
21.12.2004 12:19:49   
dory
ups...sem mislila ne ga dajat ce niso krci..kemija je vendarle kemija..ga navadis na eno pa kej druzga ne bo prjel...

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Lefaxin - še hujši krči?
22.12.2004 8:06:41   
Bejba
Mi tudi ponovno dajemo Lefaxin in sicer po dve šprici na flaško (tako piše v navodilih). Pa se mi je zdelo, da na začetku ful pomaga, sedaj pa čedalje manj. Ali je možno, da se telo navadi na to in nič več ne reagira? Pa sem že mislila, da nam je uspelo najti "čudežno" zdravilo.

LP; Bejba

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Lefaxin - še hujši krči?
22.12.2004 21:04:10   
niki5
pri nas so se spet začeli močnejši krči in nič ne pomaga, razen če greva ven na sprehod, takrat se umiri in tudi spočije. Očitno bo treba ta čas potrpet, predvsem naš Svit. Komaj čakam, da bodo končno mimo, ker ko ga nič ne zvija je tako zadovoljen, samo smeje se in pogovarja :love: Prav razveselim se ko ga vidim takega ker vem da ga takrat nič ne boli.

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?