|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   preverjanje csd
20.12.2004 22:35:38   
Anonimen
ima katera s tem izkusnje?ali res hodijo preverjat na dom ali je vse tako kot si povedal(namrec moji kolegici so danes na sestanku rekli, da vejo, da zivita s fantom skupaj, tako da 9 mescov nima moznosti vlozit za denarno pomoc-ceprav je studentka itd..)kako je kaj s tem...malo me je kar strah postalo namrec, sama bom prijavljena kot samohranilka,zivim pa pri fantu:ups:
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   preverjanje csd
20.12.2004 22:53:57   
morskadeklica
To tvojo prijateljico je zgleda nekdo prijavil. Csd po zakonu ne sme preverjati stanja na domu, razen če se prej najavijo. To je bilo včasih, zdaj se tako ne dela več. Stanje lahko nenajavljeno preverijo le v izjemnih primerih (npr nasilje, zlorabe...).

lp:muca::nosecka:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   preverjanje csd
20.12.2004 22:56:07   
Anonimen
ja sej je imela sama na sumu da jo je nekdo prijavil..vglavnem tega naj nebi poceli, ce se ne najavijo ali ce te kdo prijavi..no okei ;)
hvala:rozica:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   preverjanje csd
21.12.2004 9:11:25   
@ŽOGICA@
HY!
Ja morska deklica ti je kr prav povedala. Jaz pa sem to že kar nekaj časa nazaj vprašala očija ki je pilicist in mi je povedal da tud brez naloga ne morejo v stanovanje tko da ne morejo preverit razen da bi kot poznam primer ko sta se fant in dekle razšla in je fant poslal poslal iz CSD delavke na kontrolo kot da je prepričan da otroku ne nudi takega kot bi mu ga on tka da je blo kr resno ker so pregledali vse omare hladilnik in kako je počiščeno,..VSE. AMpka le v takem primeru lahko pridejo pa v primeru nasilja in zlorab, drugače pa ne!!!:muca::nosecka:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   preverjanje csd
21.12.2004 12:34:29   
kimi
ni_nana sem jaz na istem kot ti....pa me ni nič strah kar bo pa bo....če pridejo bom pa rekla sa sem prišla pred 2 dnevi :)- ma naj te ne bo strah ne preverjajo razen če te kdo zašpeca pa jim je sumljivi potem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   preverjanje csd
21.12.2004 13:18:46   
Erika 1
Ma porka vaka, ma kaj briga ljudi kako živiš in s kom!! Kolk me to jezi, to vtikovanje, ena sama nevoščljivost.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   preverjanje csd
21.12.2004 16:16:05   
martita
...ma sej ljudi načeloma prou nič ne briga kako in s kom kdo živi, če pa sama podaš na vlogi določene podatke, da bi si tako prislužila del proračunske pogače, imajo vso pravico (in dolžnost) da to preverijo...ne mislim tle, da lahko mirne duše hodijo po naših hišah...ne smemo pa jim zamerit, če so v določenih primerih sumničavi, še posebej če imajo utemeljen razlog za to.....

Toje moje mnenje.
Vsak pa lahko naredi tako kot sam misli, da je prav. Na koncu je važno, da človek dobro spi. ;)
LP,
:muca:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   preverjanje csd
21.12.2004 17:09:58   
morskadeklica
Jest osebno se sicer strinjam z martito, zato se sama ne bom šla teh igric, da sem "kao" samohranilka. Nekako se mi pač ne zdi prav;). Pa ne bom rekla, da sem polna keša, niti slučajno. Sem še študentka, s fantom živiva skupaj več kot eno leto v najetem stanovanju (pri nobenih starših), preživljava se z njegovo plačo. Včasih sicer fino zaškriplje, ampak na koncu vedno posije sonček:angel::angel::angel:. Glavno da smo zdravi:sloncek: in da ponoči spimo brez slabe vesti. Je pa res, da je to osebna odločitev vsakega posebej, da ne bo kdo mislil, da ga napadam, jest se pač tega ne bom šla in me tudi ne bo skrbelo, da bi me kdo preverjal.

lp vsem skupi:muca::nosecka:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   preverjanje csd
21.12.2004 20:43:53   
*
K meni pa lohka komot pridejo:)-:)-:)-
Pa še pospravijo lahko:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   preverjanje csd
21.12.2004 21:54:36   
KATY&TIMMY
spet jaz!!:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-
za pospravljanje imaš pa prav,se javim tudi jaz:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   preverjanje csd
21.12.2004 21:55:02   
KATY&TIMMY
spet jaz!!:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-
za pospravljanje imaš pa prav,se javim tudi jaz:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   preverjanje csd
21.12.2004 22:38:25   
FAILA
Kaj pa ce te strani preverja nekdo s CSD-ja? Ziveli nicki....:))

f.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   preverjanje csd
22.12.2004 16:03:33   
leah
Slovenski CSD SUCKS!!!Mislim,jaz jih vidit ne morem,njih in njihovih bolanih zakonov..mi gre na kozlanje,vedno,ko moram tam z njimi kaj urejat,ker so prvič nesposobni do amena,drugičpa delajo proti tebi in ne zate.Vedno samo iščejo kje ti bodo lahko kaj odbili.Groza:hudicek::hudicek::hudicek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   preverjanje csd
26.12.2004 0:25:51   
india
Za vsak obisk se morajo najavit do dva delovna dneva vnaprej pa še takrat maš možnost poklicat in rečt, da te kao ne bo doma ker imaš zdravnika ali kaj podobnega,...sicer pa naj raje hodijo tja,kjer je to bolj potrebno!:hudicek::hudicek::hudicek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   preverjanje csd
9.1.2005 9:01:49   
Bina01
CSD lahko preveri pravilnost podatkov. Kar pomeni, da gre lahko v blok vprašat sosede kdo živi v tem stanovanju. Lahko pa se pozanima tudi pri upravniku. :(Glede na to, da na takšen način nekako "krademo" državi, bo le ta sigurno dopustila, da nas odkrijejo na takšen ali drugačen načih.
Mislim celo, da je dovolj da sumijo in že moraš dokazovat, da to ni res.

Po drugi strani pa je moje mnenje takšno: lažemo na račun otroka in s tem verjetno prikrajšamo nekoga drugega, ki ima še manj kot mi.

So pa soc.delavke tako kot delavci v drugih poklicih: zelo dobre, skrbne, razumevajoče ali pa polne predstodkov in neznanja. Vse pa morajo izbirati med množico ljudi kdo je bolj upravičen in kdo manj.

Je pa res - vsak se odloči zase in zase odgovorja

Lep dan želim

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   preverjanje csd
31.1.2005 8:53:22   
alpog
Dobro si jih označila! Bravo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?