|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   darila vzgojiteljicam
14.11.2007 15:00:03   
Anonimen
ali je v vašem vrtcu praksa, da se vzgojiteljici in pomočnici da kaka malenkost za novo leto ali je to običaj zgolj za konec leta, ali sploh kdaj?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: darila vzgojiteljicam
14.11.2007 15:13:41   
Anonimen
Ja, jaz dam vedno za novo leto, pa za osmi marec (kaj čem) pa na koncu leta. Taka sem. Je pa to največkrat kakšna čokolada, pa kava, enkrat pa sem vsem trem tako ful lepo trdo milo pa kavo ali čokolado, se ne spomnim več kaj. Pa letos bom tudi vsem trem nekaj, jih ima mali tako zelo rad, sploh pomočnika, ker je fant, da mu moram nekaj ekstra kupiti user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
14.11.2007 15:38:08   
dory
to sem tud jest pred časom sprašvala in je bojda neki zej uzakonjeno,da se kao ne sme...no jst našim dvema bom,ker mata s tamalim ful dela...najprej mu dajejo za jest še, zdej pa še extra krotijo trmo...mislim,da si zaslužita pozornosti, zato bom neki nesla...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.11.2007 15:40:30   
Anonimen
Bla, bla, bla, ...ga ni zakona, ki bi mi preprečil z malenkostjo izkazati spoštovanje in zahvalo, ker, seveda, da za plačo, 9 ur dnevno čuva mojega otroka.

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
14.11.2007 16:15:18   
Janya
Ja za novo leto jima vedno dam kakšno malenkost na koncu šolskega leta pa jim kupimo skupno darilo. Se mi zdi, da je prav nekomu, ki dobro in čudovito opravlja svoj poklic izkažeš hvaležnost.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.11.2007 16:35:39   
dory
IZVIRNO SPOROČILO: al bina

Bla, bla, bla, ...ga ni zakona, ki bi mi preprečil z malenkostjo izkazati spoštovanje in zahvalo, ker, seveda, da za plačo, 9 ur dnevno čuva mojega otroka.

bla bla bla...se popolnoma strnjam albinca :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.11.2007 19:50:57   
tananejka
IZVIRNO SPOROČILO: dory

IZVIRNO SPOROČILO: al bina

bla bla bla...se popolnoma strnjam albinca :)

Tudi jaz se strinjam s tem.
Tudi mi podarimo malenkost za novo leto, 8. marec in pred odhodom na počitnice.

Čau

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.11.2007 21:29:11   
kekec in mojca
Midva s tamalim jima bova posadila baziliko v lonček, ki ga bova sama okrasila. 

(odgovor članu tananejka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.11.2007 22:20:03   
frutka_
Jaz jim tudi zmeraj nekaj nesem. Lani sem jima nesla keramične lončke polne rum kokosovih bonbončkov za NL. Ob koncu šol leta pa sem jima nesla pletene košare in kavico. Pa čez leto, ko se spomnim tudi kaj nesem.

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.11.2007 22:24:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca

Midva s tamalim jima bova posadila baziliko v lonček, ki ga bova sama okrasila. 

Kje bosta pa dobila baziliko? Kako se pa lonček okrasi?

Tole je fajn ideja. Pa una Frukina z bonbončki tudi (posebej zato, ker so rumovi, da jih otroku ni škoda dati ...user posted image ).

Neposredna povezava do sporočila: 10
15.11.2007 22:32:02   
frutka_
Hehehe...ne bi bil problem, če se ruma ne bi takoj zavohalo. Tile Casali pa tako dišijo, da se vonj čuti po celi igralnici, če jih samo odpreš.  Njami, zdaj bi jih kar jedla.

Za otroke pa imamo  običajno kinder jajce+sadje+večje darilo+darilo za celo igralnico+individualno, če od staršev kdo kaj podari.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
16.11.2007 14:48:36   
kekec in mojca
Splišni, seme sem kupila v Obi-ju oz. tudi v Sparu ga prodajajo. Lončke pa kupim kar plastične, potem pa mali z akrilnimi barvami gor paca, da postanejo pisani. Pride ful lepo...

V lonček tamali pol nasuje zemljo in gor poseje seme. Pa ni nujno, da je glih bazilika, lahko je tudi timijan ali pa katera druga začimba.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 12
17.11.2007 7:51:03   
sayuri
JAz sem lansko leto za novo leto pomarančo zvezala s srebrnimi trakci, da je zgledala kot okrasna krogla za na smrečico. Potem sem pa v tiste vmesne prostorčke med trakci zapičila klinčke. Naredila sem kvadratne čestitke  - srebrni trši papir in ornažni mehkejši. NA ornažnem sem "spletla" zvezdice s srebrno nitko. To čestitko sem potem navezala na pomaranča in tralala skromno darilce je bilo gotovo. Bile so zelooo vesele.

Neposredna povezava do sporočila: 13
17.11.2007 18:59:24   
jakaracman
Jaz sem pa lani vsaki nesla malo božično zvezdo in pa čokoladnega božička(ročno delo ).

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 14
18.11.2007 15:11:06   
viv_
Za NL damo ponavadi kakšno sladko stvar. Tele ta male božične zvezde so mi tudi luštna ideja.

Za konec leta pa sami narediva vizitko za vsako, pa gor sliko od Mirne. Notri pa samo napiševa HVALA, ime in priimek in šolsko leto. Pa zraven vsaki eno bombonjerico.

Meni se zdi, da ful lepo izpade, če jim nekaj daš user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?