|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Jst se poslavljam do drugega leta
20.12.2004 11:00:39   
tinkamiška
Moje drage:rozica:,

rabim mal odklopa. Sej drugo leto bo kmal tu in ne bo dolga. Ne morem več, sem na trenutke tako žalostna, potem mi je vseeno, potem se veselim, ker še sva sama in potem spet od začetka. Bi se rada prepustila praznikom in bi rada hodila okrog z prazno glavo8).

Želim vam vse najlepše, tiste, ki čakate na :modri::roza:, vam želim, da se želje uresničijo in vse, ki imate probleme, da le-ti izpuhtijo!:rozica:

Žlim vam pravljične Božične praznike in vse najlepše v novem letu!:angel:

Rada vas imam,
Tinka
Neposredna povezava do sporočila: 1
20.12.2004 11:08:30   
anadejka
Ohhh Tinka ti se kar odklopi in se popolnoma brezskrbno prepusti veselim dnem ki nam sledijo.Jaz te čist popolnoma razumem.Ne bit žalostna ker sta samo dva,bodi vesela,ker te iam nekdo rad.Potem pa bo tudi tista pikica prišla.Želim ti veliko sreče in zdravja v novem letu,pa vesel Božič,drugo leto pa upam da se bomo srečevali že na višjem forumu;)!!!

Lepe pozdravčke..............andrejka76

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.12.2004 11:12:14   
TARA in MAJ
TUDU JAZ TEBI VSE NAJBOLJŠE V NOVEM LETU DA SE TI URESNIČIJO VSE SKRITE ŽELJE IN VESELO PRAZNOVANJE:sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 3
20.12.2004 11:43:02   
bebi
Jst sm ful žalostna, ker bova božič in novo leto praznovala sama. Sej vem, da mam najboljšega možička, kar je možno in da se imava zelo rada :love:. Ampak vseeno manjka tista pika na i: :duda:. Ampak sej enkrat bo...
Ne pozabit, da se še vedno piše leto 2004 in da se lahko v teh veselih dneh še marsikaj zgodi... ;):sloncek:.

tinkamiška lepo praznuj in želim ti, da bi čimprej zagledala :modri::roza:

bebi :rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 4
20.12.2004 11:49:31   
cmokec
Tinkamiška, te popolnoma razumem,

želim ti "prazno glavico", čimlepše praznovanje v krogu tebi najljubših, za prihajajoče leto pa najlepšo:modri::roza: na tvojem testerju, da boš zadovoljna in ponosna stopala s tvojim trebuščkom v lepše starševske čase.

cmokec

Neposredna povezava do sporočila: 5
20.12.2004 14:18:11   
pika74
Ojla tinkamiška - fajn praznuj - pa kšn trojanski krof pojej na moj račun :)-:)-:)-.

Lp
Pika74
:metulj:

S:pujs:R:pujs:E:pujs:Č:pujs:N:pujs:O

Neposredna povezava do sporočila: 6
20.12.2004 14:25:37   
Simči
Tinkamiška,

a mi prosim poveš, kako boš to naredila? :zmeden:

Tudi jaz bi, ker ima vsega dovolj.:(:grrr:

Na RR ¨čepim¨ nekajkrat na dan, moje :duda: ni in ni. Aprila bo dve leti ... midva pa še kar sama!:((:((:((

Želim ti, da boš čim lepše preživela te praznike in kmalu zagledala :modri:!

SREČNO!!!:pujs:

p.s. res prosim za ¨recept¨!

Neposredna povezava do sporočila: 7
20.12.2004 14:28:21   
pika74
Titka, a ti povem moj recept:)-:)-

Jaz ne bom več na RR. MANJ PA TUDI NE 8)8)8)8)8)8).

Lp
Pika74
:metulj:

Neposredna povezava do sporočila: 8
20.12.2004 15:42:43   
Pikabu
Tinkamiška, jaz sem tudi to naredila, ravno eno leto nazaj in je pomagalo. Moja punčka je sedaj stara tri mesece.

Veliko sreče.

Neposredna povezava do sporočila: 9
20.12.2004 19:31:12   
Anitka
Tinkamiška - sprosti se, uživaj in še enkart uživaj in tudi jaz ti želim lepe praznike in uspešen skok v novo leto.

Anitka:metulj:

P.S. Drugo leto se beremo;)

Neposredna povezava do sporočila: 10
20.12.2004 20:02:03   
ZARA
Jst tud tebi tinkamiska zelim vse naj,naj v novem letu ...:rozica::rozica::rozica:

se tipkamo,paapaa

Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?