|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   moja zgodba
13.11.2007 21:17:45   
naja***
živjo,prav vesela sem da sem se vam pridružila.....ta stran se mi zdi res super,se sploh zavedate koliko lahko pomagate,oz.nekoga potolažite....super steuser posted image no da vam opišem še mojo nesrečno zgodbo,pred enim letom in pol sem zanosila v 1.in sicer dvojčkauser posted image ,samo so mi že takoj dali vedeti da se bo verjetno obdržal samo en sonček in imeli so pravuser posted image kmalu sem imela spontani splavuser posted image .Ko sem bila sem prišla noseča točno 2 meseca na pregled so mi povedali da ne slišijo utripa srčka,in da me bodo morali sčistitiuser posted image še en šok,čistili so me 2x in v 2. pogruntali da imam pregrado na maternici,tudi to so mi odstranili...ko sem se pobirala tako psihično kot fizično(saj nisem in nisem nehala krvaveti in hujšati)-no sedaj je hvalabogu v redu,so mi povedali da imam policistične jajčnike in da nimam ovulacije...še to...no in dobila se tablete klomifen,pojedla sem že 3 škatlico in še vedno nič...no 19.11.bi morala dobiti M,in upam da je ne bomuser posted image ginekolog mi je rekel.če ne bom zanosila po tabletkah bomo verjetno morali prešpikat jajčnike(no nekaj takega),vem da moj problem še zdaleč ni največji,samo meni se zdi kar velik...upam na vse dobro.lp

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 14.11.2007 6:14:51 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ojoj
13.11.2007 23:58:36   
soncek28
Naja,velik sreče,držim ti pesti  za user posted image .

(odgovor članu naja***)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.11.2007 8:08:39   
maja24
Tudi jest ti želim veliko sreče in da se ti bo kmalu izpolnila želja pouser posted image .

LPuser posted image

(odgovor članu soncek28)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.11.2007 9:17:45   
byanca
Punca kar pogumno ! Vse se bo dobro izšlo, boš vidla. Verjamem vate! Imam sodelavko, ki je bila še v slabšem položaju in ima zdaj zdravega otročka.

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.11.2007 10:31:06   
GoYa
Tudi ti boš postala mamica. Sigurno.

Me pa nekaj zanima. A so ti potem oba ščistili, čeprav samo enemu ni srček bil? Ali jaz nisem prav razumela user posted image .

(odgovor članu byanca)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.11.2007 10:53:14   
naja***
hvala za spodbudne besede,ja ščistili so me 2x,samo pri enem sem imela spontani splav,pri drugem pa srček ni bil,2x so me pa čistili zato ker niso vedeli da imam srčasto obliko maternice oz.pregrado,najbolj me je pa strah tega,da mi pregrada zraste nazaj,sem prebrala da je to možno,čudnoje da so ginekologi nekaterim puncam rekli da lahko skoraj takoj zanosijo,meni je pa g. rekel da naj nikar ne hitim,da se mora vse skupaj vnesti....pa nič mi ni rekel da lahko zraste nazaj pregradauser posted image   lp

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.11.2007 10:59:42   
sonchek
naja...srečno...
..in upam, da vam čim prej uspe zagledati user posted image !!!!!

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.11.2007 14:01:18   
šemalo
naja, držim pesti, da boš kmalu dobila tisto, kar si želiš.....user posted image

velkom tu de klab user posted image user posted image user posted image

o, beri, kar ljubezen govori, saj zna ljubezen slišati z očmi...(SHAKESPEARE)

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.11.2007 19:29:10   
mihi78
Naja, ne skrbi pregrada NE zraste nazaj. Je nevšečnost,s katero se rodimo.  Meni so jo odstranili letos maja. Prej sem imela 3 ss. Zdaj pa greva ICSI postopek, decembra. LPuser posted image

(odgovor članu šemalo)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.11.2007 21:50:01   
naja***
mihi78 hvala za odgovor in vsem ostalim še enkrat hvala za spodbudne besede,zelo pomagajo....user posted image user posted image

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.11.2007 8:24:43   
koala
naja dobrodošla. Tudi zate držim pesti močno močno stisnjene. Predvsem ne obupaj, čeprav so za teboj težki trenutki, glej v prihodnost z optimizmom, ker jez vem,da bo tudi zate posijal sonček sreče.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu naja***)
Neposredna povezava do sporočila: 11
15.11.2007 11:22:30   
ajam27
naja***...tudi moja prijateljica je imela uspešno odstranjeno pregrado na maternici...in sedaj je mati 3 mesečnega user posted image .
Nikar ne obupaj in "s pokončno glavo v boj za user posted image !"Na to, da imaš policistične jajčnike pa se nikar ne oziraj. Ta težavica je moteča le v toliko, da bo mogoče malce dlje trajalo, da se bodo pokazali user posted image user posted image .
Držim pesti, da vama uspe!!!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 12
15.11.2007 13:45:03   
naja***
res hvala za tople besede,super steuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ajam27)
Neposredna povezava do sporočila: 13
15.11.2007 13:58:49   
emaa
naja saj bo, jaz sem imela lapro, in 2x histero (odtrsanjevanje pregrade) in ima zdaj doma moja skoraj enoletna dvojčka. Se splača malo potrpet, je nagrada na koncu vseeno vredna vsega. Pa tudi jaz nisem imela svojih O, meni samo KT pomaga, da zalaufa sistem. Upam, da je po porodu kaj boljše, vem pa ne. 

(odgovor članu naja***)
Neposredna povezava do sporočila: 14
15.11.2007 14:24:46   
suzugov
moja zgodba je podobna do tam, ko so te 2 ščistili. tudi mene so, imela sem samo eno pikico... takrat sem trpela, kot še nikoli v življenju... ampak vse mine, veš.. tudi psihične bolečine... midva sva morala narediti 1,5 letno pavzo, ker so takrat ugotovili, da sem imela molno nosečnost... no, in danes se srečka user posted image v 5. tednu...

vsaka zgodba ima srečen konec, samo verjeti moraš... user posted image user posted image user posted image

zdaj imam dve pikici - ena pazi name, na drugo pazim jaz...

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?