nicnic
|
Polaris, spraševala si za recept za odklopitev. Težkoooo je to. Midva sva v prvo delal že 5. mesec na , pa ni bilo nič. V tistem času sem ravno imela redni pregled kot vsako leto pri G. In sem rekla,d a pač delava na naraščaju in je rekla, da naj greva pogledat še na UZ kako pa kaj je, ker imam PCO. In gleda in reče, da se lepo pripravlaj na M. Kot, da bi jo želela Pa reče, da imam ciste, pa še nek miom je videla,... skratka nič dobrega. In mi reče, da če en zanosiva prej, naj se pridem čez eno leto pokazat in dala to opombo notr v karton. In na UZ mi je še tako hudo govorila, da težko, da bo to kaj iz nosečnsoti brez pomoči... Zakaj pa čez eno leto, če že 5 mesecev delava na ? Skratka tisti dan sem jokala kot dež. Mož me sploh ni mogu potolažit. M je 5. mesec res prišla, tako kot je ona rekla. In jaz sem potem že rekla,da itak ne bo nič. Da bova pač brez zaščite in a bom prej kot v enenm letu hotela it na kakšen pregled, ali pa če greva samoplačniško. No, bil je julij in sva imela že rezerviran dopust v hribih. S seboj bi vzela kolesa in prekolesarila vso Gorenjsko. Potem sem se pa spomnila, da ne vem, če bom ravno takrat imela M. Nisem pa imela nikjer zabeleženo kdaj sem nazadnje jo sploh imela... no, zdelo se mi ej da je tega že več kot mesec, pa tudi moje M niso bile redne. Greva za vsak slučaj po test (mislim, da sem vsak mesec naredial ene par ) in zjutraj ga naredim in pokaže ! Neverjetno! Uspelo je v 6. poizkusu - torej mesec dni za tistem, ko mi je G tako vztrajno govorila, da bo težko, da se vidimo čez leto dni. In prav zaradi njenih misli sem pozabila, da sploh delava na . In ko sem prišla k njej na pri pregled v nosečnosti, se me je takoj spomnila in rekla, da če je kaj narobe, ker sem bila nedavno pri njej - in jaz z nasmehom od enega ušesa do drugega povem, da se ej motila in da sem noseča. In mi reče, da skoraj da ne more verjet! No, v drugo sedaj mi ej pa že lažje, ker imam doma enega rabojnika , ampak če ne bo priden in lepo spal ponoči, potem ne vem kdaj mu bova naredila sestrico!