Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečnost, kot da je ni... 13.11.2007 18:40:44
|
|
|
|
only_me
|
jaz tudi nisem imela nobenih problemov - edino zadnja 2 tedna sem mela noge ko shrek (no, desno samo). Nisem bruhala, ni mi blo slabo, nič me ni bolelo.... Pa do skoraj 6. meseca sploh nisem imela trebuha... Mene je komaj zadnje 3 tedne v trebuh gnalo, zadnji teden pa najbolj. Bodi srečna, da nimaš težav :D
|
|
|
|
RE: Nosečnost, kot da je ni... 13.11.2007 19:43:56
|
|
|
|
tally
|
jst sm tut ena takih srečk, ki jim ni nič slabo, sem 14 t noseča slabo mi je bilo parkrat bruhala pa samo 2x.V trebuh se mi pozna samo ko se fajn najem . Bodi srečna da nisi redni gost na WC-ju. Nič ne skrbi.
|
|
|
|
RE: Nosečnost, kot da je ni... 13.11.2007 19:52:16
|
|
|
|
želva
|
Don't worry, be happy! Imam še mesec dni do konca, pa mi do zdaj ni blo hudga oz. nobene nosečniške težave.Sploh ne vem kaj je slabost, kaj zgaga... Tko, da bodi vesela, aktivna in brez skrbi, pa bo mogoče tako tudi ostalo do konca. Vse je normalno, pač ene nosečnost zdravstveno ful heca, druge pa ne, smo pač srečnice.
|
|
|
|
RE: Nosečnost, kot da je ni... 13.11.2007 19:54:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce srečne bote,da je tako.Meni je slabo 24 ur na dan nič skor ne spim,napihnjena sem kot boljš,da ne povem kdo.Nonstop me neki špika pa boli groza.Vse bi dala,da bi tud pr men blo tak vse ok kot je pr vas.Noseča sem pa 11 tednov in par dni tak,da zdaj že mal upam,da bo tole kmal mimo.Pa lepo nosečnost vam želim še naprej.
|
|
|
|
RE: Nosečnost, kot da je ni... 13.11.2007 19:56:14
|
|
|
|
bina30
|
Tudi meni ni bilo nič slabo, počutila sem se bolje kot kadarkoli v mojem življenju. Polna energije sem še sedaj (37z), ampak me trebušček že pošteno moti, ko se je treba prepognit. Trebuh se mi je začel poznati v kakem 17, 18t, pa še takrat komaj. Uživaj v nosečnosti, tako kot sem jaz. Ful sem si privoščila dekoltejev (ker so joškice malo pognale ), ful se mi je dalo lišpat in rihtat, ker sem se v tem času začela zavedati svoje ženskosti. Vse lepo!
|
|
|
|
RE: Nosečnost, kot da je ni... 13.11.2007 20:04:45
|
|
|
|
tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: želva Don't worry, be happy! Očitno so (smo) ženske bolj mirne, ko se znaki pokažejo še preden izostane Ti čist verjamem, da iščeš znake, pol pa še na RR kaj prebereš... Tud jaz sem se zasekirala, ker sem na RR brala, če ti ni slabo, pa če dojke ne kipnejo...pol je to slabo Hallooooooooooooooooooooooooooooooooooooo Ženske bi se v prvi vrsti morale zavedat, da je vsaka zgodba zase. Zato jo doživite kot takšno in v njej uživajte!!! Saj traja sam 9 mesecev. Uživaj in se pusti razvajat!
|
|
RE: Nosečnost, kot da je ni... 13.11.2007 20:21:35
|
|
|
|
sasa79
|
Nič ni narobe, če se ti trebuh še ne pozna, ti bo kmalu začel rasti in na koncu nosečnosti boš že komaj čakala, da bo konec, ker bo velik in te bo že vse motilo. Če pa nimaš nobenih znakov si pa lahka srečna, ker meni je bilo 3 mesece tako slabo, da sem komaj stala. Ti kar uživaj in ne sekiraj se preveč.
|
|
RE: Nosečnost, kot da je ni... 13.11.2007 21:03:35
|
|
|
|
Ajvy
|
Bodi vesela, jst sem v prvih treh mesecih pridobila natanko 800 g.....tolk sem obiskoval wc...skoz sem si pela, da ne grem na kolena...pa nč ni pomagal
|
|
RE: Nosečnost, kot da je ni... 13.11.2007 22:18:24
|
|
|
|
lelaval
|
Ne skrbi - bo prišel čas, ko boš ponosno kazala svoj trebušček. Meni se cele pve 3 mesece ni nič poznalo, redila pa se tudi še nisem kaj prida. Čez par mesecev pa boš že govorila, da ne vidiš več čez svoj trebuh in skrbela, da si se preveč zredila. Uživaj v svoji in bodi vesela, da poteka brez težav.
|
|
RE: Nosečnost, kot da je ni... 14.11.2007 6:50:43
|
|
|
|
srki
|
Naj te nič ne skrbi, uživaj v tem, kar ti je dano. Ja, tudi jaz nisem vedela, da sem noseča, dokler se ni začel večati trebuh oz. ko sem začutila brce otroka. Drugače pa brez slabosti, povečanju apetita,.....
|
|
|
|
RE: Nosečnost, kot da je ni... 14.11.2007 8:18:09
|
|
|
|
emaa
|
Nič se sekirat, meni se je trebuh pri dvojčkih začel poznati šele okoli 16-18 tedna. Slabo mi je bilo pa tako, pa bruhanje, da sem shujšala in sem rabila 22 tednov, da sem prišla nazaj na začetno težo. Bodi srečna, če te nič ne matra, jaz sem bila najbolj vesela 1,5 meseca vmes, ko mi ni nič manjkalo, sem razumela čare nosečnosti, pol pa spet ne več. Aja pa prsi tudi mene niso bolele.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......