Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: cepljenje proti klopnemu meningitisu 13.11.2007 15:20:48
|
|
|
|
orhideja75
|
mi smo dali že dve dozi mimo in ni bilo nobenih stranskih učinkov. mislim, da je zdej tretja doza čez 3 leta. ne vem točno. moram pogledat v knjižico.
|
|
RE: cepljenje proti klopnemu meningitisu 13.11.2007 15:36:16
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ravno včeraj sta drobižka prejela 1. dozo cepiva. Reakcija je lahko kot po vsakem cepljenju, vendar je menda redka - no moja 2 nista imela nobene reakcije (razen užaljenosti ). 2. doza je po 1 mesecu, 3. pa po pol do enega leta. Čez 3 do 5 let je treba dobiti še eno dozo, da se obramba okrepi.
|
|
|
|
RE: cepljenje proti klopnemu meningitisu 13.11.2007 15:37:05
|
|
|
|
Marogica
|
Mi smo ta starejšega že dali, ta mlajšega bomo tudi. Tu sploh no debate. Klope najdeš celo v travi in grmovju, sploh ti ni treba iti do gozda. In mi smo dosti zunaj, zelo dosti..
|
|
RE: cepljenje proti klopnemu meningitisu 13.11.2007 16:19:34
|
|
|
|
Barbs
|
Naš bo prvič cepljen v četrtek popoldne. Star je osemnajst mesecev. Tudi "taveliki" sestrici sta bili cepljeni. Meni se zdi ok in sem mirna, ker smo praktično ves čas v pogonu, zunaj, na travniku, v grmovju pri vodi, na gobah v gozdu...
|
|
RE: cepljenje proti klopnemu meningitisu 14.11.2007 7:29:24
|
|
|
|
Lenny
|
Vsi štirje smo cepljeni in ni bilo nobene reakcije.
|
|
|
|
RE: cepljenje proti klopnemu meningitisu 14.11.2007 11:20:27
|
|
|
|
tatam
|
Tudi pri nas ni blo reakcije po cepljenju!
|
|
|
|
RE: cepljenje proti klopnemu meningitisu 15.11.2007 9:06:13
|
|
|
|
ČebelicaMaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: maya2 Naša pediatrinja nam je danes na pregledu svetovala, da damo našo 18m staro pupo cepit proti klopnemu meningitisu. Pravi, da ni kakšnih stranskih učinkov cepiva, vendar pa mene zanima, če se je katera že odločila za to cepljenje in kakšne so vaše izkušnje. lp Mi smo imeli včeraj sistematski pregled, je stara 19 m in sem jo prav vprašala, kaj meni o tem cepljenju, ker smo veliko v naravi in je rekla, da ga do 5.leta ne priporoča, ker do te starosti bolezen ne izbruhne v tako veliki obliki, pa še toliko cepljenj je na kupu, prav tako je potrebna revakcinacija v obdobju 3 let in je rekla, da kasneje kot je bolje je... ne vem, sej itak ima vsak svoje mnenje, ampak glede na to, da je naša P kar spoštovana v zdr.krogih in da ima svoje tri sončke, najbrž že ve in jaz ji popolnoma zaupam... pozanimaj se še pri kom...mi smo se odločili, da bomo počakali...
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznična okrasitev: Papirnate snežinkePapirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?