Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: dabroston-možnost zanositve??? 13.11.2007 13:37:32
|
|
|
|
reckova
|
Koliko jaz vem ne. Sem ga dobila za spodbuditev menstruacije, drugače pa se tudi uporablja v zgodnji nosečnosti ob pretečem splavu. Tak, da mislim da ne spodbuja možnosti za zanositev.
|
|
|
|
RE: dabroston-možnost zanositve??? 8.2.2008 18:31:07
|
|
|
|
kitka1
|
Malo pozno, pa vseeno... Dabroston v bistvu na nek način povečuje možnost za zanositev, saj dviguje nivo progesterona v krvi, ta pa vpliva na debelino endometrija, notranjega dela maternice, v katerega se vgnezdi oplojeno jajčece.
|
|
|
|
RE: dabroston-možnost zanositve??? 10.2.2008 9:44:06
|
|
|
|
neyka7
|
Meni je G rekla, da mi je predpisala dabroston za uravnavanje ciklusov. Če pa slučajno zanosim, pa ne bo vplivalo na . Pa tud res je kar je napisala kitka1. LP
|
|
|
|
RE: dabroston-možnost zanositve??? 6.9.2011 20:06:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdravo, jaz imam tudi pco in to je drugi mesec ko jem dabroston, da imam vsaj malo predvidljive menstruacije..jem ga od 18.dneva naprej 10 dni 2x1 tableto..prejšnji mesec je bilo vse super, M prišla 2 dni po zadnji tableti, toti mesec pa še mam 3 dni za jest dabroston, problem pa je v tem da me že ene 3-4 dni bolijo bradavičke full..do zdaj me niso nikoli bolele pred menstruacijo ampak vedno ob ovulaciji, ta mesec pa mi je to čudno, zato si študiram, kaj če bo šele zdaj prišlo do O, jaz pa sem z dabrostonom že pri koncu-ali v tem primeru sploh pride do O,če bi naj prišlo do M in ali je potem zanositev sploh teoretično možna?! So še katero ob jemanju D bolele bradavičke? Sem gledala po forumih pa nisem nikjer zasledila, da bi katera to omenila... Hvala in lp
|
|
|
|
RE: dabroston-možnost zanositve??? 6.9.2011 22:53:32
|
|
|
|
Andromeda
|
Sicer nimam izkušenj z Dabrostonom, ampak so me pa bradavičke bolele, ko sem zanosila in je bil to pravzaprav 1. znak nosečnosti Mogoče je to, to, sicer pa ti nočem dati lažnega upanja. da ne bo slučajno razočaranje prehudo. Srečno!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?