|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Odločba za štipendijo-kdaj??
13.11.2007 13:14:41   
KIKI****
A je katera študentka že dobila odločbo z aštipendijo in kdaj jih sploh izdajajo. Vlogo se oddala 28.9. pa še nič ni odgovora. A lahko kam pokličem da mi povedo?

Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Odločba za štipendijo-kdaj??
13.11.2007 13:22:32   
FORZA
Zdajle enkrat naj bi jih začeli pošiljati po 15. 11. baje.
Izplačila pa 24.11.2007

(odgovor članu KIKI****)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.11.2007 13:23:09   
iva01
ja jst sem jo včeraj dobila, negativnouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KIKI****)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.11.2007 13:23:29   
ulani
vloge za študentske štipendije se rešujejo nekje konec novembra...tko da mal še počaki....vsaj pr men je blo vedno tko....nekje konec novembra potem dobiš nakazano al pa decembra....
sam mislm,da je novembra nakazano na mesec oktober, decembra za november,itd.

(odgovor članu KIKI****)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.11.2007 13:25:14   
ulani
IZVIRNO SPOROČILO: iva01

ja jst sem jo včeraj dobila, negativnouser posted image user posted image user posted image user posted image

žal mi je....

sej men je blo tud ful ful hudo.....dva šoloobvezna otroka, mati samohranilka pa nimama štipendije....državi dol visi...veš kak cenzus majo postavljen? bolano.....js sm bla čist šokirana lani....

(odgovor članu iva01)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.11.2007 13:34:16   
KIKI****
IZVIRNO SPOROČILO: iva01

A resuser posted image  šit ej

In kaj je bil razlog da je ne prejmeš?user posted image

(odgovor članu iva01)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.11.2007 13:38:03   
iva01
letos sem 2 leto ABS, kljkub priloženem zdravstvenim potrdilu o bolezni in RL otroka mi ta ne pripada, tak da bom vejetn prekinila status ker z 56 € OD ne morem nič

(odgovor članu KIKI****)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.11.2007 13:50:44   
ulani
jah,nič....
samo mamina plača in najine preživnine od fotra pa smo že presegli....

nism mogla verjet....

nimaš kej nardit....
se mi pa tako butasto zdi...sam poglej,no: država ne da štipendij....kako nej js stanujem v Lj, kdo mi bo plačeval sobo,hrano,ipd? Mami s svojo plačo ne more...preživnina par deset eur me pa tud ne reši. Redni študij zahteva,da si skoz na predavanjih,ipd...
OK,sm šla izredno...zato da lahko delam vsak dan in dobim plačo,da imam kaj za jest,ker ne morem sedet mami na ramah do 30 leta.
Sicer je šolnina 2000 eur...pride manj,kot če bi bla 10 mesecev v Lj in bi mi mami mogla plčaevat za najemnino,hrano,ipd.
ok,delam cel teden, hodim samo na najnujnejše predavanje in izpite....ne upam si vzet bolniške, dopusta, ničesar.
živim sama,da ne obremenjujem mame.
Opa,pazi...omejijo znesek,do katerga lahko delaš prek študenta....
in pol se res sprašuješ,kaj mi še preostane?!
kje je fora?! Zvežejo ti roke. Redno zaposlitev je pa ful težko najdit z nedokončanim faksom.....

(odgovor članu iva01)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.11.2007 13:59:53   
iva01
jst sem v podjetju ker sem imela prakso dobila ponudbo za redni šiht za 7 stopnjo, sam v 2 letih bi mogla diplomirat kar bom itak sam je drek to da ne dobim zdraviškega- za znoret, tak da bom verjetn prkinla študij, se prijavila na borzo in čakala  službo karkoli za kaj bom dobila zdravniško spričevalo.

(odgovor članu ulani)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.11.2007 14:01:44   
ulani
kako to misliš,da ne dobiš zdravniškega?

(odgovor članu iva01)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Voziček za tek
Melanie_

Prosim za malce pomoči. Z možem sva aktivna in razmišljava o nakupu vozička za tek in ker nimava izkušenj naprošava vas (upava, da jih imate vi) da nama pomagate kateri je najboljši.

Thule GLIDE2 (0%)

Thule URBAN GLIDE 2 (0%)

Baby Jogger SUMMIT X3 (0%)

Cybex Avi Sport (100%)

Število vseh glasov: 1

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!