Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Odločba za štipendijo-kdaj?? 13.11.2007 13:22:32
|
|
|
|
FORZA
|
Zdajle enkrat naj bi jih začeli pošiljati po 15. 11. baje. Izplačila pa 24.11.2007
|
|
|
|
RE: Odločba za štipendijo-kdaj?? 13.11.2007 13:23:09
|
|
|
|
iva01
|
ja jst sem jo včeraj dobila, negativno
|
|
|
|
RE: Odločba za štipendijo-kdaj?? 13.11.2007 13:23:29
|
|
|
|
ulani
|
vloge za študentske štipendije se rešujejo nekje konec novembra...tko da mal še počaki....vsaj pr men je blo vedno tko....nekje konec novembra potem dobiš nakazano al pa decembra.... sam mislm,da je novembra nakazano na mesec oktober, decembra za november,itd.
|
|
|
|
RE: Odločba za štipendijo-kdaj?? 13.11.2007 13:25:14
|
|
|
|
ulani
|
IZVIRNO SPOROČILO: iva01 ja jst sem jo včeraj dobila, negativno žal mi je.... sej men je blo tud ful ful hudo.....dva šoloobvezna otroka, mati samohranilka pa nimama štipendije....državi dol visi...veš kak cenzus majo postavljen? bolano.....js sm bla čist šokirana lani....
|
|
|
|
RE: Odločba za štipendijo-kdaj?? 13.11.2007 13:34:16
|
|
|
|
KIKI****
|
IZVIRNO SPOROČILO: iva01 ja jst sem jo včeraj dobila, negativno A res šit ej In kaj je bil razlog da je ne prejmeš?
|
|
|
|
RE: Odločba za štipendijo-kdaj?? 13.11.2007 13:38:03
|
|
|
|
iva01
|
letos sem 2 leto ABS, kljkub priloženem zdravstvenim potrdilu o bolezni in RL otroka mi ta ne pripada, tak da bom vejetn prekinila status ker z 56 € OD ne morem nič
|
|
|
|
RE: Odločba za štipendijo-kdaj?? 13.11.2007 13:50:44
|
|
|
|
ulani
|
jah,nič.... samo mamina plača in najine preživnine od fotra pa smo že presegli.... nism mogla verjet.... nimaš kej nardit.... se mi pa tako butasto zdi...sam poglej,no: država ne da štipendij....kako nej js stanujem v Lj, kdo mi bo plačeval sobo,hrano,ipd? Mami s svojo plačo ne more...preživnina par deset eur me pa tud ne reši. Redni študij zahteva,da si skoz na predavanjih,ipd... OK,sm šla izredno...zato da lahko delam vsak dan in dobim plačo,da imam kaj za jest,ker ne morem sedet mami na ramah do 30 leta. Sicer je šolnina 2000 eur...pride manj,kot če bi bla 10 mesecev v Lj in bi mi mami mogla plčaevat za najemnino,hrano,ipd. ok,delam cel teden, hodim samo na najnujnejše predavanje in izpite....ne upam si vzet bolniške, dopusta, ničesar. živim sama,da ne obremenjujem mame. Opa,pazi...omejijo znesek,do katerga lahko delaš prek študenta.... in pol se res sprašuješ,kaj mi še preostane?! kje je fora?! Zvežejo ti roke. Redno zaposlitev je pa ful težko najdit z nedokončanim faksom.....
|
|
|
|
RE: Odločba za štipendijo-kdaj?? 13.11.2007 13:59:53
|
|
|
|
iva01
|
jst sem v podjetju ker sem imela prakso dobila ponudbo za redni šiht za 7 stopnjo, sam v 2 letih bi mogla diplomirat kar bom itak sam je drek to da ne dobim zdraviškega- za znoret, tak da bom verjetn prkinla študij, se prijavila na borzo in čakala službo karkoli za kaj bom dobila zdravniško spričevalo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Voziček za tekMelanie_Prosim za malce pomoči. Z možem sva aktivna in razmišljava o nakupu vozička za tek in ker nimava izkušenj naprošava vas (upava, da jih imate vi) da nama pomagate kateri je najboljši.Thule GLIDE2 (
0%)
Thule URBAN GLIDE 2 (
0%)
Baby Jogger SUMMIT X3 (
0%)
Cybex Avi Sport (
100%)
Število vseh glasov: 1Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!