|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vodna postelja
12.11.2007 23:04:47   
tofsi
Znimjo me vaše izkušnje z vodnimi postejami. katerega proizvajalca ste izbrali in kako ste zadovoljni z njo?

< Sporočilo je popravil Pikec0 RR -- 13.11.2007 10:22:37 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: VODNA POSTELJA
13.11.2007 8:41:36   
moci
mene tudi, ampak ko sem se na sejmu ulegla se mi je zdela čisto premehka. vem, da se trdota nastavi, ampak koliko? 

(odgovor članu tofsi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.11.2007 9:54:52   
monja79
Mi jo imamo (Lectus). Je ne morem prehvalituser posted image user posted image user posted image
NA začetku se je tudi meni zdelo ful mehko, a sem ugotovila, da sploh ni, ker me je prvi teden spanja na njej vse bolelo. Ni toliko pene kot na jogiju in čeprav se vse miga sem in tja (zato deluje tako mehko) sploh ni. Ker sem bolj lahka in nimam toliko ugreza, sem nalila v svoje jedro več vode in tako je moja polovica bolj trda. Samo to ni zdej tako kot bi desko dal noter, tudi kot jogi ne, ker je tu čisto drugačen sistem. Voda v postelji se na mestih, kjer je večja teža izpodriva in se zato popolnoma prilagaja telesu. Svetujejo tudi spanje brez vzglavnikov ali z zelo, zelo tankimi; in res je lepše spat tako. In tudi tega se moraš navaditi, vsaj jaz sem se mogla.
Pa pogruntat si moraš pravo temperaturo, ker če imaš prehladno posteljo potem s svojim telesom posteljo - vodo segrevaš in namesto da bi se spočil, si še bolj utrujen. Tudi pretopla ne sme biti. To mal traja, da pogruntaš koliko topla naj bo. A ko se navadiš, je res super. Pa topla je takoj, ko se v njo vležešuser posted image .

Res se rabiš na njo malo navadit. A ko sva jo midva kupila, so dali garancijo dobrega nakupa in če se v enem mesecu nikakor ne bi mogla navaditi, bi jo lahko vrnila in vrnili bi kupnino. Verjetno imajo to še sedaj.

Pa vse lahko opereš in prebrišeš vodni jedri, tako da je manj možnosti za pršice.
Midva sva res zadovoljna in je ne zamenjavauser posted image .

Je pa res, da ko jo enkrat postaviš, ni varjante, da jo prestaviš. In če se seliš, moraš poklicati serviserje, da ti posteljo preselijo, ker je sam ne moreš (vodo izčrpati in nazaj naliti ...). Pa vsako leto moraš v vsako jedro naliti neko tekočino proti nastajanju alg.

(odgovor članu tofsi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.11.2007 13:52:06   
honey
Tudi midva imava Lectusovo vodno posteljo že 6 let in vem, da je ne zamenjava za nobeno drugo. Pa tudi mali bi spal na vodni postelji, samo žal nimamo eurčkov, da bi mu jo kupil, se pa pri nama šverca user posted image .

Kar se tiče tega, da se ti zdi mehka, je tako, ker na sejmih imajo posteljo z enim ali pa celo nobenim dušilcem, postelja, ki jo pa ti kupiš, ima pa mislim da 5 dušilcev, tako da skoraj ne čutiš "valovanja". Je pa res tudi to, da če želiš imeti bolj trdo ležišče, natočiš notri pač več vode.

Kar pa se tiče selitve, pa lahko povem iz prve roke, ker smo se pred 4 meseci selili: v Lectusu sva si brezplačno izposodila črpalko, s katero sva vodo izčrpala, jedra lepo zložila in prepeljala na novo lokacijo. Tam sva najprej sestavila okvir, nato pa dala gor jedra in spet s pomočjo črpalke natočila vodo v vsako jedro 250 l. Tako da sva privarčevala okrog 100 €. Ker če ti oni pridejo preselit posteljo, plačaš zraven tudi pregled postelje, se pravi neke vrste servis. Se da prestavljati tudi brez stroškov user posted image .

(odgovor članu monja79)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.11.2007 14:47:32   
mmetka
mi smo tudi zelo zadovoljni in je ne menjamo za nič na svetu!user posted image user posted image user posted image

...edino ko sem bila noseča, sem se počutila kot hrošč na hrbtu, ker sem se težko obračala in sem porabila veliko energije, da sem se obrnila iz boka na bok. Ampak to samo zadnji mesec, ko me je trebuh že precej oviral! Ne vem, mogoče bi bilo na jogiju isto!

jo pa vsekakor priporočam!!user posted image user posted image aja, mi tudi imamo Lectusovo!

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.11.2007 21:01:59   
Urša
Mi2 sva frišna ponosna lastnika vodne postelje šele en mesec in res zelo zadovoljna! user posted image  Vzela sva jo pa v podnetju Danaja. Imava še 2 meseca testiranja, potem jo lahko vrneva, samo je sigurno ne bova!user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu mmetka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.11.2007 21:37:24   
Anonimen
Tudi midva z možem imava Lectusovo vodno posteljo in je ne zamenjava. Ni lepšega občutka kot sedaj ko so bolj mrzli dnevi se vleči v toplo posteljo. Je pa res, da sedaj težko spiva na drugih posteljah, ker sva pač navajena na vodno.
Res ni poceni, je pa vredna svojega denarja in nama je samo žal, da si je nisva kupila že prej.

(odgovor članu Urša)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Vodna postelja
22.11.2007 17:58:02   
frutka_
Tudi moji straši jo imajo sta full zavoljna! Najboljše mi je to, da se uležeš v toplo posteljo.

(odgovor članu tofsi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.11.2007 8:55:06   
honey
IZVIRNO SPOROČILO: roda17

Je pa res, da sedaj težko spiva na drugih posteljah, ker sva pač navajena na vodno.

user posted image  Poznam to. Ko gremo na dopust, komaj čakam, da pridem domov, da se naspim, ker ponavadi 14 dni ne spim več kot 3, 4 ure na noč, ker me vse boli. Kaj čmo, razvajeni smo 100/h.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

PRVI ZOBKI
nataly33

Kdaj je vaš dojenček dobil prvi zobek?

pri 3 mesecih (14%)

pri 4 mesecih (13%)

pri 5 mesecih (17%)

pri 6 mesecih (22%)

pri 7 mesecih (10%)

pri 8 mesecih (24%)

Število vseh glasov: 169

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!