|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj k sadju
12.11.2007 17:08:41   
Brbs
kaj dajete zraven k sadju? samo sadje ali še kakšne kekse?
Imam 7m, rada bi mu zdrobila kakšen keks zraven, pa ne vem kateri, da ne bi bil cukran, pa brez pšenične mokeuser posted image

je sploh kaj takega???
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj k sadju
12.11.2007 17:12:39   
Anonimen
Lahko že zdrobljeni keksi, Bambi ali nekaj podobnega, se mi zdi.

(odgovor članu Brbs)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
12.11.2007 17:20:30   
Strawberrie Cherrie
Jaz sem mu pri takih mesecih vmešavala zraven raznorazne kašice brez glutena. Pa kekse brez glutena se tudi da kupiti, na  brezgluteinskem oddelku v Mercatorju imaš raznorazne kekse, grisnije, riževe vaflje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.11.2007 17:23:03   
glen
Jaz sem naši tamali kupovala kekse v dm-u od Alette ali Nestlle,brez glutena

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.11.2007 18:41:36   
Anonimen
jaz moji obvezno mešam zraven rižolino

(odgovor članu Brbs)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
13.11.2007 8:45:05   
Anonimen
Jaz sem ji dala skuptko ali sadno kašico z rižem, po 8. mesecu pa tudi piškote, torej gluten.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
13.11.2007 22:32:37   
Pink2
Valika, mene pa zanima ali rižolino vmešaš direktno v sadno kašico, ali ga prej zmešaš z mlekom?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.11.2007 20:01:16   
sezam
Rižolino lahko vmešaš direktno v sadje.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Pink2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.11.2007 21:01:23   
Brbs
no, zadnjič sem bila v mullerju in nisem našla niti enih brezglutenskih in nesladkanih keksov. Zato pa sprašujemuser posted image

Torej v DM jih imajo???

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.11.2007 21:09:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Brbs

kaj dajete zraven k sadju? samo sadje ali še kakšne kekse?
Imam 7m, rada bi mu zdrobila kakšen keks zraven, pa ne vem kateri, da ne bi bil cukran, pa brez pšenične mokeuser posted image

je sploh kaj takega???

mi ne dajemo zraven cisto nic.. drugace pa obstajajo piskoti Plasma (dobis v drogerijah in vecjih trgovinah).. mislim, da se da dobit te pisktoe tudi mlete....

(odgovor članu Brbs)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
16.11.2007 10:27:54   
Anonimen
Valika, mene pa zanima ali rižolino vmešaš direktno v sadno kašico, ali ga prej zmešaš z mlekom?

sory, nisem prej vidlauser posted image

ja, jaz vmešam direktno v sadje.
imam pa kupljeno rižolino od podravke in od hippa (tu je notri že mleko). naša je imela raje to hippovo. vendar sem pozneje začela mešat  vsakega malo, da sem porabla obojeuser posted image , pa še danes delam tako....

(odgovor članu Pink2)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
16.11.2007 10:56:12   
ALESSA
Hy!

Naš user posted image Anel je tudi star 7. mesecev in mu že kar nekaj časa dajem v sadne kašice albert kekse. Zaenkrat ni problema. Jih ima ful rad. user posted image  Zdaj mu že dam v roko keks in ga lepo počasi liže in gricka.

Alessa, LP

(odgovor članu Brbs)
Neposredna povezava do sporočila: 12
16.11.2007 11:00:29   
ALESSA
Imam občutek, da se bolj naje, če mu dam v sadno kašico še albert kekse, kot pa da bi mu dala samo kašico. Saj sama vidim, da se 1 jabolke ne naješ.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.