|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izredno močne bolečine v predelu jajčnikov
12.11.2007 15:54:25   
Anonimen
Trenutno naj bi imela ovulacijo. Že od včeraj pa me nenormalno bolijo jajčniki. Boli tako, da se sploh ne morem vzravnati. In samo ležim s skrčenimi koleni. Sedaj je malo popustilo, samo še vedno kar močno boli.
Pa me zanima če je katera že imela podobne probleme?
Ali je to samo zaradi ovulacije ali je možno da je kaj drugega narobe?
Bi bilo pametno obiskati ginekologa?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Izredno močne bolečine v predelu jajčnikov
12.11.2007 15:59:54   
Anonimen
Take bolečine sem imela jaz. Pred user posted image  ene 7 mesecev nazaj, so se mi začele grozne bolečine. Vzrok je bil čokoladna cista za jajčnikom.  Upam, da je s tabo vse ok. Če bo bolečina prehuda, pojdi na UZ do g.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
12.11.2007 15:59:57   
Anonimen
Vsekakor ti priporčam obisk pri ginekologu. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
12.11.2007 16:03:26   
taška30
Kaj pa vem? Mene dostikrat med ovulacijo vse boli spodaj, tako da včasih komaj hodim, pa občutek imam da mi bo vse razgnalo, samo v enem dnevu  mine.
Če bo trajalo dlje, pa le povprašaj svojega G o tem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.11.2007 16:41:13   
nicnic
Mene je enkrat tud tako bolelo, da so mislili, da imam vnetje slepiča, ampak je bila "samo" cista pri jajčniku. Če ne bo bolje pojdi k G.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.11.2007 19:00:19   
sun71
Nimam teh izkušanj, zato???? Verjetno bi bilo najboljše, da greš k ginekologu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.11.2007 20:50:19   
Erin
mene je tudi danes tako bolelo pa kak mesec nazaj, enkrat sem šla celo na urgenco... vedno v času plodnih dni...
ČE bo preveč bolelo  pojdi k zdravniku saj lahko zaradi premočnih krčev pride tudi do notranjih krvavitev, ampak da do tega pride je zelo zeloooooo majhna možnost.
Posvetuj se z ginekologom.

(odgovor članu sun71)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.11.2007 10:34:56   
Raguel
Tisti dan,ko je ovulacija zna biti včasih zoprn.Tudi mene včasih tako boli,da se komaj vsedem ampak traja en dan in potem mine.Je pa res,da imam PCO in sem bila že tudi operirana pri sedemnajstih letih(imela sem cisto v kateri je bilo dva litra tekočine).Tako da ti predlagam,da če v enem ali dveh dneh bolečina ne mine,da greš h G.....tako malo na servis user posted image

VELIKO SE SMEJTE IN RADE SE IMEJTE....

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.11.2007 15:47:34   
jazzz27
Res, da je normalno, da malo boli v času O, ampak, če pa preveč boli ti svetujem tudi jaz obisk pri G...jaz sem že dvakrat šla na urgenco zaradi takih groznih bolečin, obakrat sicer po spolnem odnosu, ampak obakrat v času ovulacije Prvič mi je počila cita, drugič pa vem samo to, da je prišlo do notranjih krvavitev zaradi ovulacije(baje)...Upam, da je pri tebi samo čas za user posted image . Saj vem, da je grozno, če ti kdo samo omeni, ko te pa tako boli.
Veliko sreče

(odgovor članu Raguel)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.11.2007 15:50:16   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

mene je tudi danes tako bolelo pa kak mesec nazaj, enkrat sem šla celo na urgenco... vedno v času plodnih dni...
ČE bo preveč bolelo  pojdi k zdravniku saj lahko zaradi premočnih krčev pride tudi do notranjih krvavitev, ampak da do tega pride je zelo zeloooooo majhna možnost.
Posvetuj se z ginekologom.

Erin, mene pa zanima, če je tebe doletela, ta zelooooo majhna možnost?

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.11.2007 19:03:03   
Erin
Ne, hvalabogu, me niso tako natančno pregledali nikoli da bi videli kaj se dogaja. Preverili so mi kri, vodo, dali tablete proti bolečinam...kaj s je pa notri dogajalo pa ne vem...mislim pa da bi bilo prav, da bi vedela  kajne...user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 11
15.11.2007 9:58:00   
jazzz27
Mogoče bi bilo prav, ampak mislim, da bi vedela, ker so bolečine takšne, da tudi hodit ne moreš, dobiš vročino,...meni je steklo štiri dcl krvi v trebušno votlino, ki so jo potem morali očistiti,...koliko so pa jo, al pa če so jo sploh vso očistili in odstranili,pa ne vem, ker mogoče mam zaradi tega težave z zanoitvijouser posted image . Bojim se, da se ni to kje naložilo po jajcevodih al pa ne vem kje. Definitivo, če sumiš je bolje, da se pogovoriš z G.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 12
15.11.2007 10:01:50   
jazzz27
AJA, ko greš na urgenco, moraš bit vstrajen, ker mene so dvakrat domov poslal, z inekcijo v rit(v eni noči)

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Katero ime vam je bolj všeč?
tiamia

Aljaž (49%)

Anej (34%)

Tjan (16%)

Število vseh glasov: 310

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!