|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vloga za znižano plačilo vrtca
12.11.2007 9:50:09   
Anonimen
Prosila bi za dve informaciji, in sicer:

1. Ali je res potrebno priložiti kakšno odločbo o dohodnini, čeprav izpolniš na obrazcu, da jim dovoljuješ, da vse podatke pridobijo sami?
2. Kje to oddaš na CSD ali prav na občini, če na občini, kje?

Najlepša hvala vsem user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vloga za znižano plačilo vrtca
12.11.2007 9:55:33   
N _ B
Pri nas se npr. oddaja na občini pri referentki za to, ponekod pa direktno v vrtcu. Odvisno od občine do občine. Da bi se na CSD-ju, pa še nisem slišala.

Odločbe dohodnine jim ne bom prilagala. Imajo moje pooblastilo in naj sami pridejo do podatkov. Tako in tako preverjajo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.11.2007 9:56:36   
karmy
jaz pa moram dat za znižanje vrtca, v mojo matično enoto, oni pa dajo na občino

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.11.2007 10:08:37   
lelaval
Jaz sem ravno danes oddala na naši občini (lahko bi tudi v vrtcu), pa sva oba podpisala, da lahko sami preverijo podatke, a je rekla, da moram dostavit še odločbo o dohodnini.
Na CSD pa vlagaš za otroške.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.11.2007 10:52:36   
Anonimen
A je treba tam vpisat podatke o plači v preteklem času + priložit odločbo?

Ali se samo odločbo priloži, pa ni treba nič pisati?

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
12.11.2007 10:57:27   
mika
pa sva oba podpisala, da lahko sami preverijo podatke, a je rekla, da moram dostavit še odločbo o dohodnini.

to je pa njihova lenoba.
lani sem zgubila odločbo o dohodnini in sem šla po duplikat na davčno, kjer so mi rekli, naj si naslednjič na občini sami pridobijo podatke.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.11.2007 11:11:55   
NEVA-1
Podatke o plači vpišejo tisti, ki niso bili zaposleni 12-mesecev, odločbe pa nisem prilagala, sem jim dala pooblastilo, da sami poiščejo kar rabijo, ker imamo s.p. in je en kup papirjev treba

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.11.2007 12:12:58   
puncica

1. Ali je res potrebno priložiti kakšno odločbo o dohodnini, čeprav izpolniš na obrazcu, da jim dovoljuješ, da vse podatke pridobijo sami? pri nas mormo kljub temu priložiti kopije in obkrožiti da dovoljujemo
2. Kje to oddaš na CSD ali prav na občini, če na občini, kje? mi oddamo na občino kam nimam pojma ker moj to nosi tja user posted image pač vprašaš kam pa je. CSD nima nič s tem.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.11.2007 12:55:03   
benika
1. Ali je res potrebno priložiti kakšno odločbo o dohodnini, čeprav izpolniš na obrazcu, da jim dovoljuješ, da vse podatke pridobijo sami?
V KR jo je potrebno priložit zraven, kljub temu, da obkrožiš, naj podatke pridobijo sami. Lenoba, kaj češ.
2. Kje to oddaš na CSD ali prav na občini, če na občini, kje?
Na občini, tam, kjer je na vratih nalepljen listek Oddaja vloge za znižano plačilo vrtca. Najbolje, da vprašaš na inf., pa ti bodo povedali, kam moraš it.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.11.2007 12:56:07   
benika
A je treba tam vpisat podatke o plači v preteklem času + priložit odločbo? Jaz sem priložila samo potrdilo o zadnjih 3 plačah ter odmero o dohodnini za 2006.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.11.2007 16:11:42   
puncica
IZVIRNO SPOROČILO: benika

jaz nisem nič pisala sej ni nikjer robrik za kakšne plače, priložila sem odločbe in to je to že tretje leto je ok.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.