|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   HELP
18.12.2004 18:30:41   
nattali
Sem v 37. tednu, se kar dobro počutim, le da mi otročiček leži z ritko navzdol in mi je ginekolog rekel, da se verjetno ne bo obrnil in bo potreben carski rez. Nisem navdušena, ker sem si želela biti navzoča temu velikemu dogodku.Sedaj razmišljam o lokalni pri carskem. Če ima katera izkušnje, bi jo prosila da mi kaj napiše o tem. Sedaj pa moja skrb. Že več kot mesec dni zelo močno občutim kolcanje otročička. To čutim kot zaporedne udarce- trkanje, v zelo podobnih intervalih, na istem mestu. Naj povem, da je teh udarcev okoli 200, s 2-3 sekundnimi presledki.Skrbi me tudi ker se to dogaja čisto vsak dan, večkrat tudi 2x na dan.Do sedaj sem se tolažila da kolca,ker pije plodovnico,danes pa sem prebrala,da kolcanje zgleda drugače, in sicer z več minutnimi presledki in da lahko kolcne tudi 100x v eni uri. Meni pa kolcne 200x v manj kot 10h minutah.Sedaj se bojim, da to ni kolcanje. A mogoče ima katera podobne izkušnje, ali pa je slišala za kaj podobnega. Havla
Neposredna povezava do sporočila: 1
   HELP
18.12.2004 20:01:30   
Gina
To je sigurno kolcanje, nič ne skrbi. Pri meni je zgledalo enako, pa še ko so se rodili so kolcali vsaj 1x na dan. To je vse normalno. Izkušenj s CR pa nimam, je pa tako, da je vsaka stvar za nekaj dobra. Vzami kot pozitivno. LP:)

(odgovor članu nattali)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   HELP
18.12.2004 20:03:51   
dory
Jaz sem rodila s CR...nic hujsega...je pa sigurno boljse,ce se le da,da ti ga naredijo s spinalno anastezijo,tako,ta lahko takoj slisis svojega soncka,se ga dotaknes...jaz to se vedno pogresam in se pocutim kar malo oropano tega...

Ce te se kaj zanima v zvezi s CR pa vprasaj .)

(odgovor članu nattali)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   HELP
18.12.2004 22:05:56   
Anonimen
Ja, jaz sem tudi rodila s CR in prav tako kot Teji, mi je žal, da svojega otroka nisem mogla objeti takoj, ko se je rodil.

(odgovor članu nattali)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   HELP
18.12.2004 22:36:05   
beba76
Tudi moj prvi je rojen s CR in sem ga videla šele po 12 urah. Takrat še nisem vedela, kakšen občutek je imeti otročka takoj ob sebi. V drugo sem imela vakuum in :duda: dobila takoj. Šele takrat sem dojela, kaj sem prvič zamudila - v bistvu najlepši del poroda.

Zato srčno priporočam CR brez spanja.

(odgovor članu nattali)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   HELP
19.12.2004 16:04:00   
Soncnica
Hoj!

Jaz imam eno vprašanje: kdaj pa se otroku začne kolcati?

hvala in lp

Sončnica 26 t:sloncek:

(odgovor članu nattali)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   HELP
19.12.2004 22:01:46   
Erika 1
MA nevem, če je to kolcanje? Ne vem res. Jaz tega nisem doživela.
Kar se pa CR pr lokalni tiče: lahko da mi bodo druge mamice oporekale, ma jaz si ga ne želim več podoživeti, ker me je med operacijo ful bolelo (te sploh nočem strašit) - ko ti režejo kožo, čutiš ko ti jo vihajo itd.,... ne vem jaz bi rajši, da opravijo svoje, pa je.

(odgovor članu nattali)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   HELP
19.12.2004 22:33:23   
Gina
Kolca otroček v trebuhu lahko, ali pa ne. Nekateri ne kolcajo, ker se ne napijejo vode, ne cuzajo prstkov... Jaz sem vedno to čutila od približno polovice nos. in večji kot je bil otrok, bolj se je čutilo. Tam kjer je imel glavico, torej na vrhu, je trebuh kar ven skakal vsake nekaj sekund, čutilo se je pa seveda tudi po vsem ostalem trebuhu, trajalo pa je nekaj minut ali dlje. Ker se moj zadnji zelo dolgo ni obrnil na glavo, sem samo po kolcanju vedela, da je to končno storil, ker sem ga neki dan,po njegovih vsakodnevnih običajnih hudih premetavanjih, na mojo srečo, začutila spodaj. Pa pa:)

(odgovor članu nattali)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
VIDEO: Nenavadno rojstvo dojenčka v plodov...
Poglejte si ta resnično neverjeten posnetek rojstva novorojenčka, ki sladko spi v ovojih, kot da bi bil še v maternici!

Varanje
josephine27

Je seks prek interneta z neznancem varanje?

da (85%)

ne (7%)

ne vem (8%)

Število vseh glasov: 192

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!