Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
No, končno spet mal novic od mene... 18.12.2004 18:26:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Rodili smo!!!! 22.11., smo kar mal pohiteli. No, dobili smo fantka Aljaža. Imel je 3330g in 51 cm. Luškan je pa itak, da ne bi kakšna podvomla!!! Se je pa ful dogajal. Tist vikend smo se selili - na pol... Vse stvari smo preselili iz starega v novo stanovanje, vse je bilo po škatlah, mi pa smo šli za en teden "na počitnice" k mojim staršem, ki so zelo blizu novega stanovanja. Do roka sem imela itak še tri tedne in v tem času smo imeli plan vse zrihtat. No, pa nas je prehitelo. V ponedeljek zjutraj mi je odtekla voda... Še dobr da sem imela materinsko knjižico v bližini. Jakec je ostal pri moji mami, moj oče je dobil veeeeeelik spisek kaj vse mora zrihtat do četrtka, ko pridem domov, pol smo pa šli. Porod je bil neverjetno lahek. Aljaž je dobesedno padu ven. Sem vmes celo mojga dragega vprašala, kaj se zdej dogaja, pa je reku, da je glavca že zunaj - si predstavljate moj šok, sej sem šele dvakrat pritisnila... No, sonček je bil rojen. V porodnišnici sem štela ure kdaj grem domov. Bilo mi je dolgčas, počutila sem se super, Aljaž je pridno spal in jedel, men pa doooooolgčas. Doma so zrihtal žaluzije, so zrihtal kuhinjo, pospravil.... Ko sva prišla v četrtek domov, je bilo vse urejeno - sem si prišparala enga dela :). Jaka obožuje svojga bratca - ves čas ga boža in lupčka , ko pa zajoka, me takoj pelje k njemu in pokaže na mojo dojko - kao dej mu za jest!!! Brihten fantek, ni kaj!!! Zaenkrat mi ni hudega, ker imam 24 ur na dan nekoga zraven sebe - mamo ali najdražjega. Sama z obema si še ne predstavljam bit, čeprav verjamem, da se bomo tut to navadli. Da na kratko zaključim imamo se suuuuper!!! Lp NinaJaka:duda::duda:
|
|
|
|
No, končno spet mal novic od mene... 18.12.2004 18:31:35
|
|
|
|
india
|
Iskrene čestitke in najlepše želje obema, tebi in ALjažu! Ja, vidiš,kako dobro si izračunala,kdaj se morate seliti! Hehe, lepo se porihtajte vsi skupaj! :modri::rozica::modri::rozica::modri::modri::rozica:
|
|
|
|
No, končno spet mal novic od mene... 18.12.2004 19:10:17
|
|
|
|
nita
|
:duda::modri::duda::modri::duda::modri::duda: Iskrene čestitke!!! Tudi jaz si želim takšen porod kot si ga imela ti (katera pa ne???). Glede na to, da se je rodil prej, je imel kr lepo težo in velikost. Sedaj pa lepo vsi skupaj uživajte in čim manj naprespanih noči želim. L.P. Anita :duda::modri::duda::modri::duda::modri::duda:
|
|
|
|
No, končno spet mal novic od mene... 18.12.2004 19:18:47
|
|
|
|
neja
|
Iskrene čestitke NinaJaka tudi od mene:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:. Čeprav sem bolj poredko na RR-u, sem se že spraševala, kje si, da se nič ne oglasiš in sedaj naletim na veselo novico:). Še enkrat čestitam in ti želim veliko veselja s tvojo družinico, ki se je sedaj povečala za enega družinskega člana:). LP:)
|
|
|
|
No, končno spet mal novic od mene... 18.12.2004 19:31:50
|
|
|
|
BARBARA R.
|
Iskrene čestitke in velik kup :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: :muca:
|
|
|
|
No, končno spet mal novic od mene... 18.12.2004 19:48:26
|
|
|
|
SANDY
|
Oj...lepo da ste zdravi in srečni!! Zej pa še iopis spremen :)-:)-:)-
|
|
|
|
No, končno spet mal novic od mene... 18.12.2004 20:28:34
|
|
|
|
puri
|
Čestitam tebi in malemu Aljažu!:bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
No, končno spet mal novic od mene... 18.12.2004 22:37:47
|
|
|
|
Urša
|
Krasno! CESTITKE!!! 9nebesa9nebesa9nebesa Pa kr tko hit se je vse dogajal! A si imela tudi prvi porod bolj kratek al si se ful matrala? Sm glih ene par dni nazaj premisljevala ce si ze rodila. Se enkrat bravo za sinkota! :rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
No, končno spet mal novic od mene... 18.12.2004 22:58:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Oooooooo, NJ, čestitke!!!! Sem ful vesela:) Pa nick bo tudi treba spremenit v NJA :) Bravo še enkrat!!!!:bravo:9nebesa:rozica:
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?