|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sonček-spletna trgovina
18.12.2004 16:46:14   
Tejči
Ojla!

A je že katera kaj kupila preko spleta pri Sončku? Zanima me, kako dolgo čakaš pošiljko?

LP, Tea&Mia:sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Sonček-spletna trgovina
18.12.2004 17:09:04   
*maja
http://www.soncek.si/shop/page/custom/name/nakupi/?WSHOP=d5223521e0f7df958b72e0499d8251aa

No upam da sem ti malo pomagala, ker naročala pa nisem še nikoli pri njih samo pri Infantinu.

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Sonček-spletna trgovina
18.12.2004 18:01:29   
NinaŠ
Jaz sem kupila trip-trap stolček (seveda ponaredek), ki je sedaj v akciji (mimgrede ful sem zadovoljna z njim) in sem dobila naslednji dan ko sem naročila 8naročilo sem oddala zjutraj, da je bilo še isti dan v obdelavi). LP

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Sonček-spletna trgovina
22.12.2004 13:51:25   
speli
soncek je res super, dobava je največ nekaj dni...jaz vse zadeve naročam kr po telefonu (mobitel na spletni strani), kontaktna oseba pa je Jani...izredno zadovoljna..

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Sonček-spletna trgovina
22.12.2004 17:30:46   
Nedelja
Jaz sem naročila avto sedež v petek zvečer,
dostavili so mi ga v torek zjutraj.
Sem tudi zelo zadovoljna, ker so slike in opisi zelo dober približek realnosti. Res!:bravo:

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.