Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kaj pa moška oblačila manjših številk? 10.11.2007 22:59:01
|
|
|
|
Jančika_
|
Moj mož je velik okoli 170 cm (raje kak centi manj) in ima kakšnih 62 kil. Precej težko najde oblačila, ki mu ne mahedrajo vse naokoli. Še največ dobi v H&M, sploh srajce imajo fino ozke, pa hlače št. 28. Pred kratkim je nekaj našel tudi v Mega Factory Outletu, pojma nimam, od katere firme . Že dlje časa ni iskal cot nikjer drugje, ker se je pri zadnjem nakupovalnem izletu pač izkazalo, da nimajo nikjer dovolj majhnih cifer (eno srajco je dobil v Zari, to je bilo pa tudi vse). Ker je možno, da se je v zadnjem letu kaj spremenilo na tem področju, me zanima, če mi lahko predlagate kakšno trgovino, kjer imajo moška oblačila manjših številk. Pa lep pozdrav iz dežele Liliput .
|
|
|
|
RE: Kaj pa moška oblačila manjših številk? 10.11.2007 23:15:40
|
|
|
|
freha
|
tako po občutku se mi zdi da imajo španci manjše postave - predlagam zaro men ali pa novo trgovino v city centru springfield!
|
|
|
|
RE: Kaj pa moška oblačila manjših številk? 11.11.2007 8:42:11
|
|
|
|
Jančika_
|
Springfield praviš? OK, bova šla pogledat, tega še ne poznava. Španci so pa res precej majhni, ja. Nazadnje, ko je iskal v Zari, je bilo nekaj po velikosti ustreznega, samo po stilu ne ravno (malo preveč nobel za takratne potrebe). No, v tem času je zamenjal delovno mesto in bi verjetno našel tudi tam kaj primernega. Hvala, freha!
|
|
|
|
RE: Kaj pa moška oblačila manjših številk? 11.11.2007 11:11:12
|
|
|
|
Dejča
|
Mango je tudi španska - samo ugibam?
|
|
|
|
RE: Kaj pa moška oblačila manjših številk? 11.11.2007 13:08:12
|
|
|
|
petja
|
Sam kolikor jaz vem, Mango nima moške kolekcije. Če bosta v Lj, poskusita v Emporiumu, ker imajo pač ful različnih znamk na kupu, pa se mogoče kaj najde. Po moje bi moral poskusiti v kakšni trgovini, kjer kupujejo najstniki, so verjetno tudi manjše številke, sej niso vsi takoj veliki . Pa sigurno imajo tudi kaj bolj "resnega" za oblečt.
|
|
RE: Kaj pa moška oblačila manjših številk? 11.11.2007 13:41:53
|
|
|
|
frutka_
|
Mango je španski ja. Za svojega tigrčka pa boš morda našla kaj od Tom Tailora ali pa Cell firme. Vse prodaja Sportina. pa tudi Chevignon ima male številke.
|
|
|
|
RE: Kaj pa moška oblačila manjših številk? 11.11.2007 14:07:28
|
|
|
|
MarijaPo
|
Sivanje je lep hobi, tako da priporocam nakup sivalnega stroja in boste zlahka doma vse skrajsali.
|
|
|
|
RE: Kaj pa moška oblačila manjših številk? 11.11.2007 14:17:54
|
|
|
|
Anonimen
|
pejte v italijo :) tam majo pomoje dost za liliputputovce :P mi giganti smo tut problem
|
|
|
|
RE: Kaj pa moška oblačila manjših številk? 11.11.2007 19:16:22
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: MarijaPo Sivanje je lep hobi, tako da priporocam nakup sivalnega stroja in boste zlahka doma vse skrajsali. Jaz ne znam niti knofa prišiti in ga nočem znati . Čeprav sem si pa letos celo kupila komplet šivank. In ko sem prvo vzela v roke, sem jo zlomila . Ne ne, ni to za mene . Hvala vsem za nasvete .
|
|
|
|
RE: Kaj pa moška oblačila manjših številk? 11.11.2007 23:35:25
|
|
|
|
Moyca_
|
moj je tudi med najmanjšimi in ima večne težave
|
|
RE: Kaj pa moška oblačila manjših številk? 12.11.2007 23:14:49
|
|
|
|
Meggi
|
Srečna bot, d je med drobnimi- bolj se jezimo tiste, ki so deci v težji kategoriji, verjem!!!
|
|
|
|
RE: Kaj pa moška oblačila manjših številk? 13.11.2007 10:15:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj pa Newyorker? Sicer nekih fensi stvari lih tam ne mores kupit, imajo pa kavbojke razlicnih dolzin in sirin, npr. Pa majce so dost majhne, meni je npr. moska M manj prevelika kot recimo razne reklame majice S. Ok, edino ful presiroka mi je pac. LP
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?