|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zakaj to počne
10.11.2007 19:27:07   
moci
Moja 14 mesečnica je med vožnjo vedno jokala in sitnarila. Zadnje čase pa v usta daje prste in se davi, včasih celo tako dolgo, da bruha. To počne v avtu, drugače pa skoraj nikoli. Občutek imam, da tako izsiljuje pozornost, saj ponavadi neha, če je nihče ne opazi.
Ima kakšna podobne izkušnje? Vem, da pri treh letih nastopi obdobje trme, ampak pri enem letu?user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zakaj to počne
10.11.2007 19:32:06   
2 Sraki
Možno je, da ji je v avtu zeloooo slabo. Je sicer redkost, vendar glede na to, da praviš da se v avtu vedno nekaj dogaja, je precej verjetno. Poizkusi ji enkrat dat delček tableta proti slabosti, pa boš videla na čem si oz. je.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.11.2007 19:46:06   
janca
Tudi moj tlači prstke v usta, vendar sam dva. Tko, da se mu pol dvigne hrane in tudi včasih bruha. Pojma nimam zakaj to počne, sem mislila, da ga srbijo dlesni in da zato tišči prste v usta. Jst mu pol rečem, tko bol hecno, hitr prstke ven, pa mu dam dudo v usta, pa pol pozab. Bom bolj pozorna ob kakšni situaciji jih tišči v usta pa napišem drugič.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.11.2007 21:13:14   
Barči78
Naša je tud imela obdbje, ko je skor celo roko v usta potsnila, da se ji je ornk pahnilo gor, pa tud v avtu je to počela, pomojem jim je dolgcajt, pa ne vejo kaj bi s sabo počeli. Sam naša je bla že dobri dve leti stara, ko je to počela, moram pa rečt, da je sedaj že nekaj časa nisem opazila to počet. Mine.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu janca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.11.2007 21:14:56   
Maxica
Če je to res samo in če si prepričana, da je to samo zbujanje pozornosti, bi jo jaz pustila oz. ignorirala. Da pogrunta, da s tem ne užuga. Ker jaz sem pri takih stvareh nepopustljiva. V avtu se je treba lepo peljati v avtosedežu, pa ni pardona. Probaj jo s čim zamotiti. Daj ji kakšno igračko, nekaj, s čimer se bo zamotila, pa da bo ugotovila, da z izsiljevanjem ne bo daleč prišla. Zdaj, če ji je pa v avtu res slabo, pol pa ne vem, takih izkušenj pa nimam. Nikar pa ne podcenjuj otroka, tudi če je star "le" eno leto. Presneto prebrisani so že takrat, draga Moci.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu janca)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.11.2007 21:20:03   
taška30
Ha, zdaj sem se tud jaz spomnila, da je naša to počela. Malo po enem letu. 1x ji je celo uspelo bruhat, pol je pa kmal nehala. Trajalo je pa kak mesec, pa se je samo nehalo.
Tud jaz sem takrat mislila, da gre bolj za zbujanje pozornosti (ker po 1 minuti vožnje ji pač še ne more bit slabo) oz. za način, da pove, da ji v stolčku pač ni všeč/dolgčas, povedat pa še ne zna.
Kot pravi Maxica, igrača, knjigica al pa kakšna žemlja za žulit.user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.11.2007 22:42:47   
šnucika
Tudi naša pupika je tlačila prste ali pa kar celo roko v usta.Včasih dokler se ji ni vzdignilo in to ji je bilo zelo zabavno.Delala pa je to  od čistega dolgčasa,zato verjetno tudi tvoja to počne v avtu.
Našo je minilo nekje pri 18 mesecih.

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.11.2007 23:22:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Barči78

Naša je tud imela obdbje, ko je skor celo roko v usta potsnila, da se ji je ornk pahnilo gor, pa tud v avtu je to počela, pomojem jim je dolgcajt, pa ne vejo kaj bi s sabo počeli.

Ja, isto.

(odgovor članu Barči78)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
11.11.2007 8:15:20   
mika
Tudi naša pupika je tlačila prste ali pa kar celo roko v usta.Včasih dokler se ji ni vzdignilo in to ji je bilo zelo zabavno.Delala pa je to od čistega dolgčasa,zato verjetno tudi tvoja to počne v avtu.

naša je sedaj v takšnem obdobju. to dela tudi če kašlja in si prst not porine, tako je že 3 krat bruhala.

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.11.2007 9:12:42   
mala zirafa
Mi jo zamotimo z otroškimi pesmicami ali kako pravljico s CD-ja.Potem opa vsi skupaj pojemo in ploskamo.user posted image user posted image

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.11.2007 13:13:33   
aezzy
moja je stara 15 mesecev in tudi to pocne ampak zarad tega, ker ji ven hodijo zobki zadej. 5 ji lezejo ven in vcerej je ven pogledala 4 spodej......tisci prstke zadej, da bi dosegla in potem ji veckrat roka uide v grlo in se skorej zadavi.
sem pa opazila, da to pocne tudi, ce nima kaj poceti - recimo, ko jo nosim in samo visi na meni. jo zamotim z dudo in je ok.

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.
Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?