|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zardevanje
10.11.2007 20:24:39   
OliveOyl
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

najprej seroxat, pa so prehudi stranski učinki, nato asentro.

Brat naj gre čimprej k zdravniku, pa potem k psihiatru.

Glede telefona pa se ne smejat, meni je bilo hudo že ko so se odprla vrata (delala sem v trgovini) pa nisem vedela niti če je kdo prišel čez  vrata al pa je bil samo prepih.

Hvala!

Sam kaj ko noče k zdravniku!user posted image
Zaveda se,da je nekaj narobe-sproščen je samo kadar je pijan-
zdaj to prakticira vsak dan...eno,dve,tri pivičke...
Živimo na vasi,hotela sem ga peljati nekam v Lj al pa kam drugam,tam kjer ga
nihče ne pozna.
Noče,pravi da naj se brigam zase,no kaj naj,
v prisilni jopič ga ruknit.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
10.11.2007 21:46:14   
Anonimen
jst pa sam, k me kkšn ornk dec počekira user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
10.11.2007 22:11:19   
Anonimen
Jst pa glih ne zardim... mam pa v dolocenih primerih lahk kr fajn tremo.. user posted image  Samo v dolocenih.. :)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
10.11.2007 23:52:10   
ribica.
Jaz   te popolnoma razumem. In tiste, ki ste na to temo skušale biti smešne, dvomim, da veste kako bedno je ko se tvoj obraz lahko spremeni v najbolj žarečo rdeč odtenek. Jaz to vem. Kaj bi ti naštevala situacije, saj sama veš, da se to dogaja v totalno nesmiselnih okoliščinah. In takrat si želim le, da se zemlja odpre in me požre. Je pa res bedno vse skupaj. Pa tudi občutek, da tega nihče ne razume. Meni se že zdi, da se to nikor drugemu ne dogaja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
11.11.2007 0:02:01   
Anonimen
Meni se že zdi, da se to nikor drugemu ne dogaja.

O pa se, ogromno ljudem. Imamo razgovore v službi za študente, in do zdej so še vsi farbali k sm jih kej sprašvala. Pa jih nč tacga ne sprašujem da ne bo spet kkšnga zgražanja, sam verjetno jim je blo nerodno k niso ženske prčakval in sm jih mal zmedlauser posted image . Sej je prou simpatično touser posted image .

Sem pa bila par mesecev nazaj na sestanku, in imela priložnost videt generalnega direktorja eno največjih slovenskih podjetij, kako je zafarbal ob enem vprašanju in se zmedel. Sam človek se je v parih sekundah sestavil in nadaljeval. In to je fora. Da tud če te kdo zmede se moreš delat da te ni. Pol ti pa počas v kri to pride.

Pa najslabše je da se začneš ljudem izogibat. Več kot boš imela kontakta z ljudmi manj ljudi te bo spravljalo v zadrego. Ker se boš navadila na nove ljudi, in reakcije obvladovat. Probleme z zardevanjem imajo običajno bolj zaprti, ne ravno hudo komunikativni ljudje. Zato pa v družbo....pa boste videle da boste skoz manj zardevale.

(odgovor članu ribica.)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
11.11.2007 0:42:14   
Marogica

Kako naj se tega znebim?
Kadar me kdo spravi v zadrego zardim,če zvoni tel.zardim,če me ogovori
neznanec zardim...
bolj o tem premišljujem ,bolj farbam user posted image user posted image  

Meni je pa to ful luškano... in včasih celo sexiuser posted image

Sama žal nimam teh problemov, ergo- nisem luškana in nisem sexiuser posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
11.11.2007 1:29:16   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

Jst pa glih ne zardim... mam pa v dolocenih primerih lahk kr fajn tremo.. user posted image  Samo v dolocenih.. :)

Ahm. Mi je znano.. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
11.11.2007 10:49:59   
Anonimen
Hvala punce,pa mislila da sem edina.
Se že bolje počutim
lep,sončen dan vam želim user posted image

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
11.11.2007 13:30:53   
baguSka

Hvala punce,pa mislila da sem edina.
Se že bolje počutim
lep,sončen dan vam želim user posted image

No, to si pa res narobe mislila.. user posted image
Pa sej si to u bistvu vedla,da nisi edina,
ampak si verjetno rabila mal tolazbe..

Tud tebi en lep soncen dan, pa naj te
soncek mal prime, sej ves zakaj.. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
12.11.2007 23:29:01   
Anonimen
jaz zardim včasih....pa nima nobene veze s samozavestjo, pač pa s tem da sem mojster za bedarije početuser posted image pa ker to še ni dovolj, čutim še eno blazno potrebo po tem, da svoje bedarije delim z javnostjo....in vedno mal zardim...bojda ljubko zgleda....

user posted image tole mi je pa itak najsmajli...

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
13.11.2007 9:17:45   
Angellina
Ooooo kak dobro poznam to! Ko sem bila še v osnovni šoli, so mi lica žarela ko da bi pravkar pretekla kuperja! Klicali so me zdravo kmečko dekle user posted image . Obup! Ko sem šla v srednjo šolo, sem se začela pudrati, no ličiti nasploh in nekako sem si s tem dvignila samozavest. Toda kadarkoli me je kak pobč ogovoril, kadar sem bila v šoli vprašana in podobno, sem zardevala kot delavec v steklarni user posted image . Noben puder ni prekril rdečice. Sem morala počakati, da sem se ohladila user posted image . Kasneje se je to počasi nehalo, najbrž takrat, ko sem prerasla sramežljivost.

Drgač pa se mi je po porodu to spet začelo pojavljati. Predvidevam, da zaradi pomankanja samozavesti. Če me ogovori kak fejst moški, se zapletam in farbam kot 13-letnica user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
13.11.2007 15:49:33   
tehnofil
drugače sem prijetne zunanjosti,...,kako si predstavljate mamo ki barve menjava kot semafor...

Prijetno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
13.11.2007 16:44:42   
nicnic
Uh, jst sem tud včasih farbala, da je blo kaj. Ampak sedaj ne več - no, občasno, ko je res neprijetna situaija. Ampak se pa velikokrat ko zardiš kakšen kreten pojavi v bljižini in reče kaj fabraš... in potem iz nežno rdeče vžge na ultra rdeče barve. In sem že našla izgovor, da mi je pol malo lažje - ne farbam, ampak barva odseva od moje majice (al pač nekaj rdečega kar je v bljižini).user posted image

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 38
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

starost
jana k

Koliko si bila stara, ko si prvič zanosila?

do 20 (13%)

20- 25 (35%)

25-30 (36%)

30- 35 (11%)

35- 40 (2%)

več kot 40 (2%)

Število vseh glasov: 2720

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!