Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Pravi prijatelji so redkost 10.11.2007 22:13:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *punka* ki ji loh vse zaupam in ona meni...v bistvu je prava prijatlca, ja...evo, zate enga Jst tud vem za eno tako.. cist podobno.. kot jo ti opisujes.. Evo se od mene njej enga
|
|
|
|
RE: Pravi prijatelji so redkost 10.11.2007 22:32:03
|
|
|
|
shamesa
|
Tud jaz sem se kar dalec odselila s upanjem, da bom tukaj spoznala nove in prijetne ljudi. Skozi ta leta, ki sem jih prezivela tukaj sem spoznala kdo so tisti moji ta pravi prijatelji in imam to sreco da jih imam navkljub veliki razdalji se vedno v dosegu (zivel internet). Vsekakor je moja desna roka prijateljica se ven iz osnovne sole, in dva druga prijatelja, ki sem jih spoznala v casu ko sem bila pri koncu s srednjo solo. Tukaj pa nekako ne najdem tistih ta pravih ljudi...moj partner tud gre kar ven, zurirat, al pa na cvek k svojim prijateljem (ki jih tudi nima dost)jaz pa sem obicajno varuskinja najinih otrok..in cepim doma in pogresam cvek in smeh ob dolgih kavicah...zanimivo je tud, da so tud pri nas financni problemi, vendar za pivo s kolegom al pa za kaki extra paket cigaret pa je vedno dovolj... Mislim ne...punce, treba se bo vkup vzet, dat otoroke v njihovo varstvo in ce je treba it same v kino al pa na en veliiiik kapucino in prebrat tisto revijo al knjigo ki ze tak dolgo cepi v kotu..Vsekakor pa velja kot pribito ..pravi prijaltelj je redkost, zato je pravi...
|
|
|
|
RE: Pravi prijatelji so redkost 11.11.2007 0:52:24
|
|
|
|
lelaval
|
bolje ena prava prijateljica kot 10 laznih Se podpišem
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?