|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Moje beybe....
18.12.2004 11:06:50   
kimi
vas moram mal v smeh spravit. Mojemu:duda:zobek vn škili in imam z njim dela čez glavo...pa še ta teden je bla tašča popoldne v službi in moram potem vse naredit pa se mi malo zabaše...kljub temu stalno mislim na vas. Ko bo tašča zjutraj bom lažje proti večeru gor prilezla saj bom zjutraj že vse naredila.

MISSS YOU ALL:rozica::rozica::rozica::rozica:

In ne hodiva več na slikanje, ko bova šla pa sporočim:rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Moje beybe....
18.12.2004 11:51:26   
Anonimen
:bravo::bravo::)-:)-Pa pozdrav še iz:morje:Zate in za tvojga sineka!!

(odgovor članu kimi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Moje beybe....
18.12.2004 11:52:34   
kimi
Neva a sept misve obupujeva med vikendi gor:)- Veš čakam na zobka da ga vidim sem tok neučakana da bi mu ga kar vn povlekla:)-

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Moje beybe....
18.12.2004 11:53:09   
ZARA
helloooooooooooooouuuuuuuuuuuuuu,obe dve...8)8)8)

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Moje beybe....
18.12.2004 11:55:51   
kimi
Oj zara...a je tebi tud dolgčas:)-

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Moje beybe....
18.12.2004 12:04:45   
ZARA
:)-:)-:)- ja kimi...dans je pa moj doma in mam cajta na pretek,Zara spi...Pr mami sem pa ze vse pospravla...Pr seb pa vceri,tko da...JUHUHU!!!!!!!!!!

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Moje beybe....
18.12.2004 12:07:38   
kimi
No zara dones pa lahko k men prideš...se men nič ne da pa moram celo hišo pospravit pa še 2 kosila za skuhat ebega za danes pa drugega za jutri...jutri bo pasilj pa je bolj da 1 dan stoji je boljši. Pa bo jutri manj dela:bravo: grem Kelima nahranit je že lačen

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Moje beybe....
18.12.2004 12:25:21   
Anonimen
:)-Oj Zara in Kimi!!!
nas bojo spet nadrli:)-:)-:)-No jaz grem pa do konca pomit tla in pospravit,pa obesit perilo pa novo rundo prat....................:((:((:grrr::grrr:

(odgovor članu kimi)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Moje beybe....
18.12.2004 14:56:16   
Anonimen
Kok ste pridne beybe.Danes pa mam čas za vas. Moram nekaj dat iz sebe - sem cel dan doma brez dedca (služba in službene zabave),s tamalo in njegovimi.
Zvečer sva se ful skregala in sploh se ni hotel več ment z mano,ne zvečer ne zjutraj.Njegova trma,mula in ne vem kaj vse še. Če se ne bo poboljšal bom kar poletela. Na živce mi gre ker je vedno ista zgodba. Jaz kriva in dovolj mam tega v lifu da se vsi name znašajo.Ja ne da se mu zvečer ukvarjati s tamalo,da bi jaz skočila pod tuš in potem sem znorela in on nazaj.
Najhuje je ker ponoč ful slabo spim če se skregava in od razmišljanja me boli želodec.
No vsem lep preostanek popoldneva z upanjem da bo bolje tu pri meni.
pa pa
ps: tud zobki bodo enkrat zunaj:)

(odgovor članu kimi)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   Moje beybe....
18.12.2004 15:18:58   
india
Ja, saj niste same gor, sicer sem res zdaj komaj začela pisat, pa pri nas je danes toooooooliko dela, ker moramo začet kekse pečt,da se bomo lahko redili, pa malo likat, ker cote same nočejo v omare nezlikane,...grrrr,...
:bravo::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Moje beybe....
18.12.2004 15:38:34   
Anonimen
Ooo, kimi:) wb:)

Jaz sem bla pa do 3h po štacunah. Obup! smo kupli darila za dedka mraza in zdej vem, kaj bom dobla. Bedno (to da vem).
Zdej pa počasi prhajam k seb. Pa moram še marmelado skuhat pa piškote spečt pa še učit se:((
lp,:fis:

(odgovor članu kimi)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   Moje beybe....
18.12.2004 15:55:48   
india
Fisha, a boš kakšno odbro marmelado kuhala?
Jaz bi morala pomarančno, pa se mi ne da:((:((,...
a imaš kak dober recept? Ups, spet to tukaj, kjer ne sodi,...:ups:

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Moje beybe....
18.12.2004 16:10:36   
Anonimen
Ja, pomarančno bom tudi jaz:) Ti sporočim zvečer, če je ratal!
aja, recepte mam pa z MONa

(odgovor članu kimi)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   Moje beybe....
18.12.2004 16:16:20   
Anonimen
Ej, Miška, ti si pa s telim tvojim grrrrr ful prepoznavna. Kot bi te danes že nekje brala..., ha, ha.

(odgovor članu kimi)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   Moje beybe....
18.12.2004 17:09:06   
india
Splišni, nisem edina,hihi, pa vseeno, ja naklučje, maš prav, imam pa ta grrr od moje hčere ki se tako jezi,hehe....:miska::miska:

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Moje beybe....
18.12.2004 17:10:10   
india
Aja, Ribica, lepa slikca, čestitke!!!
:miska::miska::miska:

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Moje beybe....
18.12.2004 17:11:30   
mirka
a mi lahko katera zaupa recept za pomarančno marmelado?
A je velikooo dela s tem?
Se mi zdi pametno in zanimivo darilo, glede nato da je še nisem niti probala kj šele delala.
Lepo prosim če seveda ni preveč za tipkat da mi katera napiše potek dela.

Hvala vnaprej!
:metulj:

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Moje beybe....
18.12.2004 17:21:55   
india
Hoj!
Jaz vzamem enako količino pomaaranč in sladkorja ter Želin, pomaranče narežem, če je lupina užitna, dodam še malo nasekljane lupine, vse skupaj kuham da želira in potem vroče nalijem v kozarce. Če so pomaranče kisle in fejst sočne, vzamem sladkorja dvojno količino. Če ne maraš v marmeladi kočkov enostavno meso zmelješ in ne dodaš lupine.
Lp,:miska::miska::miska:

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Moje beybe....
18.12.2004 17:22:10   
Anonimen
Hvala Miška!:rozica: sem pozabila, da sem sploh poslala:)-

Mirka, jaz sem na MONu gledala, vse piše: http://med.over.net/phorum/read.php?f=21&i=24686&t=24686

(odgovor članu kimi)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   Moje beybe....
18.12.2004 17:48:18   
mirka
o super hvala lepa se že printa zdaj pa veselo na delo.
Grem s+pečt malo kokosovih rogljičkov in jabolčni zavitek.

Adijo pa hvala še enkrat!

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Moje beybe....
18.12.2004 23:25:57   
Anonimen
Evo, marmelda skuhana iz 1800g pomaranč, 600g jabolk in 2 kg želirnega sladkorja pa še mal želina. In je grenka:( Vsaj meni...nastalo jo je pa res velik:)

(odgovor članu kimi)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   Moje beybe....
18.12.2004 23:29:43   
mirka
tudi moji rogljički so že zdavnaj gotovi, ampak zavitek pa ne ker sem ugotovila da nimam vseh sestavin. No ja bom pa jutr. Ze zgodi.

Kolk časa ti je pa vzelo kuhanje marmelade? Bi se jaz kar jutr sparvla delat.

Adijo!:rozica:

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Moje beybe....
18.12.2004 23:51:18   
Anonimen
Hmm..cca 1,5h...s tem da sme mogla še vs ekozarce prštimat in da sva skupaj z mami rezale sadje, ona jo je potem kuhala, jaz kozarce šštimala:)

(odgovor članu kimi)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?