Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Alpsko mleko ali mleko v prahu 10.11.2007 11:41:41
|
|
|
|
eya
|
Pediatri priporočajo mlečne izdelke okoli 8. meseca, mleko pa okoli 1 leta.
|
|
|
|
RE: Alpsko mleko ali mleko v prahu 10.11.2007 12:04:17
|
|
|
|
Anonimen
|
pozdravljena! jaz mojo sicer še dojim, zato ti ne vem svetovati. bom pa ti prepisala, kar sem dobila od moje P: najprej piše o tem, da je dojenje seveda najboljše..... potem pa dalje: v primerih, ko se starši kljub navedenemu odločajpo za kravje mleko (kar je najslabša varianta), je v prvih 2 mesecih potrebno dajati razredčeno, 1/2 KM, od 2 do 6 meseca pa 2/3 (z dodatkom 5 g sladkorja na 100 ml; po možnosti KM v prahu). v prvih 2 letih otrokove starosti naj se ne uporablja posnetega mleka z zmanjšano vsebnostjo maščob. otrok namreč v svojem zgodnjem razvoju potrebuje polnomastno mleko. v drugi polovici prvega leta ter do konca drugega leta starosti je priporočljiva dnevna količina mleka približno 0,5 l. upam, da sem ti kaj pomagala. pa jaz bi ji na tvojem mestu dala gris, ki si ga skuhala za sebe - le malce z vodo razredči
|
|
|
|
RE: Alpsko mleko ali mleko v prahu 10.11.2007 12:04:25
|
|
|
|
Eillish
|
Jaz sem kakšno sadje zmešala z navadnim jogurtom že pri sedmih mesecih, a ne vsak dan. Navadno mleko (ne alpsko, sveže) sem začela uporabljati pri desetih mesecih, a le za kuhanje riža na mleku, mlečnega zdroba ipd. Za pitje sem uporabljala še vedno prilagojeno, vendar ga ni marala piti. Še zdaj ne pije mleka, tudi alpskega ne. Ponudi mu jedi zmešane z mlekom (po moje še vedno s prilagojenim pri šestih mesecih) -banane, polento ipd. Potem ni tako nujno, da popije dosti mleka. Srečno!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prihod novorojenčka iz porodnišnice Vsaka bodoča mamica se med nosečnostjo sprašuje, kaj pripraviti za novega prihajajočega člana. Veliko veselje je hoditi ...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?