Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Katera je že povedala za Promod? 9.11.2007 21:33:46
|
|
|
|
Jančika_
|
Naj se javi, da jo izljubim . Jaz sem namreč bolj leva za nakupovanje, cote si kupim samo v hudi nuji in zraven trpim in tako se mi ni niti sanjalo, da ta štacuna obstaja (čeprav stanujem 10 minut peš stran ). Že na netu so se mi zdele fajn stvari, v živo pa sploh, pa še prodajalke so kul. In imajo mojo cifro kavbojk . Skratka, zdaj se važim v tehle rečeh: Kavbojke so enkratne, stale pa so 30€ (ko smo se pred časom menile o tem, koliko damo za kavbojke, sem bila pripravljena dati ful, samo da bi jih dobila - poskusila sem namreč okoli 20 različnih modelov in cifer, pa ni bilo nič vredu ). To sem zdaj napisala zato, da boste videle, da lahko tudi totalni peki, ki hodimo okoli tudi v batarcah, najdemo na Lepoti in modi kakšno informacijo in spodbudo . No, katera je bila???
|
|
|
|
RE: Katera je že povedala za Promod? 9.11.2007 21:34:41
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Jana73
|
|
|
|
RE: Katera je že povedala za Promod? 9.11.2007 21:37:58
|
|
|
|
Jančika_
|
Jana73 - evo ti: MMMMWWWWWA!!!
|
|
|
|
RE: Katera je že povedala za Promod? 9.11.2007 21:54:43
|
|
|
|
tinx
|
lahko napišeš spletni naslov da mal pofirbcam?
|
|
|
|
RE: Katera je že povedala za Promod? 9.11.2007 21:55:59
|
|
|
|
arielca
|
www.promod.com
|
|
RE: Katera je že povedala za Promod? 10.11.2007 0:31:00
|
|
|
|
kofetek2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR Jana73 - evo ti: MMMMWWWWWA!!!
|
|
|
|
RE: Katera je že povedala za Promod? 11.11.2007 14:39:25
|
|
|
|
frutka_
|
Morda jaz... Odkar so v novem Europarku sem tam pustila že kar nekaj eurov...
|
|
|
|
RE: Katera je že povedala za Promod? 11.11.2007 14:53:13
|
|
|
|
frutka_
|
Ups, šele zdaj sem videla da si že ugotovila krivca.
|
|
|
|
RE: Katera je že povedala za Promod? 11.11.2007 19:19:02
|
|
|
|
Jančika_
|
Tebe bom pa kar v živo kušnila ob prvi priliki .
|
|
|
|
RE: Katera je že povedala za Promod? 11.11.2007 22:31:24
|
|
|
|
Olivija
|
Res lepo krilo, kavbojke so mi pa tudi všeč, še posebej cena.
|
|
|
|
RE: Katera je že povedala za Promod? 12.11.2007 17:07:40
|
|
|
|
pikecpokec
|
Ful dobre stvari majo, sem zdle pogledala na netu. pa celo št.34, kar mi bo mogoče kej prav. kje pa je ta štacuna v celju?
|
|
RE: Katera je že povedala za Promod? 12.11.2007 17:09:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj pa prodajalke, a so prijazne (verjetno si bila v Celju)?
|
|
|
|
RE: Katera je že povedala za Promod? 12.11.2007 17:23:39
|
|
|
|
pikecpokec
|
Zihr je bila v Celju ker v LJ na primer še nisem naletela na prijazno prodajalko (se opravičujem vsem prijaznim prodajalkam v LJ, ampak, kje hudiča se skrivate?!?!) - OK, to je blo mal oftopic
|
|
RE: Katera je že povedala za Promod? 12.11.2007 17:32:56
|
|
|
|
OliveOyl
|
Kje pa je ta štacuna v Lj?
|
|
|
|
RE: Katera je že povedala za Promod? 12.11.2007 18:27:47
|
|
|
|
helloKitty
|
A ni v Mercator centru
|
|
|
|
RE: Katera je že povedala za Promod? 12.11.2007 18:28:39
|
|
|
|
OliveOyl
|
IZVIRNO SPOROČILO: helloKitty A ni v Mercator centru Kje?Ne poznam,ker nisem iz Lj.
|
|
|
|
RE: Katera je že povedala za Promod? 12.11.2007 18:59:29
|
|
|
|
helloKitty
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl IZVIRNO SPOROČILO: helloKitty A ni v Mercator centru Kje?Ne poznam,ker nisem iz Lj. V Šiški, ob Celovški. Mislm pa da je zravn Manga.
|
|
|
|
RE: Katera je že povedala za Promod? 12.11.2007 19:18:49
|
|
|
|
OliveOyl
|
IZVIRNO SPOROČILO: helloKitty IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl IZVIRNO SPOROČILO: helloKitty A ni v Mercator centru Kje?Ne poznam,ker nisem iz Lj. V Šiški, ob Celovški. Mislm pa da je zravn Manga. Super!Hvala
|
|
|
|
RE: Katera je že povedala za Promod? 12.11.2007 19:26:12
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR Kaj pa prodajalke, a so prijazne (verjetno si bila v Celju)? Tam sem bila trikrat in vsakič sem naletela na isto prodajalko (tam sta vedno dve in za drugo ne vem, če je bila ista, ker mi je vedno stregla tista prva). Zelo prijetna in prijazna, nevsiljiva, skratka takšna, kot mora prodajalka biti. Poiskala mi je primerne stvari, predlagala kombinacije, dobro svetovala. Ko sem bila tam prvič in drugič, sem pomerjala kavbojke, ki so mi bile super všeč, a so imeli samo 36, ki mi je bila malo prevelika. Ko sem prišla tretjič, je ženska kar skočila in mi prinesla iste hlače v 34 - samoiniciativno jih je naročila in je takoj vedela, kaj mi naj prinese. Tudi krilo mi je ona predlagala, jaz sem poskušala eno drugo. Pa je bilo to res lepše. Skratka, zelo sem bila zadovoljna . Pikecpokec, trgovina je v City Centru, med Zaro in L'Occitanom.
|
|
|
|
RE: Katera je že povedala za Promod? 12.11.2007 19:37:48
|
|
|
|
Seven*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR Kaj pa prodajalke, a so prijazne (verjetno si bila v Celju)? Tam sem bila trikrat in vsakič sem naletela na isto prodajalko (tam sta vedno dve in za drugo ne vem, če je bila ista, ker mi je vedno stregla tista prva). Zelo prijetna in prijazna, nevsiljiva, skratka takšna, kot mora prodajalka biti. Poiskala mi je primerne stvari, predlagala kombinacije, dobro svetovala. Ko sem bila tam prvič in drugič, sem pomerjala kavbojke, ki so mi bile super všeč, a so imeli samo 36, ki mi je bila malo prevelika. Ko sem prišla tretjič, je ženska kar skočila in mi prinesla iste hlače v 34 - samoiniciativno jih je naročila in je takoj vedela, kaj mi naj prinese. Tudi krilo mi je ona predlagala, jaz sem poskušala eno drugo. Pa je bilo to res lepše. Skratka, zelo sem bila zadovoljna . Pikecpokec, trgovina je v City Centru, med Zaro in L'Occitanom. Meni je Promod strašansko všeč, ampak žal niso cunje za mojo postavo. Vsaj večina. Imajno zdaj veliko zvonastih in napihnjenih zadev, ki pa niso za majhne in okrogle.
|
|
RE: Katera je že povedala za Promod? 12.11.2007 19:42:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR Kaj pa prodajalke, a so prijazne (verjetno si bila v Celju)? Zelo prijetna in prijazna, nevsiljiva, skratka takšna, kot mora prodajalka biti. Poiskala mi je primerne stvari, predlagala kombinacije, dobro svetovala. Hvala :). Meni je to ena pomembnejših reči....če ni prodajalka ok, ponavadi hitro grem...
|
|
|
| Stran: [1] |
VaruškaJanjikaaaaKoliko ste pripravljeni odšteti za varuško vašega otroka?2€/uro (
36%)
2,5€/uro (
11%)
3€/uro (
18%)
3,5€/uro (
8%)
4€/uro (
12%)
4,5€/uro (
15%)
Število vseh glasov: 213Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!