Lejči
|
ojla, Spacey! si me prehitela. ravno danes sem ti hotela sporočiti, kako in kaj. pri meni je k sreči že skoraj ok (moram kar potrkat!), stvar pa se je začela občutno izboljševati :bravo:, ko sem popolnoma prenehala jesti mandarine. pa čeprav se mogoče sliši nenavadno, odkar se jim izogibam, so se pike začele sušiti, pa tudi srbečica je ponehala. lušta se mi jih pa neznansko. vprašala sem tudi ginek. kako je s tem, pa mi je pritrdila, da smo ljudje zmeraj bolj občutljivi na katerekoli citruse in da mi na žalost lahko zaradi zadostne količine vitaminov, svetuje le vitaminske propravke, saj npr. tudi naša jabolka ipd. sadje menda tega nimajo dovolj :zmeden:. mazil mi ni nič omenjala. končno se tudi spet mažem, ker imam pa kožo sedaj ne samo suho, ampak prav posušeno. poskusi odkriti kako je s hrano pri tebi (mogoče si celo zapisuj, kaj poješ, pa opazuj spremembe). praške, mehčalce, si sedaj že izključila kot morebitne povzročitelje? mazati pa se mogoče probaj s kakšnim mandeljevim oljem ali čim podobnim, saj če imaš res suho kožo, ne boš mogla več dolgo brez. želim ti, da se ti bo končno začelo popravljati, pa da odkriješ vzrok težave. verjemi, da te ful razumem, kaj daješ skozi. poročaj, kako in kaj. lep dan ti želim, Lejča
|