|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vloga za znižano plačilo vrtca
9.11.2007 15:03:16   
Mesečnica
Priznam, sem popolna začetnica, kar se tiče vrtca, vpisa v vrtec ipd. Sem pa zadnjič na teletekstu RTV SLO opazila, da naj bi se do 15. novembra oddale vloge za znižano plačilo vrtca za prihodnje leto. Pri nas je situacija taka:
  • Mali je star 5 mesecev.
  • Ne veva še, ali ga bova že naslednje leto res vpisala v vrtec - razmišljava o drugih možnostih, malo o "babi servisu", pa o kakšnem zasebnem varstvu ipd., ker imava taki službi, da bi se verjetno dalo tako zrihtati, da bi bilo varstvo dejansko potrebno le nekaj ur na teden. Če se bo dalo tako izpeljati, bi malega v vrtec raje vpisala šele septembra leta 2009.
  • Če bova malega vpisala v vrtec že s septembrom 2008, pa še ne veva, v katerem kraju - mož ima stalno bivališče v MOL, jaz in mali v eni primestni občini, trenutno živimo čisto na drugem koncu LJ, že skoraj izven MOL-a (tu imamo prijavljeno začasno bivališče), načrtujemo pa selitev v tretjo občino, ki je sicer blizu moje občine, od LJ je pa že malo bolj oddaljena. Če se nam bo res uspelo preseliti (vse še visi v zraku), bi seveda otroka najraje vpisala v vrtec v tej oddaljeni občini ali pa v moji občini.
Zdaj pa ne vem, ali naj oddam vlogo za znižano plačilo vrtca. Na njej ne morem izpolniti rubrik:
  • vrtec, v katerega bo otrok vključen,
  • kdaj bo otrok vključen v vrtec.
Kaj naj storim? Naj vlogo oddam ali ne? Če sem prav razumela naslednje navodilo: "Znižano plačilo za vrtec se za otroke, ki so že vključeni v vrtec na novo določi s 1. januarjem naslednjega leta. Starši oddajo vlogo praviloma do 15. novembra tekočega leta. Znižano plačilo, ki ga starši uveljavljajo med letom se uveljavi z dnem, ko je otrok sprejet v vrtec, če starši oddajo vlogo najkasneje 15 dni pred predvideno vključitvijo oz. v primeru, da ga uveljavljajo po preteku obeh navedenih rokov s prvim dne naslednjega meseca, ko so oddali vlogo. Tako določeno plačilo velja do konca tekočega koledarskega leta." potem lahko z oddajo vloge počakam tudi do prihodnjega leta in jo oddam, če bom otroka resnično vpisala v vrtec. Se motim?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vloga za znižano plačilo vrtca
9.11.2007 15:09:36   
Taula
Od mojega lubega sestra je tamalega vpisala septembra v vrtec in oddala vlogo oktobra.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Mesečnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.11.2007 15:41:03   
duhica
Mi smo tud vlogo vedno dali ob vpisu.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.11.2007 17:40:06   
kajalin*
vlogo daš ob vpisu

(odgovor članu duhica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.11.2007 18:42:55   
mojamura
jaz sem sina vpisala v začetku avgusta v jaslice, pa sem do 15. 8 morala oddati polo za znižanje....to baje morajo vložiti vsi ki na novo vpisujejo otroka v vrtec

do 15.11. pa še enkrat treba vložit....zdaj pa vložimo vsi ki imamo otroke v vrtcih

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Mesečnica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.11.2007 21:21:24   
Janeja
Do 15.11. oddamo vloge starši, ki imamo otroke že v vrtcu.

Pri prvem vpisu otroka v vrtec pa vlogo oddaš na občino tik pred vpisom.

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?