|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Folna kislina
9.11.2007 13:13:14   
maja24
Mene pa zanima kakšno folno kislino naj jem.Sm pa v drugem tednu nosečnosti.user posted image

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 9.11.2007 13:43:53 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: FOLNA KISLINA
9.11.2007 13:15:59   
fragola99
tifol tabletke

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.11.2007 13:17:36   
Naja30
Tifol. Folna je pa tudi v centramed mam, če se ne motim? user posted image  

(odgovor članu fragola99)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.11.2007 13:19:20   
Leiah
Ja res je folna kislina je tudi v centramed mami. Jaz sem kar to jemala, čeprav me je motila da so malo večje tablete, ne vem pa kako velike so drugje!

Lp

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.11.2007 13:20:35   
maja24
A pa jih dobiš v lekarni brez recepta,pa kolk na dan jih lohka poješ?

(odgovor članu Leiah)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.11.2007 13:28:15   
jerikou
Tifol so cenovno najugodnejše in se jih dobi brez recepta in ce imas zdravo in bogato hrano (zelenjava) potem zadostujejo, vsaj tako mi je G rekla. Se pa je 1 tabletka na dan po obroku vzame.

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.11.2007 13:28:27   
Leiah
Seveda da jih dobiš brez recepta. Vprašaj v lekarni kaj vse obstaja in kaj se njim zdi najboljše. V navodilih piše koliko jih vzameš na dan. Za centramed mami vem da je ena na dan. Pomoje so vse vzame samo 1x dnevno.

Lp

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.11.2007 13:31:40   
maja24
Hvala za nasveteuser posted image

(odgovor članu Leiah)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.11.2007 13:45:26   
Taula
Jaz jem Elevit, ker mi je bilo po Tifol slabo.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.11.2007 16:50:42   
ataner
Jaz tudi priporočam in uporabljam Elevit. Jemljem ga ob večerji, 1xna dan, ker ma tudi toliko vitaminov kot jih dnevno potrebuješ, pa 1x več folne ima kot Tifol!

V TREBUŠČKU JE MAJCENA, DROBCENA PIKA, KI POSTAJA VEDNO VEČJA IN VELIKA!
ZDAJ JE PA ŽE OD 15.06.2008 OB MENI!

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.11.2007 16:58:14   
portugalka
vse tablete so enako velike (ogromne user posted image ), razlikujejo se samo v sestavinah, ki jih vsebujejo (nekatere so brez cinka, joda, druge ga imajo). Ampak bistvene razlike ni, razen v količini folne kisline.
Elevit stane cca 10 evrov v lekarni in ima 0,8 folne kisline, medtem ko imata TIfol (ne vem cene) in Mami centramed po 0,4 folne kisline (cca 7 evrov se mi zdi).
Prve dve dobiš v lekarni, zadnjo pa tudi v DM prodajalnah.
Meni je bilo po Elevitu slabo, zato sem začela jemat Centramed Mami in mi je zdej ok.
Poskusi katerokoli in potem boš videla sama.
Čim lepšo nosečnost.

(odgovor članu ataner)
Neposredna povezava do sporočila: 11
9.11.2007 16:59:24   
portugalka
aja še to: jemlješ vse enkrat dnevno, če ti bo pa slabo pa ni fajn, da jo vzameš na tešče. Raje po obroku in potem pol urce nič ne jej in je.
pozdrav

(odgovor članu portugalka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
9.11.2007 17:26:13   
Taula
Elevit stane cca 10 evrov v lekarni in ima 0,8 folne kisline, medtem ko imata TIfol (ne vem cene) in Mami centramed po 0,4 folne kisline (cca 7 evrov se mi zdi).

Elevit je 8 evrov in nekaj centov. Sem ga kupila prejšnji teden. Tifol je baje manj kot 7 evrov.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu portugalka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
9.11.2007 20:29:20   
mala pikica
Cena niti ni tako pomembna, važno je v čem je razlika. Tofil vsebuje samo 0.4 mg folne kisline, medtem ko elevit vsebuje 0.8 mg folne kisline in še kar nekaj drugih vitaminov in mineralov. Za centramed ne vem točnih koncentracij in kaj vse vsebuje. 

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 14
9.11.2007 20:44:40   
saska25
tifol tabletke

(odgovor članu fragola99)
Neposredna povezava do sporočila: 15
9.11.2007 20:46:23   
saska25
Če ješ dosti sadja in zelenjave ne rabiš drugih tabletk,ki vsebujejo vitamine in minerale.

(odgovor članu saska25)
Neposredna povezava do sporočila: 16
9.11.2007 20:46:39   
koala
Jaz sem na začetku jemala centramed mami in tifol, ker mi je g priporočal večjo količino folne (Elevita pa takrat trenutno ni bilo za dobit). Ko so spet dobili elevt, sem jemala tega, do dopolnjenaga 12 tedna, potem pa je g rekel da je dovolj 0,4mg folne. Zdaj pa jemljem NeoVin + DHA, ta pa poleg vitaminske tebletke ima še kapsulo z omega3. Meni ribe zdaj ne teknejo in mi je pomembno da dobim še omega3 maščobe. Jemlje pa se enkrat na dan.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 17
9.11.2007 21:45:08   
Inigo
trenutno jemlem elevit in mi je po njih slabo. no, sja ne vem ali mi je slabo po tabletkah ali zaradi plodeka user posted image poskusila sem z vsem: zjutraj, zveler, pred jedjo, med jedjo - vedno slabo.

imam jih še za en teden, potem jih bom pa zamenjala in poskusila druge. upam, da mi potem ne bo več slabo.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 18
9.11.2007 22:02:18   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Elevit je 8 evrov in nekaj centov. Sem ga kupila prejšnji teden. Tifol je baje manj kot 7 evrov.user posted image

Tifol (30 tbl) - 3.37€

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?