|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   cigaretni dim
9.11.2007 10:09:38   
polly80
pozdravljene..imam eno vprašanje..mene že od otroštva moti cigaretni dim,tokrat ko sem noseča,pa ko ga zavoham,mi gre kar na bruhanje..vendar moj partner kadi,sicer ne v stanovanju,pa vseeno ga zavoham in mi je grozno slabo,zelo me moti,pa ne vem kaj naj storim..drugače je ful vredu,ampak te grde razvade pa zgleda ne bo opustil..ima še katera takšen problem?lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: cigaretni dim
9.11.2007 10:15:15   
Anonimen
Polly, tudi sama sem kadila preden sem zanosila.
Takrat se nisem niti zavedala, kako kadilec smrdi nekadilcu.

Moj partner ravnotako kadi, vendar je izjemno toleranten. Cigaretni dim ali okus po cigaretih ob poljubljanu, mi tako kot tebi, povzročata slabost.

Sedaj doma ne kadi več oz. nikoli ni kadil notri, je pa kadil na balkonu - tako zaradi dima, kot zaradi njegovega okusa v ustih...

Mislim, da se je zamislil šele takrat, ko sem začela obračati glavo stran, ko me je hotel poljubiti.

Verjamem, da ti je hudo, vendar poskusi se pogovoriti z njim, da vsaj doma oz. ko sta skupaj ne kadi.

Držim pesti user posted image

(odgovor članu polly80)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
9.11.2007 10:18:51   
glen
Jaz sem nekadilka moj dragi pa kadilec.
Pri nas doma se tudi nekadi.
Spoznala sem ga kot kadilca in takega sem ga sprejela,tako da se mi zdi bedasto da bi zdaj od njega zahtevala da neha(čeprav bi si kdaj želela da nekadi).
Naj se sam odloči če bo nekega dne nehal kaditi.
Sem pa tudi jaz zdaj user posted image in mi ful smrdi cig. dim.
Pa rešimo problem tako,da ko pride s terase v hiši si že na hodniku sleče bundo pa fajn si roke umije pa je kul.

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.11.2007 10:20:20   
glen
Aja pa zobe tudi.user posted image

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.11.2007 10:21:59   
Naja30
Jaz sem tudi kadila preden sem zanosila. In še preden  mi je zaostajala M, so mi cigareti ful zasmrdeli, tako da sem vedela, da nekaj "ne štima" user posted image  Moj dragi na srečo ne kadi, ima pa tako službo, da je ves prepojen s tem dimom. No, zdaj je bolje, ko se ne sme kaditi na javnih mestih.
Poskusi mu dopovedat, da itak bo nosečnosti enkrat konec in če bi se lahko vsaj malo vzdržal ali pa čigumi v usta. Ali pa naj kadi samo vzunaj, se mi zdi da potem človek manj smrdi.

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.11.2007 10:30:37   
anonimna thumbs up
Pri nas na srečo teh problemov ni, ker sva oba nekadilca. Sem pa imela preteklo soboto izkušnjo, ko je mlajši par tik ob našem avtu na parkingu kadil in se ob našem vstopanju v avto nista nti malo odmaknila, zato je dim napolnil naš avto in sem za ovinkom kozlala kot vidra user posted image  Zavila bi jima vrat!!!!!!!!!!!!

Avatar odraža trenutno duševno stanje........

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.11.2007 10:48:58   
glen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anonimna thumbs up)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.11.2007 10:51:38   
glen
Jaz sem pa bila zadnjič  na kavi(beri soku,zame)in je en model sedel za sosednjo mizo ampk čisto zraven mene,pa se je lepo nazaj naslonu pa puhal v mene,tako da sem se res naužila "svežega"dima in tudi šla po hitrem postopku na wc koz.....
Ko sem se vrnila ,sem se seveda presedla.user posted image
Aja smo sedeli odzuni.

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.11.2007 11:01:29   
lara larissa
Tudi sama sem kadila pred nosečnostjo  a mi je takoj ko sem zanosila postal cigaretni dim ena najbolj navgravžnih vonjev. Moj kadi in priznam da me to včasi  full moti ( odvisno od tega kako se počutim in če mi je slabo) Nekaj časa se je držal tega da pač po službi doma ni nič več kadil da mi ni smrdelo, pol pa sem se ga tudi jaz malo usmilila ker sem ga pač spoznala kadilca in ga s tem sprejela pa me niti malo ni motilo ker sem bila tudi sama kadilka, tako da zdaj še skadi kakega po službi ampak nikoli v bajti, ker se to tudi ni nikoli  prej kadilo in pač skadi kak cigaret ko se počutim vsaj tolko ok da prenesem vonj cigareta, res pa je da si gre umit zobe  ko pride iz cigareta in takoj zvečilko v usta tako da jim imama na zalogi (zvečilk), zdaj dret pa se ne mislim na njega ker pač me nikoli prej ni motil dim, kaj čem zdaj noret, res pa je da če včasi še vseeno prismrdi po cigaertu da ne dobi lupčka dokler se ne "zlufta" user posted image

Ne vem predelagala bi ti da mu rečeš če lahko vsaj malo zmanjša ali pa potem ne vem po čiku umvanje zob, zvečilka kot pri nama, drugo pa ne vem kaj bi še lahko ti rekla 

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.11.2007 13:31:34   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: glen

Jaz sem pa bila zadnjič  na kavi(beri soku,zame)in je en model sedel za sosednjo mizo ampk čisto zraven mene,pa se je lepo nazaj naslonu pa puhal v mene,tako da sem se res naužila "svežega"dima in tudi šla po hitrem postopku na wc koz.....
Ko sem se vrnila ,sem se seveda presedla.user posted image
Aja smo sedeli odzuni.

Če bi mu kaj rekla, bi se še zdru, da sej smo to hotl, mi nekadilci! user posted image  user posted image

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.11.2007 13:49:18   
glen
Naja raje sem bla tiho,šla do wc-ja opravla svoje pa zamenjala stol s prijateljico,ker je takoj vedla za kaj se gre.
Smo pa ble odzuni,ker je ta prijateljica kadilka.
Drugače ,če smo odzuni me nemoti,no razen če kdo nepuha direkt vame.user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?