Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: materinska šola Zagorje 9.11.2007 8:49:59
|
|
|
|
Oranža
|
Pozdravljena, Ne vem kako je z MŠ v Zagorju ampak po moje se moraš pozanimat v ZD. Kar se pa tiče predavanj, tud prvi dve predavanji o hrani in zobeh si je vredno ogledat, da boš vedela in videla kako lahko otroku nehote uničiš zobe in dlesni. Res vredno ogleda. LP
|
|
|
|
RE: materinska šola Zagorje 9.11.2007 9:17:50
|
|
|
|
lukec
|
Ne ne komplicirajo preveč. Za potrdilo hočejo, da se partner udeleži vsaj tistega dela, ko predava Mlinarič in medicinska sestra. Mlinarič predava o samem porodu, pri sestri boš pa izvedala kako nastane dojenček . Mamice imajo potem še kot si rekla predavanje pri patronažni ( ki mimogrede pove, da dokler dojiš si zaščitena pred zanositvijo ) in pa telovadbo in dihanje pri fizioterapevtki. Mislim pa, da če greš rodit v Trbovlje tud, če partner nima MŠ ni treba plačat prisotnosti v porodni.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?