|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   posteljnina
8.11.2007 23:00:09   
malecka
No jaz sem se odločila, da si bom nabavila novo posteljnino(zakonska postelja, in tri otroške) to je skupaj po tamalem 8 garnitur in ker so te zadeve drage kot hudič, me zanima kje se da poceni kupiti posteljnino.user posted image

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: posteljnina
8.11.2007 23:07:02   
Gina
A kar vse boš naenkrat zamenjala? Jaz kupim, kadar mi je kaj všeč, če se mi zdi tudi cena primerna. Včasih je to v Šparu, včasih v Neckermanu ali Quelleju, včasih pa čisto slučajno kje naletim na kaj takega. Se mi pa zdi, da vse trgovine, ki so specializirane za te reči, držijo cene mnogo višje, kot če kje drugje kupiš. Enako kvaliteto mislim.

(odgovor članu malecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.11.2007 23:15:05   
lelaval
A kar vse boš naenkrat zamenjala? Jaz kupim, kadar mi je kaj všeč, če se mi zdi tudi cena primerna

Jaz isto.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.11.2007 23:16:20   
nabiralka
Hja, to bo pa kar velik finančni zalogaj. Morda počakaj in se ne zapodi kar takoj v trgovino. Malo preglej naokoli, kakšno reklamo velikh trgovinskih centrov itd. Včasih lahko najdeš kakšno prov luštno. Ker se zna zgoditi, da boš nakupila in potem boš takoj naslednji dan videla kakšno ful cortlih user posted image Ah, pa saj ponavadi je tako user posted image
Sicer pa tud jaz mislim, da so v teh specializiranih trgovinah nekatere posteljnine drage kot ne vem kaj. Je pa res, da kakšne kar upravičeno-kakšni materiali, da dol padeš user posted image Mehko, prijetno.....Mah, sm naredila že celo študijo iz tegauser posted image Glede na to, da je že pozna ura, grem kar svojo posteljnino sprobat - kupljena v Šparu,ampak mi je ful všeč user posted image

(odgovor članu malecka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.11.2007 23:29:31   
Anonimen
jaz sem zadnjič na e-bayu iz bombažnega satena in so meni zelo OK...
user posted image

user posted image

user posted image

kupila sem prvo in tretjo, za kovter 240 x 220 cena je bila 59 oz. 49 eurov.

(odgovor članu malecka)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
8.11.2007 23:58:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu malecka)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
9.11.2007 7:22:09   
Muca Copatarica
V novem Tuš centru v Ljubljani je ena trgovina takoj pri vhodu, kjer imajo posteljnino in take reči, ki jih oni sami šivajo in so poceni, pa še po meri ti naredijo, tako da,.... jaz bom šla tja.

Lep dan.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.11.2007 7:45:14   
Anonimen
Akvonij v Šentjurju.. Moja mami je tam že parkrat dobila poceni in fajne.

(odgovor članu Muca Copatarica)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
9.11.2007 7:57:17   
Marogica
Ikea, vendar pazi pri blazinah, ki kjer so prevleke za ca 60x60 velikost, ne pa za "naše" velikosti.

http://www.ikea.com/at/de/catalog/categories/range/10374/10680?pageNumber=0

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.11.2007 21:07:52   
jakaracman
Odeja Škofja Loka - meni so zakon.Ikeina se mi je ful sprala, da ne govorim o posteljnini Basseti- ful obledi.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.11.2007 9:40:34   
Nasy
Ena moja znanka je poceni nakupila posteljnino tovarniški trgovini Nadja, jaz še nisem bila tam, včasih imajo ful stvari. Je pa to med Šentjakobom in Domžalami, ne znam točno povedat, čeprav sem se vozila mimo vsak dan

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.11.2007 11:57:40   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: Muca Copatarica

V novem Tuš centru v Ljubljani je ena trgovina takoj pri vhodu, kjer imajo posteljnino in take reči, ki jih oni sami šivajo in so poceni, pa še po meri ti naredijo, tako da,.... jaz bom šla tja.

Lep dan.

A mi lahko ma lo bolj razložiš - kje bi to bilo?
Novi Tuš center LJ???

THX že vnaprej...

(odgovor članu Muca Copatarica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
11.11.2007 19:07:29   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: malecka

No jaz sem se odločila, da si bom nabavila novo posteljnino(zakonska postelja, in tri otroške) to je skupaj po tamalem 8 garnitur in ker so te zadeve drage kot hudič, me zanima kje se da poceni kupiti posteljnino.

Neckermann. Jaz še nikoli nisem bila razočarana, s tem da nekatere cene sploh niso visoke.

(odgovor članu malecka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

imunski sistem
Lelly28 RR

ali otrokom dajete prehranska dopolnila za bolši imunski sistem?

da (11%)

ne (67%)

občasno (22%)

Število vseh glasov: 9

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!