|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mleko v hladilniku
17.12.2004 16:08:07   
Tonči
Ravno pričenjam z mlekom v prahu in mi ne gre kaj preveč od rok. mala ne more kaj preveč dolgo čakati, tako da imam vodo prekuhano v termovski in ji tako lahko hitro pripravim obrok. a je to v redu a je še kaj kar priporočate

hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   mleko v hladilniku
17.12.2004 16:30:09   
ajda11
LP

Bo kar vredu. Tudi sama sem pri prvem otroku prekuhano vodo shranila v termovko in je šlo hitreje.
Svakinja, ki ima dvojčka pa je obroke pripravila v naprej, (čeprav piše, da se naj pripravljala vedno sveže) in je potem v grelcu stekleničko le pogrela.

Mislim pa, da je tako kot delaš najhitreje in najboljše.

Suzana

(odgovor članu Tonči)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   mleko v hladilniku
17.12.2004 17:43:15   
Kenny
Jaz sem uporabljala ustekleničeno vodo (Julijano ali Odo) in je sploh nisem prekuhavala, ampak samo malo segrela, pa ni imel mali nobenih težav.
:duda::duda:

(odgovor članu Tonči)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   mleko v hladilniku
17.12.2004 17:51:57   
babylove
Pri Aventu priporočajo, da vodo najprej prekuhaš in ohladiš, potem pa vmešaš mleko v prahu, ker se menda tako ne naredijo grudice. Tako je tudi prikazano na njihovi videokaseti.

Sama pa še nimam izkušenj s tem, ker šele čakamo :duda:.

Lp, :nosecka: 37t

(odgovor članu Tonči)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   mleko v hladilniku
17.12.2004 17:53:34   
babylove
potem pa pripravljeno flaško zagreješ, se razume. Sem pozabla dodat v zgornjem postu :ups:, ker je itak samoumevno. Ampak vseeno...

(odgovor članu Tonči)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   mleko v hladilniku
17.12.2004 18:04:29   
babylove
Aja pa še nekaj. Saj vidim, da se sama s sabo pogovarjam :zmeden:, pa vseeno :ups:.
Čisto tako laično razmišljam - če se lahko mamino mleko shrani v hladilniku do 24h, zakaj pa potem 'umetne' flaške ne bi smela vnaprej pripravit in v hladilnik postavit?

(odgovor članu Tonči)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   mleko v hladilniku
17.12.2004 18:41:56   
tana 1
Gled na to, da imajo v porodnišnici pripravljeno mleko in v hladilniku in ga pogreješ v grelcu, mislim, da tudi za doma ne bi smel bit problem.Jest sm sicer najprej delala sproti, pa je bilo zelo mučno, potem sem ga pa zjutraj naredila za cel dan,ga dala v hladilnik in je bilo čist ok.
Torej če tako delajo v porodnišnici v Ljubljani, mislim da lahko tud doma.
Lp :nosecka:30t

(odgovor članu Tonči)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   mleko v hladilniku
17.12.2004 19:48:31   
lena-3
Tudi jaz uporabljam prekuhano vodo, ki jo shranim v termovki. Sedaj že imamo ritem, tako da približno vem, kdaj bo lačna in približno 15 minut prej pripravim hrano, potem pa jo na hitro ohladim. Boš videla, sčasoma bodo stvari kar stekle in ne bo več problemov.

(odgovor članu Tonči)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   mleko v hladilniku
17.12.2004 21:29:36   
Bejba
Jaz zjutraj prekuham večji lonec vode in jo dam v termovko. Naredim obroke za čez dan in jih shranim v hladilnik, zvečer pa obroke za ponoči in jih ravno tako dam v hladilnik. Hrana lahko v hladilniku stoji 24 ur, na sobni temperaturi pa 1 uro (preverjeno iz porodnišnice). Ko je čas za hranjenje, pa flaško enostavno pogrejem v mikrovalovni in obrok je pripravljen v minutki in pol. Naša pediatrinja je rekla, da ni nič narobe s segrevanjem hrane v mikrovalovni.

LP; Bejba

(odgovor članu Tonči)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   mleko v hladilniku
18.12.2004 13:01:03   
lin
Mi se tudi hranimo z mlekom v prahu!
Jaz tudi prekuham vodo,pol pa počakam,da se ohladi na tapravo temperaturo in jo dam v termosko.Se pa je že zgodilo,da sem pogrela ustekleničeno vodo in punčki ni bilo čisto nič.Nevem če si že zasledila,obstajajo posebne posodice(od aventa)za doziranje mleka v prahu,tako da si že prej pripraviš v tej dozici mleko(za tri obroke),in ko je otrok lačen,samo zliješ vodo v flaško in iz dozice Mleko v prahu,ker imaš že točno pripravljeno koliko žličk mleka potrebuješ.Tako,da je obrok pripravlje zelo hitro!Pa še za na pot oz.sprehod je zelo praktično,ker ti ni treba vleči celega paketa in zavzame zelo malo prostora!Za dozico vprašaj v Baby centru!
Srečno!:sloncek:
Če želiš ti lahko pošljem tudi slikico,kako zgleda ta posodica!Piši mi na ringaraji!

(odgovor članu Tonči)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?