Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Prvič prespali celo noč 17.12.2004 15:34:06
|
|
|
|
dory
|
:bravo::bravo::bravo: za prespano noc..pri nas so to le pobozne zelje :)
|
|
|
|
Prvič prespali celo noč 17.12.2004 16:24:04
|
|
|
|
tralala
|
Čestitke! Kako vam je ratalo? Ste ubrali kakšno novo tehniko, nov trik??? Je zvečer jedla več, manj, je bila zelo utrujena, kje je razlika?? Zelo me zanimajo podrobnosti... Hvala
|
|
|
|
Prvič prespali celo noč 17.12.2004 17:04:33
|
|
|
|
puncica
|
Jst sem vam pa fouš;). pri nas verjetno nikol ne bomo spal in s tem se začenjam sprjaznjevati, kaj čmo tako je življenje eni majo zaspance eni pa ponočnjake:((
|
|
|
|
Prvič prespali celo noč 17.12.2004 17:26:20
|
|
|
|
Tejči
|
:bravo::bravo: za prespano noč! Moja :duda: pa zaspi komaj po 24.uri, pa je ob 8.30 auf..samo še ponoči zmes 2x papca. Jaz pa taaaak rada spim....Ampak sem se že tudi s tem sprijaznila-je veliko boljše kot bit celo noč auf;) LP, Tea&Mia
|
|
|
|
Prvič prespali celo noč 17.12.2004 17:49:37
|
|
|
|
Kenny
|
Bravo:bravo::bravo::bravo:! Nam to še ni uspelo pa smo stari 10 mesecev. Še vedno jemo 1 do 2x na noč, ampak zato pa čez dan spimo dve do tri ure, kar je tudi OK :):)
|
|
|
|
Prvič prespali celo noč 17.12.2004 17:53:59
|
|
|
|
African queen
|
:bravo::bravo::bravo::sloncek::sloncek:SUPER!!! Kako pa vama je to uspelo?Mi imamo skoraj 2 leti pa tri mesece pa še vedno se zbujamo 5x na noč,ker hoče joško!:((:((:(( V zadnjih skoraj petih letih sem spala celo noč samo šest mesecev(v drugi nosečnosti)ker nisem nobenega dojila!:((:((
|
|
|
|
Prvič prespali celo noč 17.12.2004 19:20:16
|
|
|
|
sonček2*
|
Vidim, da sm lahko zelo vesela, ker naša Taja tako pridno spi. Zdele spi že ceu teden od 10h do 5:30, pa pol še do 8-9h, pa je stara 2 meseca. Vem, da se lahko vsak trenutek to spreobrne, zato uživam v tem, kar trenutno imam. Taja naju zelo razvaja, ker je res pridna punčka. Čestitam vam pa seveda za prespano noč,ker vem, kako lepo je to.
|
|
|
|
Prvič prespali celo noč 17.12.2004 19:59:42
|
|
|
|
Mojca20
|
:bravo::bravo::bravo:To je pa cela bogatija!! Tudi pri nas so to samo pobožne želje:(:(. Koliko je pa stara da že kobaca?
|
|
|
|
Prvič prespali celo noč 17.12.2004 21:53:20
|
|
|
|
ninca
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: za :angel:
|
|
|
|
Prvič prespali celo noč 17.12.2004 23:02:07
|
|
|
|
Pikca
|
Čestitke za prespano noč! Nam je uspelo pred 10 dnevi (stari smo 2,5 meseca) in zdaj imamo podoben tajming kot sonček2, razen, kadar jo krčki huje matrajo. Upajmo, da bo ohranila take spalne navade (pa da se bomo krčkov kmal znebili)... Lp, Pikca
|
|
|
|
Prvič prespali celo noč 17.12.2004 23:22:09
|
|
|
|
Adelina
|
Moj sinko je pa pri 2 mesecih že spal celo noč, pri 5 pa se je začel zbujat. Ampak ponavadi hitro zaspi nazaj, samo :duda: mu dam, pa zaspančka. Podnevi pa spi včasih sam pol ure, včasih pa po 2 uri in pol skup pa še ene 2x po kakšno uro. Včasih pa je tok zaspan, da sam joka, zaspat pa ne more. Ampak upam, da se bo tud to uredl. PS:Kot vidte se prvič oglašam, čeprav sm že večkrat mal pogledala, kaj se kej mente. Pa lepo se imejte.
|
|
|
|
Prvič prespali celo noč 18.12.2004 14:25:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Ni bilo nobene posebne tehnike, tako kot ponavadi - v mojem naročju, je pa res da je čez dan bolj malo spala. Pač uspelo ji je! Danes pa se je enkrat zbudila.
|
|
|
|
Prvič prespali celo noč 18.12.2004 14:27:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Mojca 20 stara bo 8.mesecev 24. Ja že kobaca in to zelo. V stajici pa samo vstaja.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?