|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prvič prespali celo noč
17.12.2004 15:33:29   
Anonimen
:bravo::bravo::bravo: :angel: moj zlati!
Ja danes je moja mala :duda: bila ful pridna. Spala je od cca.21 do 5.30 v enem kosu in pol naprej do 7.30
Tako smo prvič prespali celo noč pri skoraj 8.mesecih(drug teden jih bomo dopolnil). Ker sem navajena da se zbuja, se jaz ful pogosto zbudim če mi dolgo spi. se mi je zdelo da enkrat ponoči slišim majčken jokec, pa je samo malo zacvilila in se verjetno iz boka obrnila na trebušček in tako sladko spančkala do jutra.Nisem šla nič pogledat. No kar tako naprej.
imamo pa čez dan probleme - samo po pol ure podremamo in smo potem malo bolj sitni.

:angel: mali pa je tudi vztrajen kot mora biti bikec - namreč je res trmasta - če pokaže da nečesa ne mara, je ne smeš siliti, pa v stajici vztrajno vstaja in pada(na povštre seveda),pa v posteljici samo da smo na nogicah, smo v fazi plezanja in kobacanja. Po štirih tudi že kar in po kolenih seveda(ji že kar ratuje).
Zdaj pa se gremo mučiti s popoldanskim spancem.

l.p.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Prvič prespali celo noč
17.12.2004 15:34:06   
dory
:bravo::bravo::bravo: za prespano noc..pri nas so to le pobozne zelje :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Prvič prespali celo noč
17.12.2004 16:24:04   
tralala
Čestitke! Kako vam je ratalo? Ste ubrali kakšno novo tehniko, nov trik??? Je zvečer jedla več, manj, je bila zelo utrujena, kje je razlika?? Zelo me zanimajo podrobnosti... Hvala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Prvič prespali celo noč
17.12.2004 17:04:33   
puncica
Jst sem vam pa fouš;). pri nas verjetno nikol ne bomo spal in s tem se začenjam sprjaznjevati, kaj čmo tako je življenje eni majo zaspance eni pa ponočnjake:((

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Prvič prespali celo noč
17.12.2004 17:26:20   
Tejči
:bravo::bravo: za prespano noč!

Moja :duda: pa zaspi komaj po 24.uri, pa je ob 8.30 auf..samo še ponoči zmes 2x papca. Jaz pa taaaak rada spim....Ampak sem se že tudi s tem sprijaznila-je veliko boljše kot bit celo noč auf;)

LP, Tea&Mia

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Prvič prespali celo noč
17.12.2004 17:49:37   
Kenny
Bravo:bravo::bravo::bravo:! Nam to še ni uspelo pa smo stari 10 mesecev. Še vedno jemo 1 do 2x na noč, ampak zato pa čez dan spimo dve do tri ure, kar je tudi OK :):)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Prvič prespali celo noč
17.12.2004 17:53:59   
African queen
:bravo::bravo::bravo::sloncek::sloncek:SUPER!!!
Kako pa vama je to uspelo?Mi imamo skoraj 2 leti pa tri mesece pa še vedno se zbujamo 5x na noč,ker hoče joško!:((:((:((
V zadnjih skoraj petih letih sem spala celo noč samo šest mesecev(v drugi nosečnosti)ker nisem nobenega dojila!:((:((

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Prvič prespali celo noč
17.12.2004 19:20:16   
sonček2*
Vidim, da sm lahko zelo vesela, ker naša Taja tako pridno spi. Zdele spi že ceu teden od 10h do 5:30, pa pol še do 8-9h, pa je stara 2 meseca. Vem, da se lahko vsak trenutek to spreobrne, zato uživam v tem, kar trenutno imam. Taja naju zelo razvaja, ker je res pridna punčka. Čestitam vam pa seveda za prespano noč,ker vem, kako lepo je to.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Prvič prespali celo noč
17.12.2004 19:59:42   
Mojca20
:bravo::bravo::bravo:To je pa cela bogatija!!
Tudi pri nas so to samo pobožne želje:(:(.

Koliko je pa stara da že kobaca?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Prvič prespali celo noč
17.12.2004 21:53:20   
ninca
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: za :angel:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Prvič prespali celo noč
17.12.2004 23:02:07   
Pikca
Čestitke za prespano noč!
Nam je uspelo pred 10 dnevi (stari smo 2,5 meseca) in zdaj imamo podoben tajming kot sonček2, razen, kadar jo krčki huje matrajo. Upajmo, da bo ohranila take spalne navade (pa da se bomo krčkov kmal znebili)...
Lp, Pikca

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Prvič prespali celo noč
17.12.2004 23:22:09   
Adelina
Moj sinko je pa pri 2 mesecih že spal celo noč, pri 5 pa se je začel zbujat. Ampak ponavadi hitro zaspi nazaj, samo :duda: mu dam, pa zaspančka. Podnevi pa spi včasih sam pol ure, včasih pa po 2 uri in pol skup pa še ene 2x po kakšno uro. Včasih pa je tok zaspan, da sam joka, zaspat pa ne more. Ampak upam, da se bo tud to uredl.

PS:Kot vidte se prvič oglašam, čeprav sm že večkrat mal pogledala, kaj se kej mente. Pa lepo se imejte.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Prvič prespali celo noč
18.12.2004 11:49:07   
kimi
O super...:bravo::bravo::bravo:držim pesti, da bo od sedaj naprej lepo spala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Prvič prespali celo noč
18.12.2004 14:25:37   
Anonimen
Ni bilo nobene posebne tehnike, tako kot ponavadi - v mojem naročju, je pa res da je čez dan bolj malo spala.
Pač uspelo ji je!
Danes pa se je enkrat zbudila.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   Prvič prespali celo noč
18.12.2004 14:27:23   
Anonimen
Mojca 20 stara bo 8.mesecev 24.
Ja že kobaca in to zelo. V stajici pa samo vstaja.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?