|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   romed test
8.11.2007 16:43:35   
staška
Živjo!

Dolga zgodba.... Želela sva si otroka, pa sem dolbila menstruacijo (kratko, čudno, a vseeno). To je bilo 21.10.

Danes sem kupila test romed in ga tudi naredila (popoldne). Pokazala se je kontrolna črtica, celotni trak pa je zalila roza barva. Pokazala se je tudi druga črtica, rahlo roza, vendar vidna, debela toliko kot kontrolna. Pokazala se je skoraj takoj.

Nekako v rezultat ne verjamem. Če sem noseča, potem se že kar nekaj časa, saj (me je sram povedat) po menstruaciji nisva imela spolnih odnosov. Po drugi strani pa menim, da bi morala biti testna črtica precej bolj vidna (je res tako?).

Seveda imam znake, ki pa sem jih pripisovala nervozi (služba, ne najboljši odnosi s partnerjem...). Pritisk mi je izrazito padel, vrti se mi, vzkipim za vsak drek, sem utrujena, dlesni mi krvavijo...

Skratka... Jutri bom ponovila test (pa ne romed), vseeno pa me zanima, kako zanesljiv je test v tako "pozni nosečnosti".

Hvala. Pa lep jesenski pozdrav 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: romed test
8.11.2007 16:57:43   
Anonimen
Kupi si kakšen dražji test. Prvo to naredi.user posted image

(odgovor članu staška)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
8.11.2007 17:12:08   
ellie
Glede na to, da sklepaš, da bi potemtakem bila že kar nekaj noseča, bi črtica verjetno bila močna.

Jaz več ne zaupam nobenim tem testom. Meni so 4 babycheck miniji pokazali rahlo drugo črtico, ki je bila tudi čez par dni še vedno rahla. In sem šla dat kri...in je bilo negativno. Tako da ali CB, ali pa tisti testi, ki jih imajo ginekologi. Drugim jaz več ne zaupam!!...je bilo razočaranje prevelikouser posted image

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.11.2007 19:16:33   
Olivija
Nama je Romed pokazal user posted image (zelo rahla črtica) in sem jaz vztrajno trdila, da nisem noseča. Čez dva dni je pa CB pokazal +, pravzaprav je bila močna samo tista črtica, ki pokaže nosečnost (to se pravi tista navpična-vodoravna se skoraj ni videla) in sem narobe dojela ta test, ter še kakšnih 30 s verjela, da nisem noseča, dokler mi ni kapnilo in mi je dragi dokazal, da ne znam brati CB.

Po prvem šoku, pa zdaj Julije ne damo. user posted image  

Zdaj pa pomisli, zanosila sva tam okoli 5.12., test sem pa naredila 10.1. (ker sem itak imela vedno dolge cikluse).

Srečno!

< Sporočilo je popravil Olivija -- 8.11.2007 19:17:30 >

(odgovor članu staška)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.11.2007 20:03:07   
Naja30
Meni je po 5-dnevni zamudi romed test pokazal lepo črtico user posted image

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.11.2007 12:50:53   
kodrana
staška kolegica je pred kratkim delala test in ji je pokazal rahel plus. pri ginekologu pa je ugotovila, da je noseča že 11T. potem bi moral biti tudi plusek močnejši pa ni bil. pa tudi vmes je imela neko krvavitev, pa je mislila, da je M. pa očitno ni bila.
držim pesti. sporoči rezultat.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.11.2007 15:06:12   
staška
Evo!

Kupila sem si (nekoliko) dražji test.

Zibali ne bomo.

Zdaj pa v akcijo za odpravljanje drugih bolezenskih znakov.

Hvala vsem, ki ste odgovorile

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?