|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: rabim mal tolažbe
8.11.2007 16:50:04   
lelaval
Letos bo.. ker je cudno leto..

Ne zajebavaj, ker še v Božička ne bom več verjela. user posted image user posted image

Sej ne bo.. daril bo se vec.. in najlepsih..

Zagtovo bodo ja - vsaj za otroke. No, pa user posted image  mi nobeno leto ne pozabi nastavit darila pod smrekico. user posted image
Sem se odločila, da letos postavim prej smrekico (vedno sem jo 24.12.). Jo grem jutri že pripravljat - čez ene 14 dni pa jo bomo z otroci okrasili.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 51
8.11.2007 17:13:48   
Anonimen
Kaj tako hudega se je pa zgodilo?

Povej, lahko tudi po ovinkih...to je lahko prvi korak....k lepšemu :)

(odgovor članu solatja)
  Neposredna povezava do sporočila: 52
8.11.2007 17:18:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: solatja

ja, moji problemi so tudi nekako nerešljivi oz. s časom verjetno bo. sploh če se bojo še kake stvari vmes spremenile...

Naj te potolažim...rešitve vedno so....ponavadi nobena idealna...ampak so, in ne samo ena, ampak več.

Samo običajno želimo tisti ideal in ko ga ni, smo razočarani in frustrirani, ker se naša pričakovanja niso spremenila. Prilagodi jih vsaj malo in prilagodilo se bo tudi življenje. Naredi dva koraka naprej in enega nazaj....in rešitev bo bližje; ne bo tu, bo pa bližje. Sama od sebe pa redkotera pride.

(odgovor članu solatja)
  Neposredna povezava do sporočila: 53
8.11.2007 17:24:09   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: cmokec

user posted image pejt se v ogledalo pogledat, pa si reči, da si ena prov fejst punca, da se imaš rada, da imaš dobre ljudi okoli sebe in da se vse da rešiti. Potem se pa objem, tko z občutkom, z ljubeznijo. Če si ne boš verjela, to večkrat ponovi.

P.S. to niti ni tako simpl, samemu sebi govort, ker se vidiš, ker se poznaš in si nič ne moreš prekrit.

Ful lepo, Cmokec, sam je pa res, da si je treba to ful vbijati v glavo in dopovedovati. Ne enkrat, ne stokrat, milijonkrat. Dokler ne začneš ne le verjeti v to, ampak tako tudi živeti.
Sem pa jaz zdaj prebrala knjigo Življenje je tvoje in mi je super, sem se res našla v njej. Priporočam, morda bo kateri še pomagala. Jo pa moram orng še predelati, da si v glavo dopovem vse napisano. Težko bo, ker sem en smotan človek, ki nehote trmari v drugo smer, ampak tako ne bo šlo več naprej.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 54
8.11.2007 17:57:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

Fajn je bit potrpezljiv....

pa fajn je.. ce pocnes nekaj.. 

ja, bo kar vredu tako, se mi zdi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 55
8.11.2007 18:34:54   
mama54
Solatja,nisi edina,tudi mi komaj čakamo,da se to leto konča.Toda kaj,ko se bodo v naslednjem letu  te težave,še kar nadaljevale in jih moremo rešit.Upamo in želimo,da se pa to res že enkrat konča.Vem,da se bo in tebi tudi želim,da ti kar hitro posije sonček.user posted image

Ne sanjaj svojih sanj, temveč jih živi!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 56
9.11.2007 11:04:20   
nina421
no koncno vidim da nism edina k se pocut k kup dreka.
zgleda da je res tako obdobje, k tole ni nc use skup.

sredna zalost....

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 57
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?