|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   češnjeve blazinice?
8.11.2007 12:59:51   
pupica25
Pozdravljene!

Je že katera slišala za češnjeve blazinice proti krčem? To so blazinice polnjene s češnjevimi koščicami. Jih baje daš v mikrovalovno, da se segrejejo in potem otroku na trbušček. Sem slišala, da jih v Avstriji že v porodnišnici dajejo novorojenčkom in dA SPLOH NIMAJO KRČEV. 

Če mogoče katera ve kako se jim reče in če se jih da dobit tudi pri nas prosim, prosim, da se javi, ker imamo hude krče.

Moja pupica je stara že dobri 2,5 leti in čaka na družbo!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: češnjeve blazinice?
8.11.2007 13:07:14   
M&M&M
Ojla!
Že pred kar nekaj časa sem takšne blazinice videla v Mullerju. Sama jih sicer nisem uporabljala, prijateljica (predvsem njena dojenčica) pa je bila s to blazinico zelo zadovoljna.user posted image Čim manj krčekov želim!

(odgovor članu pupica25)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.11.2007 13:09:14   
pupica25
Najlepša hvala, jaz tudi upam, da bomo imeli od sedaj naprej manj težav.

Hvala še enkrat!

Moja pupica je stara že dobri 2,5 leti in čaka na družbo!

(odgovor članu M&M&M)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.11.2007 13:29:37   
Anonimen
V Müllerju jih dobiš dobiš, ja.

(odgovor članu pupica25)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
8.11.2007 14:45:18   
travica
pa v DMu jih imajo
jaz sem jih moji malčiki dala na prsni koš, ko je bila prehlajena in ji je ful pasalo

(odgovor članu pupica25)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.11.2007 17:30:14   
kšpela
jaz sem jo kr sama naredila in mi tud pomaga ce me zob boli si dam na lice.jaz dam kr na radijator za par minut in pol to kr neki casa drzi toploto.

(odgovor članu travica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?