|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pozdravcki
17.12.2004 12:17:52   
Tina31
Ojla, Tina30 tukaj, ce se me še spomnite sploh.Samo da vam povem, da sem krvavela, sedaj pa več ne in se bom konec januarja tut vrnila v sluzbo.Noseča sem 11 tednov in 3 dni, v ponedeljek pa imam nuhalno svetlino-UZV pregled za downov sindrom.Upam, da je veliko novih srečk nosečk, saj nisem bila tukaj več kot en mesec in nič ne vem, kaj se z vami dogaja.
LP vsem,
Tina
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Pozdravcki
17.12.2004 12:22:13   
baguSka
Tina30 če hočš zvedet koliko nas čaka da nas božiček obdari, si poglej nekaj tem nižje naš seznam! :):)-

Lepo da je vse uredu s tabo, sm vesela, čeprou te še ne poznam. :)

(odgovor članu Tina31)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Pozdravcki
17.12.2004 13:04:26   
anadejka
Heeeeey Tina.Pišuka jest sm se dostkrat spomnila nate in se spraševala kaj se s tabo dogaja.No veseli me da ne krvaviš več in bo še vse uredu.Želim ti veliko sreče in zdravje,pa le večkrat pridi sem!!!!:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Tina31)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Pozdravcki
17.12.2004 13:12:32   
Bety
Tiiiiiiinaaaaaaa!!!!!!!:bravo::bravo::bravo:

Sem te vesela...sem že večkrat pisala na ta forum, da me skrbi, kaj je s teboj...

:bravo::bravo::bravo: še enkrat, ker imaš še vedno pikico pri sebi!!!!!

(odgovor članu Tina31)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Pozdravcki
17.12.2004 13:26:51   
Andy13
Tina, jaz sem sicer med novimi, ma...to je pa SUPER novica:bravo::darilo::bravo:, le tako naprej! :angel:

(odgovor članu Tina31)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Pozdravcki
17.12.2004 14:34:10   
tinkamiška
Tina30, sem vesela, da je vse O.K. in da vse poteka po planu. Ti želim veliko sreče in da boš vidla kej lepga na NS!

Oglasi se še kaj!:rozica:

Tinka

(odgovor članu Tina31)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Pozdravcki
18.12.2004 12:53:38   
Anitka
TINA me veseli, da je s tabo in pikico vse v redu in želim ti, da tako tudi ostane. Pa oglasi se še kaj!

Anitka:metulj:

(odgovor članu Tina31)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Pozdravcki
18.12.2004 18:02:32   
Sisy
oj Tina,dobrodošla nazaj! :bravo:

Se še spomnim ko sva se še skupaj tresli a bosta al ne ne bosta :modri: in takrat si ti res postala srečka :nosecka:. Sem vesela da je s tabo in tvojo :duda: vse ok in lepo da nisi pozabila na nas.

pozdravček

S

(odgovor članu Tina31)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?