|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   odvračanje dojenja
17.12.2004 11:27:33   
mala pika
Zdravo!
Imam en problem.Naš štirimesečnik zavrača dojenje in kadarkoli ga hočem pristaviti se dere, krili z nogami in rokami, kot da ga hočem dat iz kože. Ko ležima, se zjoče, umiri, mu ponudim za jeste. Bradavico sicer vzame v usta, a potegne ne in spet jok. To ponovima kakih dva do trikrat, pol pa je tako zmatran, da zaspi.
Do sedaj sma se zelo lepo dojila, danes pa tako krulenje. Jedel je nazadnje okoli enih ponoči, pa nekaj malega ob petih, pa ob devetih. Dojke pa sploh ni spraznil.

A so mogoče krivi zobki. Dlesni ga sicer že srbijo in slini se da komaj letamo s slinčki naokoli.
Upam da je to le prehodno.

Kaj mislite?

Hvala in lep pozdrav!
Pika
Neposredna povezava do sporočila: 1
   odvračanje dojenja
17.12.2004 12:17:18   
Jančika_
Naš je star 4,5 mesece in je bilo par tednov nazaj isto. Eno rundo mi ni jedel 9 ur! Pa je minilo. Poskusi ga ne preveč silit (jaz sem ga, pa se je samo drl, že ko me je od daleč zagledal). Uspela sem ga parkrat sfintirat, da sem mu dala dudo in ko je fajn potegnil, dudo ven pa zizo not. No, čez dva dni je bilo spet vse OK. Po moje bo tako tudi pri tebi.

LP, Jana:zajcek::zajcek::zajcek:

(odgovor članu mala pika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   odvračanje dojenja
17.12.2004 19:12:41   
mala pika
Ja, sem se na to finto tudi spomnila, ampak ni ratalo. Pol sem ga pa pustila in ga probala na cca. več kot pol ure dat jest in do sedaj je trikrat jedel, ampak ne tako kot bi moral.

Upam, da bo tako kot ti praviš, čaz dan ali dva že bolje.

Glede ne to, da je tvoj stari 4,5 m, mu že kaj daješ za jest kaj drugega kot mleko?

LP Pika

(odgovor članu mala pika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   odvračanje dojenja
17.12.2004 19:39:03   
Jančika_
No, samo da je jedel, tudi če ni toliko, kot bi moral. Moj je danes tudi spet spustil en obrok, pol je šel pa spat in nato se je z veseljem najedel.

Zaenkrat samo še dojim in imam namen to početi do dopolnjenega šestega meseca. Ne samo zato, ker so mi to priporočali pri pediatru, ampak zato, ker sva zaenkrat oba s tem popolnoma zadovoljna.

Kako pa je pri vaju? Kdaj boš začela dodajat?

LP, Jana:zajcek::zajcek::zajcek:

(odgovor članu mala pika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   odvračanje dojenja
18.12.2004 17:52:09   
mala pika
Tudi danes naš mali še neki štrajka. Pustim, da se zmatra in umiri, pol pa je, recimo malo več kot pol kot konavadi, pol pa zaradi utrujenosti zaspi in mu pol ponudim še tisti preostanek, sicer pa zaspi le za 10 min.

Ja, jaz sem tudi mislila, da bi samo dojila do šestega meseca. Vendar sem kljub temu danes začela s sadnimi sokci. Jih vsaj prebavi. Navadno vodo pa ni.
Za to sem se odločila, ker nas je tako radovedno gledal kaj delamo za mizo in s takim veseljem je vedno pogledal žličko s kaplicami AD3.
Pa tudi nečak, ki je sedaj star 8 m, ima zaradi prepozno dodajane navadne hrane problem, ker je začel odvračati hrano in je sploh noče več jesti. Pa še tista hrana mora biti zelo zelo tekoča.

Sicer pa mislim, da 3-5 žilčk sadnega soka med obroki ne more škodit. Tako se navaja na nove okuse in prav uživa v tem.

LP Pika :metulj:

(odgovor članu mala pika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
POZOR: Previdno s fiziološko raztopino in ...
Prepogosto izpiranje noska s fiziološko raztopino in uporaba med mamicami priljubljenega nosnega aspiratorja prinese tud...




Pri katerem letu nameracvate imeti zadnjega otroka?
lenika



do 25. leta (3%)

do 30. leta (21%)

do 35. leta (46%)

do 40. leta (15%)

dokler bom lahko (7%)

ne razmišljam o tem (8%)


Število vseh glasov: 322

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!