Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Neva6 in ostale primorke 17.12.2004 10:37:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Asso...pozdrav Glede paste Fisan je vse možno,da se pojavi preobčutljivost na njo.Pri nas je na začetku bilo in smo prenehale mazat s to pasto,no kasneje smo jo spet uporabile in se odlično obnese.Veš kaj..me smo poskusile mnogo kremic dokler nismo naletele na tisto tapravo.Za zdaj je Fisan. Ja v Italiji so kapljice za proti krčem in so bolj blage od naših me smo jih uporabljale samo ne morem se spomnit imena.Sicer pa so samo ene in bojo v lekarni takoj vedeli za kaj se gre.Me smo bile zelo zadovoljne z njimi. Za AD3 Pa mislim da so iste kot pri nas celo od Plivita kapljice imajo v njihovih lekarnah,me nismo tam kupovale,ker smo kar naše uporabljale.Upam da boš našla primerno rešitev Lp Neva:rozica:
|
|
|
|
Neva6 in ostale primorke 17.12.2004 11:43:19
|
|
|
|
asso
|
Idriplurivit naj bi bile namesto AD3? TadejaP ali ste vi po AD3 sploh imeli krče, da ste uporabljali te druge?
|
|
|
|
Neva6 in ostale primorke 17.12.2004 12:27:38
|
|
|
|
Miško
|
za asso Ja, idroplurivit naj bi bile namesto ad3, le krčev naj ne bi povzročale - teoretično. Mi smo imeli nekaj krčev že prej, pa smo zaačeli po nasvetu pediatrinje dajati kar idroplurivit, po petih minutah pa tuljenje in krči, ki so trajali kar cel dan in v najslabšem primeru celo bruhanje. In to tudi po eni sami kapljici. Pa sem jih po posvetu s pediatrinjo prenehala dajati, čakamo na pregled pri treh mesecih, da nam pove, kako naprej. Nisem pa poskusila z oleovitom, ker sem malo daleč od avstrije. Poleg tega pa je moje mnenje, da je mati narava in evolucija že poskrbela za vse potrebno z materinim mlekom, pa še malo sončka polovimo zraven. LP Miško&Matija
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?