|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Neva6 in ostale primorke
17.12.2004 8:57:10   
asso
Pozdravljena Neva6,
ti ki si tolko na tekočem tudi z Italijo, ali morda veš, kakšne kapljice imajo v Italiji za krče in če imajo morda kakšne kapljice nadomestek AD3 (tipo Oleovit), da ne bi povzročale krčev?
Ali si slučajno že zasledila, da bi lahko pasta Fisan poslabšala stanje vnete ritke (alergija nanjo), ker mi jo dajamo že tri dni in imam občutek, da po njej je stanje samo še slabše. Prej pa je že zelo pomagala.

Hvala za odgovor in tudi ostalim

Lp asso
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Neva6 in ostale primorke
17.12.2004 10:37:58   
Anonimen
Asso...pozdrav

Glede paste Fisan je vse možno,da se pojavi preobčutljivost na njo.Pri nas je na začetku bilo in smo prenehale mazat s to pasto,no kasneje smo jo spet uporabile in se odlično obnese.Veš kaj..me smo poskusile mnogo kremic dokler nismo naletele na tisto tapravo.Za zdaj je Fisan.

Ja v Italiji so kapljice za proti krčem in so bolj blage od naših me smo jih uporabljale samo ne morem se spomnit imena.Sicer pa so samo ene in bojo v lekarni takoj vedeli za kaj se gre.Me smo bile zelo zadovoljne z njimi.
Za AD3 Pa mislim da so iste kot pri nas celo od Plivita kapljice imajo v njihovih lekarnah,me nismo tam kupovale,ker smo kar naše uporabljale.Upam da boš našla primerno rešitev

Lp Neva:rozica:

(odgovor članu asso)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Neva6 in ostale primorke
17.12.2004 11:43:19   
asso
Idriplurivit naj bi bile namesto AD3? TadejaP ali ste vi po AD3 sploh imeli krče, da ste uporabljali te druge?

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Neva6 in ostale primorke
17.12.2004 12:27:38   
Miško
za asso

Ja, idroplurivit naj bi bile namesto ad3, le krčev naj ne bi povzročale - teoretično. Mi smo imeli nekaj krčev že prej, pa smo zaačeli po nasvetu pediatrinje dajati kar idroplurivit, po petih minutah pa tuljenje in krči, ki so trajali kar cel dan in v najslabšem primeru celo bruhanje. In to tudi po eni sami kapljici. Pa sem jih po posvetu s pediatrinjo prenehala dajati, čakamo na pregled pri treh mesecih, da nam pove, kako naprej.

Nisem pa poskusila z oleovitom, ker sem malo daleč od avstrije. Poleg tega pa je moje mnenje, da je mati narava in evolucija že poskrbela za vse potrebno z materinim mlekom, pa še malo sončka polovimo zraven.

LP

Miško&Matija

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Neva6 in ostale primorke
17.12.2004 16:00:45   
tralala
Kapljice proti krčem v Italiji so Melicon, ki so ista pašta kot Sab Simpleks -> ne pomagajo nič.

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?