|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   baguska
17.12.2004 8:19:35   
Tejčika
Pozdravcek baguska,

a sem si prav zapomnila, da si ti imela neke tezave z necisto kozo? a si morda kupila tisto kremo, ko je ena priporocala od Avene?
Me res zanima, ker mene muci ista tezava:( sploh ne vem kaj mi je, kot da bi bila v puberteti:((:((:((

Lep dan in sama lepa Bozickova darila vsem skupaj:modri::roza::bravo:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   baguska
17.12.2004 9:12:41   
naja78
punce za vse so krivi hormoni.preveč jih je.nič bit v stresu in veseli mormo bit pa bo.meni je že boljše ko sem vse spustila iz rok.

(odgovor članu Tejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   baguska
17.12.2004 10:32:38   
baguSka
Ojla tejcika!!! Ne vem kaj je to dons, šele zdej sm se lahko končno prklopla na RR. Sploh mi ni hotl sprejet strani. :zmeden:
Ja res je, jst mam fuuuull probleme s kožo in zadnjič so mi mau punce svetvale kaj pomaga. Zej so mi že tri rekle da je Avene full uredu (Avene Cleanance K.). Jst je sicer še nism kupila, ampak so rekle da moram probat in bom. Sam do lekarne moram pridt! :)-:)-:)-
Drgač mi je pa pupika predlagala himalajsko sol in sm jo šla kr takoj kupt! Zvečer sm si zmešala cca 2 žlički soli s približno deci vode in sm si potem s spužvico to kopel nanašala na obraz. Pustila sm da se posuši in si predn sm šla spat nism nč sprala. Zjutri pa nism mogla verjet svojim 8)! Največji in najbl zreu mozoljčk sred lica :grrr: se mi je posušil in zdej je moja koža že dva dni kot :duda: ritka! :)-:)-:)-
Res iskreno priporočam, sol se drugače uporablja za kopel in ima fuuull mineralov in vitaminov ki jih koža potrebuje.

:rozica: vsem ki imate probleme s kožo!

(odgovor članu Tejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   baguska
17.12.2004 11:37:20   
Tejčika
oj baguska,...

sem zdaj pridirkala s sestanka,...

kje pa se kupi ta sol? grem danes v nabavo:-)))
bom kupla kremico in sol...
pol pa ti javim rezultat!

piši, pozdravček:kuza:

(odgovor članu Tejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   baguska
17.12.2004 12:18:26   
baguSka
Sol sm kupla v Sanolaborju!:)
Kremco pa se dobi baje v vsaki lekarni in stane cca 3000 SIT, ampak jo maš baje za fuuuull doug.:zmeden:
Aja sol je pa mislm da cca 1800 SIT ampak jo je pou kile.

Če prej kremce ne nabavim že sama, kar sporoč kakšni bojo rezultati! :):bravo:

Lp, :rozica:

(odgovor članu Tejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   baguska
17.12.2004 14:06:33   
ery
Ojla...
Se vam še jaz oglasim...da vam povem, da imam tud jat kremo Avene in je res super!
Sem prišla v lekarno s polno mozolji in rdečico, pa mi je ženska predlagala to kremo. Najprej mi je dala tester, potem sem pa videla rezulata in je super.
Aja, pa še eno čistilno vodo od Avena mi je dala in ti tudi čez noč posuši..

Baguška , zakaj pa je še dobra ta sol razen za nečisto kožo? A se jo res dobi samo v Sanolaborju ali še kje drugje?

Pa lep vikend!

papa

(odgovor članu Tejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   baguska
17.12.2004 15:03:29   
baguSka
Ery,
ne vem kje se to sol še dobi..:(
Namenjena pa je kopeli in baje full dobro vpliva na kožo, ker ji da vso potrebno vlago, vitamine, jo sčisti itn.
Tko kot morje, le da je kopel bol čista! :)-:)-

Lp, :rozica:

(odgovor članu Tejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   baguska
19.12.2004 0:07:57   
Annny
Eno vpr...a ta krema od Avene je za mastno in nečisto kožo? Ali imajo tudi kaj proti suhi koži?

Proti mozoljčkom pa pomaga tudi čaj iz hrastovega lubja...daš na vatko in namažeš po obrazu:)
Papa

(odgovor članu Tejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   baguska
20.12.2004 12:27:35   
Tejčika
Baguska,

sem hotla kupit to kremo, pa je v lekarnio nimajo,...ne vejo kaj je to!

A veš moogoče kje bi jo dobila?

tejči

(odgovor članu Tejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   baguska
20.12.2004 13:06:48   
baguSka
Uf nebi vedla kje so je še da dobit!?:zmeden:
Mogoče bo kera druga vedla, tud za lekarno so mi druge povedale in sama je tud še nism kupla, ampak upam da jo bom dobila čimprej ko bom šla u nabavo!? :zmeden:
Bom une punce k so mi pisale mal vprašala, pa če zvem ti sporočim!:)

(odgovor članu Tejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   baguska
26.12.2004 13:43:26   
Andy13
Anny & Naja, ja krema od Avene Cleanance K je za nečisto kožo. To kremo daš sam na problematične dele, na mozoljške. Primerna je tudi za suho, vendar samo tam, kjer je problematična.

Tejcika, v lekarni jo morajo imeti, vprašaj še v kakšni drugi. :)

(odgovor članu Tejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.