|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   škiljenje
7.11.2007 14:24:03   
tančica
Pri našem user posted image  večkrat opazim, da mu desno oko uide preke nosnici, malce hoče zaškiliti. Nekateri pravijo, da smo še tako mali, da se to samo od sebe popravi (7m). Zadevo bom vseeno omenila pri prvi posvetovalnici, vendar jo imava šele januarja. Zanima me če ima katera podobno situacijo in kako se to potem reši, očala??? ali kuko...ali se to samo od sebe da popraviti... me kar skrbi
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: škiljenje
7.11.2007 15:42:18   
prolet
Naša je stara dobra dva meseca in na trenutke tud škili, baje da to vsi dojenčki delajo

(odgovor članu tančica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.11.2007 15:55:53   
kawasakica
tud mojemu se kdaj zgodi, da z desno očko poškili

(odgovor članu prolet)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.11.2007 19:17:56   
Mojc
Jaz sem P. vprašala pri 7 mesecih, do kdaj je to normalno in od kdaj naprej je treba paziti, ker baje od začetka skoraj vsi občasno škilijo. Pa je rekla, da je treba spremljati in če bo kaj (pri nas ni takoj videla). bo kar dala napotnico za okulista.
Jaz bi P. poklicala pred januarjem!

(odgovor članu kawasakica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.11.2007 21:53:56   
petrinja
moj mali je star 6m, pa zna še kar fajn zaškilit, in našo P to blazno moti-je dala napotnico za okulista že pri 3m, smo šli tja, pa je okulist rekel, da imamo pa res pedantno P, ker nas že sem pošilja, in da je malček itak še premajhen, da bi mu sploh še pogledala učke, kaj šele kaj več. in da se nekako do 1 leta lahko zregulira.
No pol smo imeli pa še 3. sistematski sedaj pri 6m, in mu dajo rozino na mizo, in on naj bi osredotočil pogled nanjo in jo po možnosti tudi prijel-pa je gledal vsepovsod drugam, in je P že mislila da je to zaradi škiljenja-jaz pa mislim, da enostavno rozina pač nima efektauser posted image . v glavnem, greva na kontrolo k okulistu enkrat po novem letu, pa bomo videli kaj in kako. je pa potem terapija, da mu polepijo uček, in da trenira pogled smo z enim-je ko pirat.
okulistka je tudi rekla, da je bolj zaskrbljujoče, če škili na ven.

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu Mojc)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.11.2007 23:53:55   
mami_miki
IZVIRNO SPOROČILO: prolet

Naša je stara dobra dva meseca in na trenutke tud škili, baje da to vsi dojenčki delajo

ja...vsi...

(odgovor članu prolet)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.11.2007 6:34:50   
BAMBINA_
Tole piše na RR-jevem koledarju otrokovega razvoja za 5-mesečnega dojenčka:
Očesne mišice so že toliko razvite, da se škiljenje ne pojavlja več (v nasprotnem primeru se posvetujte z otrokovim izbranim zdravnikom).

Pa še odgovor pediatrinje Tanč na MON-u na podobno vprašanje:
Pri treh mesecih je škiljenje še dopustno, po šestem mesecu pa oftalmologi, ki se ukvarjajo prav s škiljenjem, priporočajo pregled.

(odgovor članu tančica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.11.2007 11:09:55   
yudit
Ja pri nas je tud bilo smo mislili da bo mala škiljila na levo oko pa se je uredilo, zdaj je stara 3 meseca pa nič več ne škilji baje je da je to normalno nič se sikiratuser posted image , bo se uredilo

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?