Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
bojim se razočaranja... 7.11.2007 13:07:40
|
|
|
|
Anonimen
|
.... če bi ugledala - mi zamuja več kot 1 teden, kar mi še nikoli ni, pa ne upam opravit testa saj se bojim da bi bila preveč razočarana ob - rezultatu. in s tem z dejstvom da mi nagajajo hormoni ali da je narobe kaj druga. biti ženska res ni tako lahko , saj veste... s partnerjem delaš na , ko pa ni ne niti , pa se grizeš kaj je narobe... in razočaranje je toliko večje, ko vidiš da imata zato oba s partnerjem . zelo si želim , in izostanek M je lepi znak, toda ne upam se preveč veselit, ker sem pred 1,5 leta imela gin.težave... A me katera razume? no in danes je 37.dan ciklusa, jaz pa še kar odlagam obisk v lekarni... redno prebiram forum in vidim da ste tukaj take pozitivke in borke, nekatere tudi več let in ob dogodkih ki človeka zelo strejo, in res--zaslužite si aplavz in pohvalo celega sveta. navijam za vse vas ki nestrpno čakate trenutek ko bo v vaše življenje posijala velika in vam prinesla najdragocenejšo , majhnega pod vaše ....
|
|
|
|
RE: bojim se razočaranja... 7.11.2007 13:13:52
|
|
|
|
K_a_t_j_a
|
Le pogumno!! Dokler je ni , ni nič izgubljenega! Držim pesti, da ti test pokaže !!
|
|
RE: bojim se razočaranja... 7.11.2007 13:14:09
|
|
|
|
murkica
|
Te čisto razumem. Ne vem kaj naj ti svetujem. Ja mogoče boš res razočarana in ti samo nagajajo hormoni, morda pa boš ob testu zagledala in bo to najlepša stvar v tvojem življenju. Držim pesti, da bo res tako. Verjamem, da je težko ampak, če ti bo kaj lažje pojdi v laboratorij na test krvi, kjer boš potem 100 % prepričana na čem si. Jaz stiskam pesti, da bo testek pozitven in da se vama bo uresničila želja. Drugače, pa v vsakem primeru glavo pokonci. Prav imaš na temu forumu smo same optimistke in tudi v vsakem primeru se oglasi pri nas, če boš potrebovala pogovor. Vedno bo katera priskočila na pomoč. LP Murkica
|
|
RE: bojim se razočaranja... 7.11.2007 13:27:55
|
|
|
|
fragola
|
Pojdi v lekarno potest in misli pozitivno! Veliko sreče!!!!
|
|
|
|
RE: bojim se razočaranja... 7.11.2007 13:37:59
|
|
|
|
Andromeda
|
Pojdi v lekarno in kupi test. Če ti že več kot 1 teden zamuja, bi moral dokaj realno pokazat! Vso srečo, pa poročaj nam o rezultatih!
|
|
|
|
RE: bojim se razočaranja... 7.11.2007 13:43:09
|
|
|
|
Gina
|
Saj nimaš kaj izgubiti. Četudi bi bil cb negativen, to ne pomeni nujno, da nisi nosečka. Še vedno ni M, še vedno obstaja možnost. Če pa je cb +, bo pa toliko večje veselje. če pa ne greš testa delat, boš pa itak na trnih ves ta čas. Boljše, da narediš test.
|
|
|
|
RE: bojim se razočaranja... 7.11.2007 14:16:18
|
|
|
|
tinkamiška
|
Mislim, da je en teden dovolj dolg izistanek, da si na dobri poti za Kr pogumno, me pastiskamo pestke, da bo en velik + ali pa črtici, prav? Tinka
|
|
RE: bojim se razočaranja... 7.11.2007 14:21:14
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala vam, prav vsem!!!!!!!!! no ja, če uspe testek danes prit do mene.......
|
|
|
|
RE: bojim se razočaranja... 7.11.2007 15:22:26
|
|
|
|
lifcsi
|
Odkar delava na drugem otroku, se mi je ciklus porušil!!Prej sem imela na 30 dni, sedaj pa mi vedno zamuja več kot teden dni, vendar pa se mi pokaže - in priteče M!!naslednjo pričakujem jutri(to je že 38 dni), ampak upam da je ne bo!!Strah me je, vendar upajmo in držimo skupaj!
|
|
|
|
RE: bojim se razočaranja... 8.11.2007 11:05:24
|
|
|
|
Anonimen
|
počakaj še kak dan in ne bodi preveč vesela glede izostanka meni so izostajale 12 dni in nato je prišla mensteuacija.
|
|
|
|
RE: bojim se razočaranja... 9.11.2007 8:07:42
|
|
|
|
Anonimen
|
ni..... ..... pa tudi + ni......
|
|
|
|
RE: bojim se razočaranja... 9.11.2007 8:19:54
|
|
|
|
Veki_222
|
Anonimen, če ni, še nič ne pomeni. Važno, da ni . Malo še počakaj, in poskusi čez nekaj časa ponovno narediti test. Jaz te razumem, res. Pri meni je bilo ta mesec podobno; zamujala je 2 dni (kar se ponavadi ne dogaja), nardila sem test in je bil -. Čez pol urce pa ! Glavo pokonci! Enkrat nam bo uspelo!
|
|
|
|
RE: bojim se razočaranja... 9.11.2007 8:40:10
|
|
|
|
Anonimen
|
moj srček je šele včeraj zvedel da moje ni na obisk. pol pa me je tak vprašljivo gledal kaj je test pokazal... no sem mu danes povedala kaj je pokazal, čeprav z težkim srcem, ker je bil ful navdušen ko je slišal da sem morda .... in da še kar tukaj povem... ena znanka je delala teste pa so bili negativni, ko je že čisto obupala in hotela it do G zaradi izostale , je za hec naredla še en test in ta je bil pozitiven. odšla je do G in tam izvedela da je noseča 2 meseca...
|
|
|
|
RE: bojim se razočaranja... 9.11.2007 8:58:31
|
|
|
|
Lorencia
|
Anonimna kako dolgo pa se s fantom že pridno trudita , če smem vprašati ? Želim ti vso srečo, čim hitreje...ter dosti POZITIVNIH misli.
|
|
|
|
RE: bojim se razočaranja... 9.11.2007 9:55:16
|
|
|
|
tinkamiška
|
Anonimna, žal mi je , to je res zoprno, če ni +, se vsaj naj ulije, ai pa se naj hitro pokaže +! Držim pesti...dokler ni M, je vedno upanje! Tinka
|
|
RE: bojim se razočaranja... 9.11.2007 12:06:14
|
|
|
|
Anonimen
|
najina pot k je na začetku (proti ostalim) čeprav pa si ga že dolgo želiva, ampak se nisva spuščala v to, saj sem bila tedaj resnično še premlada. morda še niti nebi opustla zaščite(pred 3 meseci) saj sva najprej menila da počakava da diplomiram, ampak sva pričela razmišljat, da če se kaj kasneje zakomplicira in ne bi mogla zanosit tako kot nekatere po več let, morda niti ne bi imela in pol kljub temu da se imava zelo rada in se razumeva, ne bi bila srečna... sama sem zelo trmasta in vstrajam pri tem kar si zadam, zato si tudi upam imet otročička, pa čeprav še kot študentka, ker verjamem da bom šolo končala. v primeru težav okrog bebija, pa je bolje če bi to ugotovila sedaj in težavo razrešla, kot morda kasneje, ko bi bilo prepozno... v tem trenutku pa me resnično najbolj jezi, da ni ne niti . dajte mi malo pomagat in povejte koliko dni je trajal vaš najdaljši ciklus, pa recimo tam nad 40 dni?! in kaj ste kasneje dobile veselo novičko ali tečko smrdečko...
|
|
|
|
RE: bojim se razočaranja... 9.11.2007 12:18:49
|
|
|
|
K_a_t_j_a
|
Tudi jaz sem študentka in delama z mojim na . Zdaj sem v drugem krogu. Tabletke sem nehala jest konec junija, potem sem imela mal pavze. Po moje je ta zmešnjava pri tebi tako kot pri meni, zaradi prenehanja jemanja KT. Tudi jaz imam kar dolge cikluse, prvi po prenehanju KT je bil 37. dni, drugi 46, tretji pa 30. Zdaj pa čakama kaj bo. Upam, da . Semi je pa danes sanjala, da je bil test pozitiven in res upam, da se to uresniči. Če te še kaj več zanima mi piši na z.s. Želim ti, da čimprej zagledaš !
|
|
RE: bojim se razočaranja... 9.11.2007 12:28:18
|
|
|
|
Taula
|
dajte mi malo pomagat in povejte koliko dni je trajal vaš najdaljši ciklus, pa recimo tam nad 40 dni?! in kaj ste kasneje dobile veselo novičko ali tečko smrdečko... Moj najdaljši je bil 53 dni se mi zdi. Bila je pa na koncu. To je bilo ko sem nehala tablete jemati...na začetku je bilo ok, nato je začela štrajkati.
|
|
RE: bojim se razočaranja... 9.11.2007 14:53:53
|
|
|
|
Anonimen
|
taula... če se ne motin si ti vesela ?! čestitam no, pa mi prosim povej kateri dan v ciklusu ti je test pokazal +?
|
|
|
|
RE: bojim se razočaranja... 9.11.2007 15:11:17
|
|
|
|
Anonimen
|
anonimna, tuki še ena anonimna... jst pridno sodelujem med nepričakajočimi. nazadnje sem imela 9.10. to je 31 dni nazaj. in nič ne kaže, da bo prišla. moj najdalši ciklus je bil po 29 dneh. seveda če odštejem pred približno dvema letoma in pol, ko dve leti ni bilo (imam pa zato enega pridnega sinčka doma). niti po prenehanju jemanja tablet, niti po porodu se moj cikel ni porušil. kor urca, med 26. in 28. dnem se je narisala. no, zdej pa bi želeli še enega. in je še kr ni. test pa danes (spet) negativen... danes sem bila že res vesela, da bo sigurno test pokazal . pa ni . pa še nisem obupala, čeprav me na trenutke pošteno daje depresija in se kr jočem. pa ne morem nič pomagat. bo, kar bo. al bo prišla ali pa bomo kmalu imeli še enega . ne obupam in konec! in tudi ti se ne dat. dokler ni , imamo še kako šanso. pol pa seveda v nove boje.
|
|
|
|
RE: bojim se razočaranja... 9.11.2007 15:12:21
|
|
|
|
Anonimen
|
pa še to. v prvo sem test naredila po skoraj dveh tednih izostanka. takrat ni bilo nobenih dvomov. cb je po 15 sekundah pokazal velik +.
|
|
|
|
RE: bojim se razočaranja... 9.11.2007 15:16:44
|
|
|
|
Taula
|
taula... če se ne motin si ti vesela ?! čestitam no, pa mi prosim povej kateri dan v ciklusu ti je test pokazal +? Pokazalo je 41 dan. Ko sem delala test 35 dan je bil minus.
|
|
RE: bojim se razočaranja... 12.11.2007 9:58:24
|
|
|
|
Anonimen
|
42. dan, pa še ni... saj ne vem kaj naj naredim...???testa sedaj nisem ponovila, ker BC mini ni za dobit, CB pa je malo predrag da bi ga delala vsakih par dni... najraje bi šla kar v laboratorij - saj tam pa bi mi zdaj po toliki zamudi prav pokazalo, a ne? in kaj to lahko greš v katerem koli zdr.domu? ali imajo samo v večjih krajih? vse ki vam je ali vam tako dolgo zamuja, kako se počutite? Taula in kako si se ti počutila? moram vam povedat da mi je zelo čudno da sem nenehno lačna, a mi skoraj vse smrdi ko prinesem pod nos, no saj potem ko dam v usta ni več panike, sam vseeno... zjutraj me zbuja slabost, tako da moram hitro nekaj v usta dat, da si ima moj želodec kaj za začet in me neha matrat dajte malo delit z mano vaše počutje...
|
|
|
|
RE: bojim se razočaranja... 13.11.2007 13:14:10
|
|
|
|
Anonimen
|
in moje upanje se je končalo.... zaradi PCO ... sem januarja naročena za laparoskopijo uoam samo da se ne bodo pojavile še druge nepravilnosti (zamašenost, pregrada....) ajme... za nekaj časa vas verjetno zapuščam... kdaj pa kdaj vas bom prebrala in zapomnite si... naj ste še ne vem kako mlade, lahko imate en kup problemov. in ravno to me boli, da me tako mučijo jajčniki(3-4 leta), in se moram tolk mlada ubadat in grizti zaradi tega. točne starosti ne bom navedla, lahko pa si predstavljate kolk mlada, glede na to da sem še študentka čavči, mejte se fajn, pridno in kot produkt naj bo čimveč ali .... držim pesti za vse vas... in iskreno upam da se testi (-) pri ostalih ki jim prav tako tako dolgo zamuja, motijo
|
|
|
|
RE: bojim se razočaranja... 13.11.2007 13:44:30
|
|
|
|
tinkamiška
|
Anonimna...je hudo, ja ko te pestijo težave, namesto, da bi bilo vse vredu...tudi sama si nikoli nisem mislia, da bom imela težave z zanositvijo...po drugi strani pa se mi je oddahnilo, ko so ugotovili vzrok, ker sem vedela, da ga lahko odpravijo... to, da si mlada, pa je en velik + , kaj bi bilo, če bi te že lovil čas, pa bi izvedela, da maš težave...zato, optimistično naprej ! Držim pesti, da čimprej sporočiš, da je vse ok in da lahko začneš spet delat na svojem drži se in javljaj kako ti bo šlo Tinka
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
sindarinKoliko evrov približno na leto zapravite za igrače za enega otroka?pod 50 (
31%)
50-100 (
18%)
100-150 (
17%)
150-200 (
12%)
200-250 (
5%)
nad 300 (
16%)
Število vseh glasov: 360Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!