Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gina Kaj pa če mu ti po pravici poveš, da je tebi in očitu ime Tibor ful všeč in da sta mu ga zato dala. Da če mu to ime tudi kasneje ne bo všeč, da ga bo komot spremenil pri 18. letih, da do tedaj pa bo uradno Tibor, ker te reči so zelo komplicirane, se jih ne da kar čez noč spremeniti, da moraš tam vse razložiti na občini, napisati, kako kaj in zakaj in ker imamo ljudje obdobja, ko nam je nekaj všeč in obdobja, ko nam je nekaj drugega, oni vedno počakajo nekaj časa, preden uradno dovolijo spremeniti ime. Reci, da tebi to ravno tako ni všeč, da bi ga spreminjali, pa da se lahko nekaj drugega zmenita. Jaz bi mu rekla, da ima lahko dve imeni, eno, ki je uradno in eno, s katerim se lahko sam kliče. Kot ga kličemo srček, mucek, kaj pa vem kako že, ga lahko kličemo tudi Maks. Vendar ne ves čas. Ko se bomo igrali, bo Maks, ko bomo pa čisto resni, bo pa Tibor. Ma ne vem, jaz bi najbrž takole probala. Ali pa varianta od tvojega očeta. Tista se mi zdi tudi zelo fajn. Gina, to sem mu tudi tako nekako razložila. Ampak on vzraja pri občini, se ne da prepričat. Na tisto očetovo foro sem pa itak v začetku igrala, ampak mi je potem vzgojiteljica plane pokvarila. Pa saj ni panike, saj to je hec, upam, da se razumemo. Saj ga obvladam, toliko že. Zbiram pa predloge, to pa. Če še kateri kaj na pamet kapne ... Ni pa to resna stvar, da se razumemo.
|