|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   poceni (skoraj zastonj?) darila
16.12.2004 12:33:59   
lucika
tole sporočilce bom še semle dala, ker vem, da ste same super punce, z dobrimi idejami...
Že par dni težko spim... hm, ko sva plačala položnice in nabavila hrano in podobne zadeve, natankala avto...ni nic kaj več ostalo. božič pa pred vrati.
da ne bi obdarovala nikogar, ne gre...ker se darila dajejo za vsako malenkost, sploh pa za božička.

zdaj razmišljam, kaj se lahko podari, skoraj zastonj.

razmišljala sem, da bi prijateljem z otroci naredila koledar z slikami njihovih otrok. te imam, ker vedno veselo slikam. imam tudi pekača, da lahko spečem kakšen cd. glede muzike še moram temeljito razmislit, ker sem že malo ven padla, kaj se posluša. potem bi lahko kakšno mlado rožico presadila v drug lonček. no, pa iz gipsa in servetk delam slike. ampak to je to.

a ima še kdo kakšno idejo? verjetno nas je dosti na istem, ko nas začne kar glava bolet od tega, kar bi radi in kar lahko.
Neposredna povezava do sporočila: 1
16.12.2004 12:57:41   
Sisy
jaz mam pa čist nov hobi: na začetku vložiš par jutrkov pa narediš lahko ogppppobmo lepih daril: in sicer sama delam slikce iz gipsa!

Kupiš gips,pa par kalupov v katere vliješ ta gips (za začetek ti lahko kakšnega tud posodim;) ) pa tempera barvice! V kalupe vliješ gips,ko se posuži daš ven,pobarvaš po svoji domišliji,polakiraš i VOILA!

Imam pa kalupe za jelenčke,snežake,anglečka,okvirje,pa še ful drugih ki si jih sposodim kar od sosede :miska:

tako to je še ena ideja! ....jaz bom letos kar vse obdarila s temi slikcami, dala zraven še kakšno čokolado ali bonbonijero pa bo! :bravo:

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.12.2004 12:58:33   
Sisy
tiskarski škrat: sem napisala jutrkov namest jurčkov :)-

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.12.2004 13:01:18   
lucika
tele slikce tudi jaz delam. ampak imam kalupe brez ozadja, potem po zadaj nalepim karton, na njega pa s servetno tehniko slikce. meni tudi lepo...je pa res skor zastonj, ko ze enkrat imas kalupe... ampak jaz s tem gipsom pacam ze tak dolgo, da so ze vsi vidli kak zgleda in ne bi bil noben presenecen. al pa, bom premislila...

lp

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?