asso
|
Naša triletnica pa je trmasta ko 100 vendar je mama še bolj, no očka je tisti pri katerem dobi potuho zato je vedno med nama prepir. Kaj jo veseli? En kup neumnosti... predvsem pa packanje: s plastelinom, flomastri, prstnimi barvami... vsemi ustvarjalnimi zadevami... packanjem s testom ko mama dela pizzo... to kar me zelo veseli, da počne ker potem imam jaz več dela kot drugega... No, všeč so ji tudi puzzle, televizja več kot toliko jo ne zanima, ene 10 minut, če zdrži pred risanko je že dobro. Sedaj je aktualna Pika Nogavička, drugo ne gleda kaj dosti. No kakšne oddaje o živalih. Ja, obožuje živali in je najraje venih, na peskovniku... največje veselje pa je igranje z vodo... meni na žalost malo manj... Zanima jo itak vse živo in včasih iščem gumb OFF. Govor Ji ne gre kaj dosti. No, začela je malo več govoriti pri 2,5 letih do takrat pa skoraj nič. Dosti govori, ampak razume jo malo kdo. R še zdaleč ne govori, v besedah ga kar izpusti ali pa da j, isto tako L, namesto tega pa je obvezno J, pa vse stvari začnejo na m: npr. palačinke - mčinke, plastelin - mnin... ne vem kje je dobila ta m in jo non stop popravljam. Tudi kakšno drugo črko ne obvlada, pač bo že, se ne obremenjujem s tem. Abecede še zdaleč ne ve, številke šteje 1, 3, 5, 8... barve nekako ve, ampak meša rumeno in rdečo... Našo tudi veseli plezat, če ni pri roki plezalne stene se zvesi na kakšno drevo Teče tudi kot nora, še posebno, ko se hoče pred kakim považit se ji totalno zmeša in je kot navita. Rada tudi poje, ampak moraš prav pozorno poslušat, da ugotoviš kaj poje... Hrana, ni glih za njo. Tako malo količinsko in (malo) raznoliko je, da je joj.... Spi ne rada, vendar ko zaspi spi ponoči skupaj tudi 12 ur (mogoče se 1x na noč zbudi - sanja).... Kaj še? Dovolj za zdaj
< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 9.11.2007 1:04:45 >