Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 6.11.2007 12:29:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Aktiven link v podpisu ? 6.11.2007 13:58:18
|
|
|
|
caillou
|
Nalin prvi oklepaj lahko napišem ([), drugega mi z AltGr nikakor ne uspe napisat. Se drugi oglati oklepaj napiše kako drugače ?. Hvala za info.
|
|
RE: Aktiven link v podpisu ? 6.11.2007 14:18:04
|
|
|
|
Jerneja_
|
Najlažje vam bo, da prekopirate cel link in ga napopate v podpis in ustrezno uredite (pobrišete presledke in napišete ustrezen tekst). LP Jerneja RR
|
|
|
|
RE: Aktiven link v podpisu ? 6.11.2007 14:19:29
|
|
|
|
caillou
|
Jerneja, mi lahko lepo prosim pomagate še pri oglatem oklepaju. Zakaj se mi levi z altgr izpiše, desni pa ne ?
|
|
RE: Aktiven link v podpisu ? 6.11.2007 14:22:54
|
|
|
|
Jerneja_
|
Najlažje vam je, da vse prekopirate, kar vam je že Nalin napisala, cel link, da se ne mučite in ne pišete vseh znakov sami. Lahko pa prekopirate samo tale znak ] označite ga z miško, da bo črne brave, potem ctrl+c in ctrl+v na ustrezno mesto v podpisu. Zakaj vam ne prime pa ne bi vedla. LP Jerneja RR
|
|
|
|
RE: Aktiven link v podpisu ? 6.11.2007 19:13:06
|
|
|
|
caillou
|
Hvala Jerneji in Nalin. Zadevo sem skopirala v Word in tam uredila z url-jem. Tukaj, v direktnem podpisu pa ni šlo.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?