|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   glivice, bakterije
16.12.2004 10:44:33   
Anonimen
nevem vec kaj naj nardim, danes me je tak fejst srbelo, da nisem mogla spat...probala sem ze caneste 3, pa segeonistin..pa nic danes je zopet zacelo srbet in hudo:((ginekologinja mi ne dela, tak da sem htela probat z jogurtom, pa nevem kerim pa kak...pomagajte plis!:(
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   glivice, bakterije
16.12.2004 10:48:58   
pravljica
meni je dala na začetku nosečnosti 10 vaginalet pa je do zdaj še ok...prej sem si pa kar s kisom pomagala...malo sem ga zmešala z vodo in se umila

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   glivice, bakterije
16.12.2004 11:03:34   
Anonimen
LCA jogurt ja...morem it kupit, ker se mi mesa kak me srbi, zunaj pa ze vse pece, ker se morem kdaj ze pocohat:ups:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   glivice, bakterije
16.12.2004 13:15:20   
ČITA
Spet ts moj JUST. Men je predstavnica rekla, da daš na tampon dve kapljici tea tree olja in v nožnico. Pa mogoče se lohk še s kremo tea tree namažeš. In baje full pomaga. V dveh dnevih da je vse OK. Sam ti pa iz svoje roke še nem orem potrdit, ker odkar sem nabavla vse to, me gljivice ne obiščejo več. In upam da bo tako ostalo. Če želiš kake informacije o JUST-u ti kar povej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   glivice, bakterije
16.12.2004 15:04:06   
Jessy
Meni je G rekel, da v primeru glivic ali drugih vnetij v nosečnosti, kupim Natriitetraboratis, ki ni zdravilo ampak le zniža pH vrednost, tako kot bi to naredil jogurt. Še poudaril je, da je to najboljše sredstvo!
Jaz sem jih že uporabljala pred nosečnostjo, in lahko trdim, da je bilo v treh dneh že čisto vredu.
Je pa res, da če jih uporabljaš, si "namontiraj" en tak večji, zelo vpiven vložek, ker kar veliko teče iz nožnice, zato boš v nasprotnem primeru mokra do kolen (dobesedno).

lp, :nosecka: Jessy in :duda:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?