puncica
|
Ja sej se men tud zdi da bi blo bolš da bi jo odvadla dude, sam kaj ko se začne pol kr dret. Glede ninice, pa tud nič ne pali, smo probal vse igrače, da bi jih imela pa mojo majco, pa plenice, pa nič, njej ni nič všeč le roka al mamina al pa atijeva:zmeden: Tako da ne vem kako jo navadit na kaj drugega. Glede mojega pa ni tako kot se zdi, mi ful pomaga, sam včasih se mal razkuri, ko čist neprespan hodi v službo zjutraj, pa se to nabira v njem pa mi reče da jaz lahko spim zjutraj on pa ne, potem mu je itak žal. Mi pa ponoč tud mlek nardi (flaška), ker dojim je ne, mi je pač mleka zmanjkal, no mal se še pocarta na joškici, kaj več pa itak ne pride, če je pa lačna ponoč, pa me začne kr grizt. Tako da on se trudi kolkr se da. Moti me, da noče v drugo sobo it spat, ker pravi da itak ne bi mogel spat, ko se tamala dere, da mu je hudo. Tako da potem je začaran krog, jaz nočem da bi se dolg drla, ker nočem da še tistih nekaj ur ne bi moj spal, pa jo k seb vlečem, tamala se navaja na to, da bi v skupni postli spala, tako da ne vem kako ven iz tega. Bomo verjetno drastične ukrepe začel uvajat pa bomo vidl kako pa kaj. Vseeno hvala za odgovore, pa nič ne zamerim:)-
|